2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben kullanıyorum. ama bitince başka bi vitamin yazdırıcam bende süphede kaldım. ama o kadar olay olmuş madem mahkemelik olmuşlar ya hap kaldırılırdı ya da içeriginde domuz yagı katkısı kaldırılırdı. sonuçta bu hapları sağlık bakanlıgı onaylamıyormu? her kafasına esen istedigini mi cıkartıyor aklım karıstı benımde o yüzden bu bitince başka bi vitamin hapı yazdırmayı düşünüyorum

ben henuz almadım eczaneden acaba eczacı benzer bır ılac ıle degıstırır mı? daha önce demir ilacını değiştirmişti farklı bir marka ile

içeriğinde sadece vitaminler yazıyor bu arada şaşırdım

Hindistan cevizi yagi çok faydali olut tabi ama hergun kullanma cunku tuylerini gurlestirebilir
cnm badem yagıda kakao yagıda tüyleri cogaltıyormus demekki bununda oyle bi etkisi var. kızlar peki hangi yagı kullanabılırım tüylerim zaten var yani yeterince :)

cnm badem yagıda kakao yagıda tüyleri cogaltıyormus demekki bununda oyle bi etkisi var. kızlar peki hangi yagı kullanabılırım tüylerim zaten var yani yeterince :)
Bende ayni seyi dusunuyorum evde hindistan crvizi yagi badem yagi falan var ama galiba en iyisi zeytinyagi

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075812 Eki Görüntüle 2075813
Arkadasim kullaniyo

Ben de bebeyagi aldim dun aksam surdum. Vazelin de almistim ama. Bebe yagi daha mantikli geldi. Uni baby aldim icin de badem yagi varmis. Zeytinyagli olan bebe yagi hangi markaydi onu bulamadim

merhaba kızlar 12 haftalık gebeyım corasprın folık asıt gyno ferro sanol kullanıyorum bukadar ılac zararlımı bırde bugun 3 ay adet donemım bu ara dunden berı cok bellı koyu sarı akıntım var belım kasıgımda agrıyor neden olabılır bebege dun baktılar kalp atısı var kanala odakları olmadıgı soylendı

YOk cnm bi zararı olmaz doktorlar zararlı olsa vermezlerdi zaten . :) ayrıca bana göre senin kullandığın ilaçlar hiç bile .Rahatsızlığımdan dolayı ben çookkilaç içiyorum ama hepsi bebeğime göre ayarlandı .Hİç canını sıkma :*

Tansiyon ile ilgili yazilanlari okudum yuksek tansiyon iyi degil evet ama herkesin vucudunun alistigi bi tansiyon var mesela benim ki 9-6 10-7 bu aralarda hep, normalde olmasi gereken 12-8 iyi de ben 12 gorunce basim donuyo gozlerim karariyo midem bulaniyo.. hocalarin bunlarida goz onune almasi gerekmez mi

Benim dr. biooil i önermişti ama bende hindistan cevizi yağı var diye almadım hiç onu. Onu da araştırabilirsin.

Kızlar Merhaba,

İkili test için doktora gittim, çok şükür şimdilik bir sorun gözükmediğini söyledi haftaya kan tahlili sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek. Bu arada bebişin bacak arasına baktı cinsiyet için dümdüzdü pipi yok %60 kız dedi , erkek bebiş olsaydı kesin bir çıkıntı görülür müydü acaba ??

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar :KK3::KK3::KK3:

uyku.png

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu sabah temsili ben :KK70::KK70:

güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...

bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu an :KK61: amaaa yiyesim yok ...

Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ? :KK69:

Bende kendimi tek sıkıntılı sanıyordum herkesin geçti benim niye geçmiyor diye kendimi duvarlara çarpsam mı diye düşünüyordum :))

Tansiyon ile ilgili yazilanlari okudum yuksek tansiyon iyi degil evet ama herkesin vucudunun alistigi bi tansiyon var mesela benim ki 9-6 10-7 bu aralarda hep, normalde olmasi gereken 12-8 iyi de ben 12 gorunce basim donuyo gozlerim karariyo midem bulaniyo.. hocalarin bunlarida goz onune almasi gerekmez mi
canım benim 14/9 cıktı dün oda tesadüfen ebe bir sıkıntın var mı diyince basım agrıyor hamilelikten heral dedim tansiyonunu bir ölçelim dedi . Hiç tansiyondan şüphelenmemiştim hamilekten derdim. Şimdi anlıyorum ki baş ağrısı bulanık görme tansiyonum yüksek olduğundanmış. Cumaya kadar takip altındayım .Bugün sağlık ocagına gittim yine 14/9 :cry: dün o kadar üzülülüp takınca tansiyonum iyice yükseldi formdaki yazıları okumakta zorlandım şimdi hala gözlerim ağrıyor.
Ebeyle konustum bugün kadın doğumcuma gideyim mi diye o da takip edecek seni belki üzüntü sıkıntıdandır yada yediğin birşey dokunmuştur bir günlük mü yükseldi ona bakacaz tuzu kestin , bol su iç belki düzelir dedi. Ama üzülüp takmak yok tansiyon ilacı kullanan gebelerim var dedi . Tansiyon ilacı bebeğe zararlı birşey değil üzülme dedi. Bazı kadın doğumcular 12/8 ken bile hapa baslatabilir yükselmesin diye dedi .
Cuma gününe kadar takipteyiz işte canım bende korkuyorum bebeğime birşey olacak diye ama korku stres daha kötü etkiliyor dün akşam yine dayanamayıp üzüldüm ağladım korkuyorum diye ölçtük 15/9 yani üzüntü sıkıntı daha zarar veriyor .Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalısıyorum. Cuma günü ikili test sonucum için gideceğim tansiyon takip kartımıda gösterecem bakalım ne diyecek doktor

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar :KK3::KK3::KK3:

uyku.png

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu sabah temsili ben :KK70::KK70:

güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...

bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu an :KK61: amaaa yiyesim yok ...

Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ? :KK69:

GÜNAYDIIIIN :)
Bana da sağa ve sola dönünce çok kramp giriyor neden olur ki biliyormusun canım?

ilk gebeligimde çok fazla catlagim oldu
önce bebek yagi , badem ve kakao yagi kullandım tabi bu sırada acayip çatladı vücudum daha sonra lierac aldım onu kullanmaya başlayınca devam etmedi catlaklarim ya da çatlayıp çatlayacağım o kadardı tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. Bol su içen biriyim onunlada çok alakası olduğunu düşünmüyorum şimdi baya erken lierac kullanmaya başladım henüz yeni çatlak yok umarım olmazda

kızlar bir şey sormak istiyorum doktorum elevit yazmış araştırınca domuz yağı gibi birşey okudum..

doğruluğu nedir acaba kullanan var mı? ben okuyunca içmek istemedim ama emin de olamadım yalan mıdır doğru mudur diye..
Elevit kullanmayın okuduklarınız doğru diye biliyorum. aynı içerikte olan decavit kullanin. Eczane değişmez parayla alırsınız.
Saglik ocaklari ücretsiz veriyor bilginiz olsun :)

Ben çok istifra ettiğim için hiç yiyemediğim için doktorum vitamin verdi folik asidi kesti. Sabahları progeny f (iki film var içinde bir film akşam bir film sabah içiliyor bir adet tabiki) ve regenesis max içiyorum. Bana çok iyi geldi ama tabi doktorumun bana yazdığı sizde mutlaka sorun doktorunuza

Back
X