- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #10.781
Decavit kullanin elevit yerine arkadaslar.aile hekiminizden isteyin ucretsiz veriyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Decavit kullanin elevit yerine arkadaslar.aile hekiminizden isteyin ucretsiz veriyorlar
Decavit nicin canim??
Decavit nicin canim??
Multivitamin icinde yok yok kokteylama buyuk hap zor yutuyorum.hele balik yagi serce parmağım kadar
![]()
Ben suan previt pozitive kullaniyorum cnm..ama balik ulyagi filan almiyorum.
Evet decavit kullan sağlık ocağı ücretsiz veriyorKizlar daha once konusulmustu ama bulamafdim kullanilmamasi gereken ilac ELEVIT miydi doktr baba onu vermis
benim ilk doğum 40+6 da oldu düşün :) çocuk gelmeyince zorunlu sezareyana aldı dr... tabi normal doğumlar genelde 38. haftada oluyor ama her şey planladığın gibi olmuyor onu demek istiyorum
Onu duymamisim hic.ikili teste gitmis miydin canim sen.ben gittigimde doktorum soylemisti bana bu ikisini.bikac sey daha soyledi
Kızlar nasılsınız, ben burda bebisimi 18-20. Haftada görecem derken anı bir kararla bebisi göreyim diye test istedim hani önce kan verip sonra ultrason ile bakılan ( Türkçe karşılığını bilmiyorum). Burada o 35 yaştan sonrasına yapılıyor ama yinede isteğe bağlı, bakalım nasipse önümüzdeki haftalarda 12. Hafta gibi falan göreceğim küçük üzümüBiraz endişeli ve heyecanlıyım
Kızlar nasılsınız, ben burda bebisimi 18-20. Haftada görecem derken anı bir kararla bebisi göreyim diye test istedim hani önce kan verip sonra ultrason ile bakılan ( Türkçe karşılığını bilmiyorum). Burada o 35 yaştan sonrasına yapılıyor ama yinede isteğe bağlı, bakalım nasipse önümüzdeki haftalarda 12. Hafta gibi falan göreceğim küçük üzümüBiraz endişeli ve heyecanlıyım
İkili tarama için gittiğinde folik asiti biraktirip vitamine başlatır büyük ihtimalle. Ben geçen hafta gitmiştim öyle yaptı. Vitamin olarak gyno Ferro sanol verdi demir hapı bı de imom verdi multivitamin. Ama sağlık ocağına kaydını yaptır onlar seni tetanoz aşısı için ararlar ve belli dönemlerde kilo tansiyon kalp atışı takibi için ararlar. Bebek doğduktan sonra da aşıları için arayacaklarKizlar ya bn hic saglik ocagina gitmedim ve vitamin ilac falanda kullanmiyorm.Kaydimi yaptirdim evet ama hic arayipta gel demediler Sadece doktorun verdigi folibol folik asiti kullaniyorm.Onuda bu sefer gidince sorucam devam ediyimmi kullanmaya diye.Onumuzdeki sali ikili taramayi yaptirdiktan sonra orayada bi ugrayacagim:/
:) hmm sagol cnmsafari_go kaydını yaptirmissin yeni gördüm :) atlamisim o kısmı. Ararlar daha beni de aramadilar
Kalmazsin canım doktor ona göre randevu vermiştir. İnşallah söyler ben de o hevesle gitmiştim ama net değildi :):) hmm sagol cnm
Insallah ikili taramaya gec kalmam canm ya .Bakalm bide cinsiyet söyler mi ki :)
İkinci çocuk olunca çok rahat olacam, iki üç ayda bir bile gitsem olur diyodum ama hiiiic öyle değilmiş :) geçen hafta gördüm hala da goresim var. Bugün eşim ultrason cihazı kiralayayim sana dedi. Valla mı dedim çok sevinirim. Şaka yapıyormuş tabibı ebe arkadaşım vardı hamileyken istediği zaman goruyordu ne güzel :)