2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim dun sınırda çıkan ense ölçümünden sonra bugün ayrıntılı ultrosona gittim ve doktor ennnn fazla 1.80olctuki oda fazla fazla dedi tüm riskli organlara baktı elhamdülillah simdilik sıkıntı yok

hamdolsun canım ya :KK68:

senden biraz önce de J jelibons tan haber geldi ... onda da 1.7 çıkmış

ikinizin de gözü aydın ... hata , yanılma payı olabiliyor işte .. hemen panik yapmamak gerek aslında da çok zor tabii ...

Haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla 15 gün olacak görmeyeli, 10+6 olacağız acaba nasıldır. Ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum ya :) iyi olduğunu bilsem 9 ay öğrenmesem bile olur :) eşim mesaiye kalmış evde yemek yok normalde o hazırlardı. Çıkamadım yataktan ne hazırlasam ya da hazırlayabilirmiyim bilemiyorum. Doğru düzgün beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum bu aralar

Usenmedim saydim 112 gebemiz var haziran ayinda doğuracak.acil ekibi gibiyiz masaallah Allah eksiltmesin:KK200:
Ben yarin ogleden sonra doktora gidicem iki hafta oldu gitmeyeli.2.bi ikili test gibi olcak soyle bi baksin ozeldeki doktor da.cihazlari daha iyidir.benim her gittigimde korkum oluyor ya o sedyeye yatarken ve oncesinde.kalp atimini duyana kadar rahat etmiyorum.hep kotuyu dusunuyorum gecmste pat diye kotu haber verdikleri icin herhalde:110:
Esim doppleri getirdi bi ara duyulmuyordu daha kucuk diye sanrm.bi ara yine getirtcem evde dinleyip durcam tedirgin oldukca sanirim tek o rahatlatcak beni...hareketlerini hissetmeye baslasak da icimizi rahatlatan o tekmeleri hissetsek artik:işsiz:

Haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla 15 gün olacak görmeyeli, 10+6 olacağız acaba nasıldır. Ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum ya :) iyi olduğunu bilsem 9 ay öğrenmesem bile olur :) eşim mesaiye kalmış evde yemek yok normalde o hazırlardı. Çıkamadım yataktan ne hazırlasam ya da hazırlayabilirmiyim bilemiyorum. Doğru düzgün beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum bu aralar

Güzel bir omlet yap kendine canım .

biraz sonra da yoğurt meyve yersin misss.

Usenmedim saydim 112 gebemiz var haziran ayinda doğuracak.acil ekibi gibiyiz masaallah Allah eksiltmesin:KK200:
Ben yarin ogleden sonra doktora gidicem iki hafta oldu gitmeyeli.2.bi ikili test gibi olcak soyle bi baksin ozeldeki doktor da.cihazlari daha iyidir.benim her gittigimde korkum oluyor ya o sedyeye yatarken ve oncesinde.kalp atimini duyana kadar rahat etmiyorum.hep kotuyu dusunuyorum gecmste pat diye kotu haber verdikleri icin herhalde:110:
Esim doppleri getirdi bi ara duyulmuyordu daha kucuk diye sanrm.bi ara yine getirtcem evde dinleyip durcam tedirgin oldukca sanirim tek o rahatlatcak beni...hareketlerini hissetmeye baslasak da icimizi rahatlatan o tekmeleri hissetsek artik:işsiz:

eveeet ya ..eşim akşam geliyor ..klasik soru ..bebek nasıl ? tekmelese bi şey yapsa anlatayım ... ne bileyim iyidir inşallah diyorum :KK48:

Bir arkadaşım da sürpriz olsun diye bilerek duymak istemedi cinsiyeti.. :halay: ikisine de razıyım ama çatlardım herhalde.. Bende bugün televizyonda gördüm, canım çok istedi, makarna yaptım, iki tabak yemişim.. Normalde tost, gözleme yiyorum sürekli..

