2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları var :halay:
benımde hıc sorma esım ısmını bıle koydu bastan berı çınar dıyor çocuk adını doğmadan netlestırdı bakalım sağlıklı olsunda

Aa ona bakmıştık eşimle ama baya tuzlu :)) alınabilcek türden bişey olsa ciddi ciddi almayı düşünmüştük :))
ben bunu esıme desem bu sefer delirdı der bana o rahat ben ehvamlı hayat böyle gıdıyor ukadar rahat esım ve doktorum varken ehvamlanmakta bana kalıyorr

Sanırım bu tez gerçekten doğru, ben oğluma hamileyken sürekli kasığımda seğirme olurdu, aynı şeyi arkadaşım demişti oğlun olacak galiba diye gerçekten doğru çıktı, onunda iki oğlu var ve onda da sürekli seğirme olmuştu.
O segirmeler bende de oluyor çok sık bir şekilde bana da dediler. Oglansa oynar diye.. bilemiyorum ama :)

ben oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim canım kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor demişti doktorum ve öyle de oldu ki bende zaten hep erkek diye hissediyordum, annelerin hissi doğru çıkıyor galiba.
bu sefer de kız hissediyorum ama ille de kız olacak diye kendimi kaptırmıyorum bakalım, bi arkadaşım kız hissediyorum diye kendini alıştırıp, erkek olduğunu duyunca doğuma kadar inanamadı aynı seyi yaşamak istemiyorum :))

Bende senin hep bir kızın olacak gibi canlaniyor gözümde..
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya.. Kendi bebisimin cinsiyetini merak ediyorum tamm da sizinkinide aşırı merak ediyorum :D

Back
X