canım benim 14/9 cıktı dün oda tesadüfen ebe bir sıkıntın var mı diyince basım agrıyor hamilelikten heral dedim tansiyonunu bir ölçelim dedi . Hiç tansiyondan şüphelenmemiştim hamilekten derdim. Şimdi anlıyorum ki baş ağrısı bulanık görme tansiyonum yüksek olduğundanmış. Cumaya kadar takip altındayım .Bugün sağlık ocagına gittim yine 14/9

dün o kadar üzülülüp takınca tansiyonum iyice yükseldi formdaki yazıları okumakta zorlandım şimdi hala gözlerim ağrıyor.
Ebeyle konustum bugün kadın doğumcuma gideyim mi diye o da takip edecek seni belki üzüntü sıkıntıdandır yada yediğin birşey dokunmuştur bir günlük mü yükseldi ona bakacaz tuzu kestin , bol su iç belki düzelir dedi. Ama üzülüp takmak yok tansiyon ilacı kullanan gebelerim var dedi . Tansiyon ilacı bebeğe zararlı birşey değil üzülme dedi. Bazı kadın doğumcular 12/8 ken bile hapa baslatabilir yükselmesin diye dedi .
Cuma gününe kadar takipteyiz işte canım bende korkuyorum bebeğime birşey olacak diye ama korku stres daha kötü etkiliyor dün akşam yine dayanamayıp üzüldüm ağladım korkuyorum diye ölçtük 15/9 yani üzüntü sıkıntı daha zarar veriyor .Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalısıyorum. Cuma günü ikili test sonucum için gideceğim tansiyon takip kartımıda gösterecem bakalım ne diyecek doktor