- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #11.361
13+2 şu andasenın kac haftalık cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13+2 şu andasenın kac haftalık cnm
Eşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları variçimden gecen senın ıcın kız canım bılmıyorum konuştuğumuzdan berı bunu hıssettım :)
nasıl kullanıyorsun bırde kalp atımını duyuyormusunBen let godan aldim. Normalde 260tlye almış hemşireymis ben ondan 80 tl ye aldim
Çok iyimiş ya bende bi bakayım bi sağol canımBen let godan aldim. Normalde 260tlye almış hemşireymis ben ondan 80 tl ye aldim
Hala kasıkta ama çok aşşağılarda değil:)Bende onu merak ediyorum yarın öğrenicem kısmetse acaba yukarı çıkmış mı :)
benımde hıc sorma esım ısmını bıle koydu bastan berı çınar dıyor çocuk adını doğmadan netlestırdı bakalım sağlıklı olsundaEşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları var![]()
hım su doobler fıkrı ıyıHala kasıkta ama çok aşşağılarda değil:)
su ıkı haftada gecsede gıtsek dr zeka testı ıcın bı o kaldı aklımdaÇok iyimiş ya bende bi bakayım bi sağol canım
Ben amerika da yaşıyorum 35 dolara aldım burdan:)Kızlar nerden aldınız doppleri fiyatı nedir bende bi bakayım
yakında ultrasonda alcaz bu gidişle :)Ben amerika da yaşıyorum 35 dolara aldım burdan:)
Ahahaha aynen:) burda her istediğin zaman ultrasona giremiyosun hatta aylık kontrollerde bile onun için benim için elzem:)yakında ultrasonda alcaz bu gidişle :)
Bende yarın gitcem bakalım :)su ıkı haftada gecsede gıtsek dr zeka testı ıcın bı o kaldı aklımda
valla işiniz cok zor ultrasona gırmemek bız ıkı hafta gıtmesek kabus görüyoruz allah kolaylık versın cnmAhahaha aynen:) burda her istediğin zaman ultrasona giremiyosun hatta aylık kontrollerde bile onun için benim için elzem:)
Aa ona bakmıştık eşimle ama baya tuzlu :)) alınabilcek türden bişey olsa ciddi ciddi almayı düşünmüştük :))yakında ultrasonda alcaz bu gidişle :)
ben bunu esıme desem bu sefer delirdı der bana o rahat ben ehvamlı hayat böyle gıdıyor ukadar rahat esım ve doktorum varken ehvamlanmakta bana kalıyorrAa ona bakmıştık eşimle ama baya tuzlu :)) alınabilcek türden bişey olsa ciddi ciddi almayı düşünmüştük :))
Sağol canımvalla işiniz cok zor ultrasona gırmemek bız ıkı hafta gıtmesek kabus görüyoruz allah kolaylık versın cnm
O segirmeler bende de oluyor çok sık bir şekilde bana da dediler. Oglansa oynar diye.. bilemiyorum ama :)Sanırım bu tez gerçekten doğru, ben oğluma hamileyken sürekli kasığımda seğirme olurdu, aynı şeyi arkadaşım demişti oğlun olacak galiba diye gerçekten doğru çıktı, onunda iki oğlu var ve onda da sürekli seğirme olmuştu.
Aslinda rahat olmak lazim ama icimizde bi can tasidigimiz icin kolay degil malesefben bunu esıme desem bu sefer delirdı der bana o rahat ben ehvamlı hayat böyle gıdıyor ukadar rahat esım ve doktorum varken ehvamlanmakta bana kalıyorr
O zaman hazirlikli olO segirmeler bende de oluyor çok sık bir şekilde bana da dediler. Oglansa oynar diye.. bilemiyorum ama :)
ben oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim canım kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor demişti doktorum ve öyle de oldu ki bende zaten hep erkek diye hissediyordum, annelerin hissi doğru çıkıyor galiba.
bu sefer de kız hissediyorum ama ille de kız olacak diye kendimi kaptırmıyorum bakalım, bi arkadaşım kız hissediyorum diye kendini alıştırıp, erkek olduğunu duyunca doğuma kadar inanamadı aynı seyi yaşamak istemiyorum :))