2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldi :KK43: Demir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan
Ben basladim canim 3.gunum bugun. Ben oglen ac karinla iciyorum. Gynoferon bir sorun yasamadim. Cunku midem zaten hala bulaniyor

Kızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldi :KK43: Demir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan
Bana decavit başlatmıştı kabızlık ve zorlamaktan neredeyse hemeroid olacaktım çok kanama oldu anüs kısmından doktora söyledim imom diye bi vitamine döndürdü şimdi rahatım. Sıkıntını doktora bildir ona göre ilacı değiştirebilir. İlaç ağır gelmiş olabilir.

Bana decavit başlatmıştı kabızlık ve zorlamaktan neredeyse hemeroid olacaktım çok kanama oldu anüs kısmından doktora söyledim imom diye bi vitamine döndürdü şimdi rahatım. Sıkıntını doktora bildir ona göre ilacı değiştirebilir. İlaç ağır gelmiş olabilir.
Ben vitamin kullanmiyorum. Ozel hastane doktorum ve devlet hastanesindeki doktorumda multivitamin vermedi. Yediklerine beslenmene dikkat et dediler.

Kızlar Selam, isim arayışına girdik ancak hiç bir isimi beğenemiyorum ilk oğlumun adı Selim buna uygun önerebileceğiniz güzel bir erkek isim var mı? Şimdilik Ömer var aklımda ama daha emin değilim
rabbim nasip ederde dünyaya gelirse bebeğim ki inşallah gelir allahın izniyle:dua::dua:
Kız olursa Eslem
Erkek olursa Ömer Asaf düşünüyoruz eşimle :KK200::KK200: Cinsiyet belli olmadığı için bebeğim olarak seviyorum :KK45:

Ben ozelde 85tl ye yaptirdim canim. 4gun sonra cikiyor. Devlette de 20gun sonra cikiyor
yok canım devlette yaptırdım 5 gün sonra sonuç çıktı her hastanede farklı olabilir durum

henüz başlamadım ben bi dr na danış bence ilaçtan olabilir bulantın ağır gelmiştir belki de

Eskişehir'de acıbadem 4 bin küsur dedi ama yılbaşından sonra 8 bine falan cikabilirmis :110: o durumda başka hastane bakicaz tabi. Ben buradaki üniversiteden nefret ediyorum cok kötü günler geçirdim o yuzden yenidoğan yogunbakimi olan bir yer olmalı ki üniversiteye yollamasinlar beni.
Şaka gibi fiyatlar
bende oğlumda sizin gibiydim erkek deyince şok olmuştum

hatta dayanamayıp kız aksesuarı şeyler bile almıştımo_O

şimdi erkek hissediyorum umarım kızdır bende kız evladım olmasını çok istiyorum tabiki önce sağlıklı olsun hepsi kabulümüz evlat cann:KK200:
Aynen önceliğimiz sağlık canım kız da erkekte canımız
e biz de hep öyle kız diye sevdik hep kız isimleri düşündük :) şimdi zor oluyor umarım sizde de böyle olmaz
inşallah hayırlısı bakalım :)

henüz bir hastaneyle anlaşma yapmadım canım elvankentte oturuyorum büyük ihtimal Sincan Koru Hüseyin hocaya başlayacağım 26 sina randevum var

benimde arada oluyordu canım progestan kullanınca geçti geçmiş olsun

kırmızı kırmızı çatlıyor canım hatta biraz morumsu bir renk aliyor

rahmin büyümesiyle alakalı galiba bir ara onunda ağrısını cektim hatta dr magnezyum yazdi kullanmadım ama geçti simdi
Hmm anladm canm koru iyi diyolar

Kızlar selam fiyatları duyunca dudağım uçukladı ben ankarada Hacettepe Üniversitesi ne gidiyorum istediğim doktor doçent olduğu için 120 TL muayene ücreti ilgi alaka çok iyi ayrıca telefondan istediğim zaman ulaşıyorum eğer sezeryan olursa doktorumu istersem 800 TL sanırım. Tek odalar bulmak zormuş 150 TL civarı onun dışında genelde 2 kişilik odalar. Özel hastane hiç düşünmedim çünkü çoğunda bebek yoğun bakım ünitesi yok olanlarda işi ticarete dökmüş resmen. Durumu olanlar için özel hastane masrafları sorun olmaz ama diğerleri için paylaşmak istedim. Bu arada 12+4 de doktorum henüz pipi yok dedi ama daha erken belirlemek için dedi :emir_bebek:

Kızlar selam fiyatları duyunca dudağım uçukladı ben ankarada Hacettepe Üniversitesi ne gidiyorum istediğim doktor doçent olduğu için 120 TL muayene ücreti ilgi alaka çok iyi ayrıca telefondan istediğim zaman ulaşıyorum eğer sezeryan olursa doktorumu istersem 800 TL sanırım. Tek odalar bulmak zormuş 150 TL civarı onun dışında genelde 2 kişilik odalar. Özel hastane hiç düşünmedim çünkü çoğunda bebek yoğun bakım ünitesi yok olanlarda işi ticarete dökmüş resmen. Durumu olanlar için özel hastane masrafları sorun olmaz ama diğerleri için paylaşmak istedim. Bu arada 12+4 de doktorum henüz pipi yok dedi ama daha erken belirlemek için dedi :emir_bebek:
Bende suan 12+3 :) sali gunu 13haftalikken gidecegim acaba cinsiyet belli olurmu 16.haftada net belli olir diyolar ama :) ankaradaym bende

Ben aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.
3. Gebelik benim hiç devlete gitmeye cesaretim yok.

Benimde öyle eşimin halası ilk doğumu burda ki devlette yapmış sancıyla gitmişler.. aldığım tepkilerden sancim geri kaçtı dedi 42. Haftada özel de doğurmuş. Nas il bişey bende anlamadım. Ama bende korktum

Back
X