2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi sen degil canim kimse yanitlamadi.uzuldum yani :KK43:
Canım hiç üzülme , o testin sonucunu ben de anlamadım, sadece bı yerde normal yazıyordu onu anladım. Diğer yazdığın konularda cevap verildiğini hatırlıyorum. Özellikle park yatak konusunda baya cevap vermiştik :)

Canım hiç üzülme , o testin sonucunu ben de anlamadım, sadece bı yerde normal yazıyordu onu anladım. Diğer yazdığın konularda cevap verildiğini hatırlıyorum. Özellikle park yatak konusunda baya cevap vermiştik :)

Bende yorum almak istedim ama en azindan anlasilmiyo cnm anlamadik diyende olmadi hic :/ yani.

Arya merhaba bu benim kızıma hamile iken sonucum şimdi fındık kurdum sapasağlam ve beşiğinde uyuyor sana için rahat etsin diye atıyorum yarın Dr randevum var ve 2lu teste hayır diyecem sadece ultrasyon talep edecemEki Görüntüle 2079505
Cok tesekkurler canim hemen hemen benim sonuclarimla ayni. Insallah benimde saglikli bir findik kurdu olur Allah in izniyld:anne::KK200:
Nifty test yaptirmamaya karar verdik esimle amniyosentez yatircaz yarin bir uzmanla daha gorusucez
Onun icin biraz daha buyumesini bekleyecegiz :KK200:

Sen anlayabildinmi canim testi:))))cok sevindim walla
Evet kuzum benim 3. Gebelik olunca eğer ki grafik çok yüksekte olursa sağında işaretler var sınırı geçiyor o zaman sıkıntı var deniliyor seninki güzel gelmiş forum kalabalık gözden kaçıyor

Cok tesekkurler canim hemen hemen benim sonuclarimla ayni. Insallah benimde saglikli bir findik kurdu olur Allah in izniyld:anne::KK200:
Nifty test yaptirmamaya karar verdik esimle amniyosentez yatircaz yarin bir uzmanla daha gorusucez
Onun icin biraz daha buyumesini bekleyecegiz :KK200:
İnşallah canini sıkma bu bir olasılık testi desemde annesin sen takarsin ben aldırmayı düşünmeyince as yaptirmamistim Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünü rahatlatacak haber alırsın

Eklentiler

• 20171214_231852.webp
    20171214_231852.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 85
telefonla ulaşılabilir olması çok iyiymiş canım ama doğum pahalıymış cidden, medicalpark normal doğuma 2250 dedi bize ama yılbaşından sonra artıcakmış fiyatı 3bini bulur zannımca bana da çok geldi açıkçası normal doğuma o kadar vermek zorunlu sezeryanda su an 3500 muş o da 4bin filan olur ne bileyim pahalı yaa... dediğin gibi en uygun esentepe, aralıktan sonra bi de oraya gidicem bakalım inşallah memnun kalırım

Inşallah canım Emel hanımı öneririm..

Çok pahalı çok bende araştırmadayım.

Iyiyiz canım ...
Bulantılar falan geçti bi mutluyuz .. miniği bende özledim valla 1 ay olacak neredeyse .
Çrş gmrüş günü :)

Canım ben senin test sonuçların da sonucu anlamadığım için yanıtlamadım .
Diğerleri gibi değildi, farklı bir prog kullanılmış o yüzden anlamadım hiç.sonuçlarını .
Bizimde cumartesi abla2:KK200::emir_bebek:

Back
X