• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kalmazsin canım doktor ona göre randevu vermiştir. İnşallah söyler ben de o hevesle gitmiştim ama net değildi :)
Yaa ama doktor bana su tarihte gel demedi ki :/ bn kendim gidiyorm Zatn o doktora gitmicem ablamin övdügü ve gittigi biri var ona gidicem:)

Ay aynen ne güzel bn 9 haftalikken gormustm en son :KK43: ozledimm.Biliyomusun bn konusuyorum bebişle Annesinin bitanesiii Baba bize ne alsin canin ne istiyorrr Yerim bn senii Hatta bazen dertlesiyorum bilee :)))
Konuş tabi anlarlar,duyarlar,hissederler:) sevgiyi herkes hisseder.
Yaa ama doktor bana su tarihte gel demedi ki :/ bn kendim gidiyorm Zatn o doktora gitmicem ablamin övdügü ve gittigi biri var ona gidicem:)
11-14 arası olması lazım ona göre ayarla canım. Alabilirsen öne al biraz

Konuş tabi anlarlar,duyarlar,hissederler:) sevgiyi herkes hisseder.

11-14 arası olması lazım ona göre ayarla canım. Alabilirsen öne al biraz

5 aralikta gidicem eşimde o gun izinli.Zatn randevudaa kalmamistir Iste simdi 12+2 yiz Gidene kadar 13 olucaz :/ yetisir dimi

Nasil yani cnm daha hic gormedinmi bebisini seeen??
Hayır canım yurtdisindayim ben , burda 18-20 haftalar arası bir kere ultrasonda görüyoruz, Onun harici annenin genetik geçmişine ve gebelik durumuna bakılıyor Eğer sağlık problemi ve düşük riski Yoksa eski usul gebelik takibi yapılıyor :) Bu hamileligimde test istedim o yüzden göreceğim erken Allah'ın izniyle

Hayır canım yurtdisindayim ben , burda 18-20 haftalar arası bir kere ultrasonda görüyoruz, Onun harici annenin genetik geçmişine ve gebelik durumuna bakılıyor Eğer sağlık problemi ve düşük riski Yoksa eski usul gebelik takibi yapılıyor :) Bu hamileligimde test istedim o yüzden göreceğim erken Allah'ın izniyle

Hadiii caniiim ciddimisin sen ???nekadar degisik sistemleri varmis?neden oyle?

Hadiii caniiim ciddimisin sen ???nekadar degisik sistemleri varmis?neden oyle?
Amaçları, Eğer sağlık problemin ve gerekliliği Yoksa bebeği sürekli rahatsız etmemek radyoaktif ses dalgalariyla, Bir kere görüp iyi olduğunu ve cinsiyetini bilmek yeterli diyorlar. Sonrasında ilerleyen haftalarda karından ölçüm yapılıyor, Son haftalara doğru kontrollerde kalbi dinleniyor falan. Allah'a şükür Anne bebek sağlığı ile ilgili çok sıkıntı yaşanmamış bir ulkedeyim. Sizleri okudukça ozensemde alışıyor insan burdaki rutinlere

Amaçları, Eğer sağlık problemin ve gerekliliği Yoksa bebeği sürekli rahatsız etmemek radyoaktif ses dalgalariyla, Bir kere görüp iyi olduğunu ve cinsiyetini bilmek yeterli diyorlar. Sonrasında ilerleyen haftalarda karından ölçüm yapılıyor, Son haftalara doğru kontrollerde kalbi dinleniyor falan. Allah'a şükür Anne bebek sağlığı ile ilgili çok sıkıntı yaşanmamış bir ulkedeyim. Sizleri okudukça ozensemde alışıyor insan burdaki rutinlere

Ne alaka ki zararli olsa bebege ultrasonlar ohooo..degisikmis baya kurallari.hatta okadar gerekliki ultrason herseye tani koyabilen bisey yani.erken gosterebilen onlem aldiran bisi yani.napcan canim yasadigin yere gore alisican..kyamam yaa..ama ne guzel sknti olmayan bi ulkdeymissin

Ne zormuş insanın annesini kaybetmesi..

Hala kendime gelemedim. Arkadaşım çok kötü bir durumdaydı. Milletimizin ağzı da torba değil, kız ı halde iken bile saçma sapan konuşmalar geçiyor.. daha bugün annesini kendi yıkadı, toprağa verdi. Daha 21 yaşında 17 yaşında ki kardeşine annelik yapacaksin sen onu düşün nasıl yapacaksın gibi konuşmalar döndükçe sinirlerim tavan yaptı..kizi biraz yatırdım dinlensin diye. Niçin yatmış taziyelerde edilen dualar kabul olmazmış o yatarsa.. en sonunda ben gidiyorum dedim yakın akrabaları vardı, kalabalıklardi. Birkaçgün sonra tekrar gideceğim..

