2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mi-nick mi-nick günaydın, bulantın var mı canım ? Benim hafifledi ama kendi evimde yaptığımı yiyemiyorum doğru düzgün. Galiba benim bulantılar daha geçmeyecek :KK43:
var canım malesef tam olarak geçmedi dr bugün kussanda tiksinsen de herseyden yiceksin dedi eşim duydu tabi bunları beni kusturana kadar yedirir artık

Bn bazen idrar sıkışıklıgından yürüyemiyorm bile canmmm :// Onun icin çok tutmamak lazim
aynen canım

Heyooo :KK73::KK73::KK73::KK73:

Eklentiler

• CB84B030-D47C-409A-BEA2-5AE9837A8450.webp
    CB84B030-D47C-409A-BEA2-5AE9837A8450.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 150
canım benim 14/9 cıktı dün oda tesadüfen ebe bir sıkıntın var mı diyince basım agrıyor hamilelikten heral dedim tansiyonunu bir ölçelim dedi . Hiç tansiyondan şüphelenmemiştim hamilekten derdim. Şimdi anlıyorum ki baş ağrısı bulanık görme tansiyonum yüksek olduğundanmış. Cumaya kadar takip altındayım .Bugün sağlık ocagına gittim yine 14/9 :cry: dün o kadar üzülülüp takınca tansiyonum iyice yükseldi formdaki yazıları okumakta zorlandım şimdi hala gözlerim ağrıyor.
Ebeyle konustum bugün kadın doğumcuma gideyim mi diye o da takip edecek seni belki üzüntü sıkıntıdandır yada yediğin birşey dokunmuştur bir günlük mü yükseldi ona bakacaz tuzu kestin , bol su iç belki düzelir dedi. Ama üzülüp takmak yok tansiyon ilacı kullanan gebelerim var dedi . Tansiyon ilacı bebeğe zararlı birşey değil üzülme dedi. Bazı kadın doğumcular 12/8 ken bile hapa baslatabilir yükselmesin diye dedi .
Cuma gününe kadar takipteyiz işte canım bende korkuyorum bebeğime birşey olacak diye ama korku stres daha kötü etkiliyor dün akşam yine dayanamayıp üzüldüm ağladım korkuyorum diye ölçtük 15/9 yani üzüntü sıkıntı daha zarar veriyor .Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalısıyorum. Cuma günü ikili test sonucum için gideceğim tansiyon takip kartımıda gösterecem bakalım ne diyecek doktor
Canim hic canini sikma cok yakin arkadasim 16-10 tansiyonu var ve bebek gayet saglikli oda dr gözetiminde.. saglikla kucagina alicaksin yavrunu.. yediğin bisey ne biliyim multivitaminler mi acaba yukseltti

hamişler yağlardan bahsetmişsiniz bende annetv de ender saraç tarif verdi çatlaklar için onu yazıyım dedim : 50cc susam yağı, 50cc kayısı yağı , 3-4 kaşık saf aleo vera jel , 12-20cc badem yagı bunları koyu renkli şişede karıstırın dedi .

Susam yağı nefes almayı kolaylaştırır demişti aldım burun kenarlarına sürdüm .Gerçekten işe yarıyor özellikle gece yatarken yapınca daha rahat nefes alıyorum.

Bende perinatoji gidicem ama çapa hastanesi Şubat ayına verdi 22 hafta olunca oluyor niye bukadar geç diyince haftaniza göre doktor ayarlıyor dedi bilmiyorum alfameti kaç tane alıyorsunuz günde sizede geçmiş olsun

Ben de ilk gorusmemde iki hafta bekledim hatta şu anda haftalik görüşme yapıyoruz ve randevu bulamıyorum. Aradan alıyor doktor. Alfamet in dozunu kalp doktorum ayarlamıştı çok önceden hala onunla devam ediyorum günde iki kez alıyorum. Bazen yükseliyor 3 kez aldığım oluyor. Size de geçmiş olsun

