- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #10.861
var zeten içiyorum onu canımya kahverengi leke korkulucak birşey degil aslında ama en azından tedbir amaçlı progestan yazsalardı keske
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var zeten içiyorum onu canımya kahverengi leke korkulucak birşey degil aslında ama en azından tedbir amaçlı progestan yazsalardı keske
onu içmeye devam et o zaman cnm birşey olmaz Allah'ın izniyle❣var zeten içiyorum onu canım
inşallah canımonu içmeye devam et o zaman cnm birşey olmaz Allah'ın izniyle❣
12 haziranda dogum yapacagim insallah varmi benimle ayni
Evet canim folik asit kullanıyorum ikili tarama yapamdim insallah yaptirmayi dusunuyorum bakalim daha kendi doktoruma gidemedim:) sn ikili tarama yaptin mi canm kullaniyomusn hala folik asit
kız napıyon hiç pas ta vermiyon haa :/
Bnde yapmafim henüz ikili taramayi insallah bu hafta yapicamEvet canim folik asit kullanıyorum ikili tarama yapamdim insallah yaptirmayi dusunuyorum bakalim daha kendi doktoruma gidemedim
Aaaa cok yakiniz cinsiyetini ogrendinizmi peki bize kiz olabilir kiza benziyor dediBenimde nasipse 11 Haziran ama büyük ihtimalle Mayısta falan olacak doğumum.Sağlık Problemimden dolayı.Amaaannn sağlıklı olsun da![]()
Aaaa cok yakiniz cinsiyetini ogrendinizmi peki bize kiz olabilir kiza benziyor dedi[maalesef henüz öğrenemedim yarın kontrolüm olacak.İnşallah öğreniriz .Çooookkk merak ediyorum![]()
ayy cnm cok geçmiş olsunn simdi nasılsın iyimisin ❣Sende vermiyon hiç pas kuzuuu:/ Tansiyonum düştü bugun kaynanayi hastaneye goturdm sıra beklerken bayılmışım Sagolsunn etraftakiler yardim etri Tansiyonum buyük 9 kücük 5 çıktı:/
pıhtılaşma var kesinlikle iğne kullanman lazım zaten yazarlar önemli olan faktör v leiden homozigotun varkızlar merhaba ;
ben kardiyovasküler risk paneli testi yaptırmıştım pıhtılaşma için sonuçları çıkmış ama doktora 6 gun sonra gideceğim anlayan varsa yorumlayabilir mi ?
ekliyorum görsel olarak.Eki Görüntüle 2073988
pıhtılaşma var kesinlikle iğne kullanman lazım zaten yazarlar önemli olan faktör v leiden homozigotun var
sadece bunlara bakılarak derecesi belirlenemez cnm protein c,protein s ve pıhtılaşma zamanına ve birçok test yapılıp iğne dozu belirleniyor. benım bildgim bu sekilde . plt degerin kaç cnm??doktor zaten korlemesıne baslamıstı hıbor 5000.. onceki hamılelıgımde preeklampsı oldugum ıcın ıstemisti testi.. cok yuksek oranda mı acaba pıhtılasma
sadece bunlara bakılarak derecesi belirlenemez cnm protein c,protein s ve pıhtılaşma zamanına ve birçok test yapılıp iğne dozu belirleniyor. benım bildgim bu sekilde . plt degerin kaç cnm??
cnm normal hemogram tahlilinde plt degeri yazar. birde hapta kullanıyormusun benımde pıhtılaşmam var bende 0.4lük clexane kullanıyorumcanım protein s ve c henüz yaptırmadım birdahaki gidişimde yaptıracağım.. plt değeri ne onu bilmiyorum malesef.
cnm kasık agrısı normal içini ferah tut zaten maşAllah bebeginde iyiymiş ❣Kızlar benimde çok kasik ağrım vardı dr. Çağırdı gel bi bakalım dedi. Gittik çok şükür maşallah büyümüş benim mercimeğim birde bir oynak bir oynak kafası ayrı totosu ayri oynuyor kuzumun. Eller ayaklar maşallah dedi doktorda :) bizi görünce heyecanlanmışvalla tam tersi biz onu görünce elimiz ayağımız birbirne dolandı
Çok şükür![]()
heterozigot olan sizde pıhtılaşma sorunu olabilir demek diye biliyorum eskiden bunlara clexana başlanırdı ama sanırım son yayınlarda artık homozigot delesyon olmadan iğne tedavisi başlanmıyor gebelik kaybınız var mı?kızlar merhaba ;
ben kardiyovasküler risk paneli testi yaptırmıştım pıhtılaşma için sonuçları çıkmış ama doktora 6 gun sonra gideceğim anlayan varsa yorumlayabilir mi ?
ekliyorum görsel olarak.Eki Görüntüle 2073988