Bakalım ben kendim için erkek diyorum neolcak bu 3. Gebeligim 2 gebeligimdede ne geçtiyse içimden oldu hayırlı sağlıklı evlat versin rabimm
Benim de 2. Bu ilk te kız hissettim ve kızım oldu ama bunda ilk erkek dedim arkadaşlarda aklıma girip duruyorlar kızdır kız diye ondan şimdi hislerim karışık
Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicam
Blackbluee1 Blackbluee1 cevaplamış canım ;)

Bayanlar mrb kızım ikinci sınıfa gidiyor ve sanirim sınıftaki bir çocuktan tüm sınıfa bulaşmış su çiçeği çıkarıyor sanırım bugün vücuda döktü dört beş tane ben küçükken geçirmiştir sanırım ama içime bir şüphe düştü ne yapacağım ben şimdi 11 haftalık hamileyim.bilgilerinizi paylaşın ne olur.

Bugün doktora da gittim ama akşam eşim onayladı su çiçeği bu diye ben bildirdim su an öğlen doktora derdim test yaptırırım.ne yapsam bilemedim

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim dun sınırda çıkan ense ölçümünden sonra bugün ayrıntılı ultrosona gittim ve doktor ennnn fazla 1.80olctuki oda fazla fazla dedi tüm riskli organlara baktı elhamdülillah simdilik sıkıntı yok

canım çok sevindim gerçekten Rabbim sağlık versin tüm çocuklara bebeklere

Bayanlar mrb kızım ikinci sınıfa gidiyor ve sanirim sınıftaki bir çocuktan tüm sınıfa bulaşmış su çiçeği çıkarıyor sanırım bugün vücuda döktü dört beş tane ben küçükken geçirmiştir sanırım ama içime bir şüphe düştü ne yapacağım ben şimdi 11 haftalık hamileyim.bilgilerinizi paylaşın ne olur.
çok geçmiş olsun umarım size bulaşmaz hic bilgim yok bu konuda

Bir arkadaşım da sürpriz olsun diye bilerek duymak istemedi cinsiyeti.. :halay: ikisine de razıyım ama çatlardım herhalde.. Bende bugün televizyonda gördüm, canım çok istedi, makarna yaptım, iki tabak yemişim.. Normalde tost, gözleme yiyorum sürekli..

Bende çatlarım ya. Düşünsene doğunca öğreniyorsun şaka gibi geliyor. :D yeme içme konusuna gelince
Allah allaahhh diyorumm hepsi de çok kilo yapar :kk77:

Bende çatlarım ya. Düşünsene doğunca öğreniyorsun şaka gibi geliyor. :KK70: yeme içme konusuna gelince
Allah allaahhh diyorumm hepsi de çok kilo yapar :kk77:
Valla ben sabah, öğle, akşam yiyorum bunları.. Diğerleri yağlı filan geliyor, kokuyor.. Ama hamur kızartma yağlı gelmiyor.. Bakalım kaç kilo olacağım? :işsiz:

Kizlar merhaba ne zamandir giremiyorum.bugun kontrolum vardi onu gittik doktor centik gördüğünü söyledi 15+3 deyim sizde bu durumu yasayan var mi ? Uterin Arterde Çentik diye yazmis kağıda canim sıkıldı moralim bozuldu :KK61:
Ilk gebeligimde vardi canim, tek tarafliydi, 20.haftada detayli usg da farkedildi 33. Haftada kendiliginden duzeldi cok sukur. Bu surecte surekli kontrol altindaydim bebegin gelisiminde problem filan yasamadik. Bugun dr a bahsettim bu durumu, simdi anlasilabilir mi dedim hayir dedi zamaninda seni gereksiz yere korkutmuslar dedi. Sanirim boyle durumlarda bazi drlar kan sulandirici hap veriyormus tam emin degilim, baska bir dr a daha gorun istersen cok gecmis olsun
Bugün doktora da gittim ama akşam eşim onayladı su çiçeği bu diye ben bildirdim su an öğlen doktora derdim test yaptırırım.ne yapsam bilemedim
cocukluk caginda gecirdiysen sana zarari olmaz canim ama gecirmediysen bilmiyorum Allah korusun bebislerimizi

Back
X