Bugün randevum vardı her hafta gidiyorum doktora tüp bebek sonrası ohss olduğum için. Şimdi bugün zarların birlesmedigini öğrendim, apar topar ikili testi yaptı 10+6 çıktı doktorda. Down Sendromu göstergesi olabilirmiş ve bir de rapor verdi bir hafta kalkma sürekli yat dedi. Hiç aklımda yoktu ikili testi yaptırmak umarım hayırlısı olur

Bugün randevum vardı her hafta gidiyorum doktora tüp bebek sonrası ohss olduğum için. Şimdi bugün zarların birlesmedigini öğrendim, apar topar ikili testi yaptı 10+6 çıktı doktorda. Down Sendromu göstergesi olabilirmiş ve bir de rapor verdi bir hafta kalkma sürekli yat dedi. Hiç aklımda yoktu ikili testi yaptırmak umarım hayırlısı olur
Ne zarı birlesmemis ? Geçmiş olsun canım düşük riski mi var yani? Down olup olmadığını kesin öğrenmek için pahalı da olsa bir kan testi var.

var canım malesef tam olarak geçmedi dr bugün kussanda tiksinsen de herseyden yiceksin dedi eşim duydu tabi bunları beni kusturana kadar yedirir artık

aynen canım

Benim doktorum gittiğim de önemli değil şuan depolarından besleniyor ne yiyebiliyorsan onu yemen yeterli demişti :/

kızlar bir şey sormak istiyorum doktorum elevit yazmış araştırınca domuz yağı gibi birşey okudum..

doğruluğu nedir acaba kullanan var mı? ben okuyunca içmek istemedim ama emin de olamadım yalan mıdır doğru mudur diye..

Bana da yazmıştı elevit bende duydum içime sinmedi onun yerine decavit aldım onu kullanıyorum aynı zaten

Ne zarı birlesmemis ? Geçmiş olsun canım düşük riski mi var yani? Down olup olmadığını kesin öğrenmek için pahalı da olsa bir kan testi var.

Aslında zaten o testi istiyorum. İki risk var biri düşük biri down bende yeni duydum koryon zarı Birleşik oluyormuş 12. Haftada kapanması gerekiyormuş. Hoş 16 ya kadar vakti var diyen de var. 3 te sonucu goturecek eşim hatta belki yatirabilirim demiş onu ben duymadım.

Kızlar çatlama olayı genelde genetik, benim annem tombistir biraz ,:) 4 tane de Dogum oldu ama hiç çatlağı yok, ben de catlamadim ilkinde, hafif kalcalarimda oldu. Bebeyagi kullandım, Şuan da kullanıyorum, Bir de c vitamini vücuda iyi geliyor, cilde özellikle bol bol kivi ve portakal, mandalina tüketmeye başlayın.

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075812 Eki Görüntüle 2075813

benim doktrumda bunu verdi kullanıyorum... eskisini bilmiyorum onunla ilgili bi fikrm yk

#mi-nick Hadi bakalım hayırlısı, darısı hayirla ve sağlıkla, kız bebek isteyenlerin başına :anneadayı::nazar: bulantin vardı senin, demekki bulantı gerçekten kiz bebek olacağını işaret edebiliyor genel olarak.

Kızlar Merhaba,

İkili test için doktora gittim, çok şükür şimdilik bir sorun gözükmediğini söyledi haftaya kan tahlili sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek. Bu arada bebişin bacak arasına baktı cinsiyet için dümdüzdü pipi yok %60 kız dedi , erkek bebiş olsaydı kesin bir çıkıntı görülür müydü acaba ??

Kızlarrrr dr dan cıktımm ikili test yaptırmadım ensesine ve burnuna baktı gayet iyi dedi veeeee kıza benziyor dedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hayırlı olsun :KK68:darısı biz öğrenemeyenlerin başına

Canim hic canini sikma cok yakin arkadasim 16-10 tansiyonu var ve bebek gayet saglikli oda dr gözetiminde.. saglikla kucagina alicaksin yavrunu.. yediğin bisey ne biliyim multivitaminler mi acaba yukseltti
inşallah canım çok teşekkür ederim .hiç bilmiyorum ki o kadar ilaç içiyoruz ki aç karna tiroit ilacı tok karna multivitamin öğlen D vitamini akşam kan hapı :işsiz:

Back
X