- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #11.501
Az kalmış şükür eşinde kazasız belasız gelir inşallah canım rabbim bu günleri sana dakika gibi gecirsin senin için daha zorDoğru canım 10 gün sonra eşim geliyor. Kontrole de 12 var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış şükür eşinde kazasız belasız gelir inşallah canım rabbim bu günleri sana dakika gibi gecirsin senin için daha zorDoğru canım 10 gün sonra eşim geliyor. Kontrole de 12 var
Canım tek şişle örülüyor. Internete işkembe modeli yazınca çıkıyor. Çok tatlı bi model..
Amin inşallah hepimiin ki için her gece dua ediyorum size de.. hepinize![]()
. Benim üç gün pes peşe ağrıdı canım bugün daha iyiydim, cildim de çok kurudu hatta pul pul dökülüyor, banyodan çıkınca komple nemlendiriciye batıp çıkıyorum yoksa kaşınıyorumkızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?
Az kalmış şükür eşinde kazasız belasız gelir inşallah canım rabbim bu günleri sana dakika gibi gecirsin senin için daha zor
ben hiç birşey sürmüyorum sanırım sürmek lazım. kızlar hindistan cevizi yaı sürsem olur mu?. Benim üç gün pes peşe ağrıdı canım bugün daha iyiydim, cildim de çok kurudu hatta pul pul dökülüyor, banyodan çıkınca komple nemlendiriciye batıp çıkıyorum yoksa kaşınıyorum
ben hiç birşey sürmüyorum sanırım sürmek lazım. kızlar hindistan cevizi yaı sürsem olur mu?
Daha çokkk zaman var desene :)
Blackbluee1 kaç günde yapıyorsun bi yeleği
olsun yaa ugras olur :) zaman geçerAslında canım ilk defa yelek örüyorum ama 3 gün sürecek gibi..
Ama pek bi minik ördüm.
Ilk benim ördüğümü giysin diye.. büyük orsem 5 gün olur.. çünkü vakit buldukça yapıyorum..
Evet yaaa bende göbeğimin çıkmasını istiyorum kocaman kocaman![]()
olsun yaa ugras olur :) zaman geçer
Benim eşim de çok hevesli her aradığında sorar karnin büyüdü mü göbeğin çıktı mı resmini atttt bakicamm..
Ayy diyorum çıksa da kurtulsam.. :)
Aynen öyle o zaman kucaklasamicaz bile haberleri yok. Gobeklerimiz iter onlarıBenim eşimde az fazla yediğimde çıkan göbeği senin karnın cıkmıs artık diyor bi cıkmaya baslasa ardı arkası kesilmicekte
![]()
İnşallah canım benimAynen öyle canım gelse de 10 gün kalıp gidecek zor gerçekten..
inşallah öyle geçer ki anlamam Nasıl geçtiğini.. neyse sen iyi haberlerle gelirsin iki güne de ben gelirim inşallah:)
Afiyet bal olsun Sizeİyi geceleerer
Yine acıktım uyandım
Sadece ceviz yedim yatıyorm bakalım sabahı edebilecek miyim![]()
Uyuyamıyorum karnım gurulduyo midem bulanıyoAfiyet bal olsun Sizeinşallah rahat uyursun canım
Basım ağrıdı midem bulandı ama baş ağrısı tek taraflı di sonra bütün başıma dağıldı zonkluyordu basım sanki beynimden çıkacak gibi oldu öyle anladimBasinmi agriyordu canm senin nasil suphelendin benimde uc gundur bas agrim war gecmiyor surekli normalde migrenim war ama hamileligin basindan beri bu kadar uzun surmemisti bende alet aldim gelir gelmez takip edecem tansiyonu