• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim hiç kusmam olması kuzum . Keşke olsa bende rahatlarım. Kendim yapmak da istemiyorum alışkanlık olur diye.. şimdi daha yeni geçti . Bulantim geçiyor mide yanmam başlıyor akşama da yine bulanıyor öyle kısır bi döngü. Bugün 11. Hafta bitiyor. Normalde çoğu kişinin bulantısı bitiyor bu zamanlarda . Kız çok bulantı yaparmış bend3 ona bağlıyorum :KK49:
Kız hissediyorum da :KK200::KK200:

Hmm hayirlisi olsun cnm insallah ❤

IMG_4676.webp
Merhaba teyzelerim bugün 2li tarama için doktora gittim iyidi çok şükür herhangi kötü birşey söylenmedi 3 mm bir burnum varmış:KK200::KK200::KK200: boyum 50 mm ve ense kalınlığım 1,4 mm kalp hızın 146:KK200::KK200::KK200: ve buda fotom :KK68::KK68::KK68:

Kizlar deodorant veya roll-on kullaniyor musunuz ya ben roll on kullaniyorum cok sk degil ama yine de tedirgin oluyorum su ana kadar 3-4 kez kullandim var mi kullanan ogluma hamileyken hic bisey kullanmamistim bu sefer sanki daha dikkatsizim gerci ona ragmen oglum kalp hastasi olarak dogdu ama
Ben kullanıyorum sprey

Eki Görüntüle 2072940
Merhaba teyzelerim bugün 2li tarama için doktora gittim iyidi çok şükür herhangi kötü birşey söylenmedi 3 mm bir burnum varmış:KK200::KK200::KK200: boyum 50 mm ve ense kalınlığım 1,4 mm kalp hızın 146:KK200::KK200::KK200: ve buda fotom :KK68::KK68::KK68:
Maşallah rabbim sana bağışlasın bacım benim

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılar :KK42: moral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci :KK42::KK61:

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim amcamı kanserden hastaneye yatırdılar :KK42: moral olarak aşırı düştüm hastaneye yanına giremiyorum sadece balkondan görüyorum. babamdan sonra tek o kaldığı için daha da bağlanmıştım ama bu haberi beni yıktı. öğrendiğim gece hastanelik oldum serum ile zor toparladım. Rabbim sadece sabır diliyorum insan sevdiği birini öyle görmesi çok acı vereci :KK42::KK61:
Çok geçmiş olsun umarım başarılı bir tedaviyle sağlığına kavuşur.

Kızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı :(

Üzüldüm canım, geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin, inşallah sağlığına kavuşur amcan.. Allah yardımcısı olsun.. Sende bebeğini düşün canım, çok üzme kendini..

Kızlar ani görme bozukluğunun ne sebebi olabilir ya bir anda özellikle sol gözümde görme bozukluğu yaşadım 45 dk kadar ecel teri söktüm baktığım şeylerin yarısını göremedim resmen başım da ağrıyor tansiyonum 11-7 çıktı yüksekte değil, cok canım sıkıldı :KK43:
Geçmiş olsun cnm ac bırakma kendini yat

Back
X