- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.101
Ankara'da yaşıyorum Sincan Koru en bastan baslarsan dogum dahil sezaryen normal farketmez 3500 tl 16. haftadan itibaren baslarsan 3000 tlGünaydın hanımlar
Hastane ücretlerinden bahsedilmiş ne kadar pahalı ya sanırım büyükşehirlerde
Sanırım burada küçük şehirde yaşamamın avantajı
Medicalparka gidiyorum d.ücreti sorduğumda 800 normal 1000 tl sezeryan dediler birde ağrısız varmış sanırım epidural 1500 tl yeni yıl zammı gelse 1500-2000 tl arası en fazla
Cidden çok pahalı 2012 de Lokman Hekim de oğlumu 650 gibi bir rakama doğurmuştum şimdi paket program çıkarmışlar otel gibi
hastanesine göre fiyat degisiyor
Gunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
canım hiç sıkma canını sonuçta kız erkek biz belirlemiyoruz rabbim ne verirse o sağlıkla kucagimiza alalım da
Yaptıkları ayıp ama aglamana değmez senin çocuğun sen büyüyeceksin sevmeseler bile umurumda olmaz sende bundan sonra ona gore davranırsın bak o zaman nasıl tatlı oluyorsun