Zor çok zor Rabbim kimseyi bu acı ile imtihan etmesin.. olenlerede Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim sabır versin inşallah.. :(

Ne zormuş insanın annesini kaybetmesi..

Hala kendime gelemedim. Arkadaşım çok kötü bir durumdaydı. Milletimizin ağzı da torba değil, kız ı halde iken bile saçma sapan konuşmalar geçiyor.. daha bugün annesini kendi yıkadı, toprağa verdi. Daha 21 yaşında 17 yaşında ki kardeşine annelik yapacaksin sen onu düşün nasıl yapacaksın gibi konuşmalar döndükçe sinirlerim tavan yaptı..kizi biraz yatırdım dinlensin diye. Niçin yatmış taziyelerde edilen dualar kabul olmazmış o yatarsa.. en sonunda ben gidiyorum dedim yakın akrabaları vardı, kalabalıklardi. Birkaçgün sonra tekrar gideceğim..

Zor çok zor Rabbim kimseyi bu acı ile imtihan etmesin.. olenlerede Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim sabır versin inşallah.. :KK43:
Allah rahmet eylesin,arkadaşına da sabır versin inşallah. İnsan kaç yaşında olursa olsun anneye ihtiyaç duyuyor Allah başımızdan eksik etmesin. Sabırlar versin gerçekten zor bı durum senin için de. Uzulmemek elde değil..

Allah rahmet eylesin,arkadaşına da sabır versin inşallah. İnsan kaç yaşında olursa olsun anneye ihtiyaç duyuyor Allah başımızdan eksik etmesin. Sabırlar versin gerçekten zor bı durum senin için de. Uzulmemek elde değil..

Allah razı olsun..

Çok zormuş ilk defa cenaze de bulundum ilk defa böyle bir duygu yaşadım. Ölümlü dünya tabi ki ama .. zormuş işte. Hala boğazım düğüm düğüm..

Kizlar ya bn hic saglik ocagina gitmedim ve vitamin ilac falanda kullanmiyorm.Kaydimi yaptirdim evet ama hic arayipta gel demediler Sadece doktorun verdigi folibol folik asiti kullaniyorm.Onuda bu sefer gidince sorucam devam ediyimmi kullanmaya diye.:sus:Onumuzdeki sali ikili taramayi yaptirdiktan sonra orayada bi ugrayacagim:/
Canim folibol 5 mg mi ordaki folik asit miktari fazla diye baya bir konusuldu haziran annelerinde acaba folik asit degerin mi dusuk hergun mu kullaniyorsun yoksa haftada 2 filanmi. Bu folik asit muhabbeti baya dondu seninde kafani karistirmiyim ama Ausencia Ausencia de kullanmisti sanirim aus arkadisimiz bilgi verir. Endise etme ama soyledigim icin eskiden filan hep folibol kullananlar var yeni yeni mg ayarlamasi yapiyor doktorlar ayrica bilgisi olan arkadaslar da bilgilendirebilir

Canim folibol 5 mg mi ordaki folik asit miktari fazla diye baya bir konusuldu haziran annelerinde acaba folik asit degerin mi dusuk hergun mu kullaniyorsun yoksa haftada 2 filanmi. Bu folik asit muhabbeti baya dondu seninde kafani karistirmiyim ama Ausencia Ausencia de kullanmisti sanirim aus arkadisimiz bilgi verir. Endise etme ama soyledigim icin eskiden filan hep folibol kullananlar var yeni yeni mg ayarlamasi yapiyor doktorlar ayrica bilgisi olan arkadaslar da bilgilendirebilir

Canim okumustum onlari bnde.Bnimkide 5mg ama ikiye bolüp kullaniyorum Yani gunde yarim aliyorm Doktr bana tahlil yapamdan vermisti kan degerlerim güzeldi.Sagol bilgilendirdigin icin cnm.Zatn bu gidisimde sorucam devam ediyimmi diye

Selamlar gunaydin diyeyim erkenden, berbat bi ruya gordum Allahim hayirlara cikarsin uykum kacti, ustune midem bulaniyor kalkip biseyler yemeye useniyorum tuhaf bir gece :(

Ne alaka ki zararli olsa bebege ultrasonlar ohooo..degisikmis baya kurallari.hatta okadar gerekliki ultrason herseye tani koyabilen bisey yani.erken gosterebilen onlem aldiran bisi yani.napcan canim yasadigin yere gore alisican..kyamam yaa..ama ne guzel sknti olmayan bi ulkdeymissin
Zararlı derken kulaklarda ileride duyma ile ilgili sıkıntı yapabiliyormus. Tabi 100 de 100 diye birşey yok, Sadece her ay bakmanın gerekli olmadığını düşünüyorlar :/ Böyle böyle şeyler yani

Back
X