2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boyunda varsa kötü bir kilo degil canim seninki . Ben 87 kiloyla hamile kaldım dikkat ediyorum almamaya calistim 88 kiloyla 3 ayimi tamamladim tabi misafirlerim olunca gelsin borekler pastalar iki gün onlarla birlikte yedim :KK57: gittiler ama evde duruyor tatlilar pastalar :kk77: duramadim ki 89 gördüm bu sekilde . Direnecem artik 90ni gormemeye de ne zamana kadar :işsiz:
çokta uzun değilim 166 boyum ilk bebegimde 18 kg almıştım bunda daha fazla almam insallah yuvarlanarak giderim artık :KK48:

nihayet güzel haberler gelmişşşş :KK200::emir_bebek:

oyy pıtı pıtı kalbine onun annesi ya :KK68:

arkadaşlar nubunuz çıkmamış , bacak arasından ölçülüyor nub .
ben göremedim yani

ama frhnrfhn frhnrfhn in ki kız gibi sanki o_O
Çok edepli olacak demek ki bizimki öyle poz vermiyor teşekkür ederim

Randevu alıyoruz önceden saatinde alıyor genelde bazen biraz bekliyoruz ama hoca oldu bittiye getirmiyor uzun uzun anlatıyor sorularıma cevap veriyor. Ultrason odasına erkekler giremiyor. Doktorların odasında cihaz yok zaten. Eşime sordu bebeği hiç gördün mü diye hayır deyince o zaman ben de bi bakıyım hem babası da görsün dedi benimki koşa koşa çikolata almaya gitti göreceğini duyunca bebiş hateketlensin diye :emir_bebek: bizi farklı bir odaya aldı orda her tarafını gösterdi bebeğin sağolsun hatta bebeğim çok hareketliydi annesi sana çok güzel pozlar veriyor maşallah dedi doktor.
Yaa ne güzel olmuş, benim eşimde görmek için özele gitmek istiyor ama her ay gidemeyiz, bir iki defa anca, takibime hacettepe de devam etmek istiyorum bakalım hayırlısı.

Amin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsun
yarın ikili tarama testimin sonucuna bakılacak 10000 de 1 yaş 650 falan galiba ama ultrasonda ensesine burun kemiğine bakmıştı iyi demişti.bizim doktor çok tuzlu malesef ,ondan başkada doktor bulamadık.riskli gebelik olduğu için her gidişte 350 verip çıkıyorum, önce sağlık ama asgari ücretli için büyük sıkıntı bu miktarlar ,doğumu sordum sekreterine 10.000 dedi eşimle birbirimize bakakaldık.neyse bebeğimiz sağlıkla doğsun da çalışır öderiz allahın izniyle :dua:

Antep pahalı bir şehir dr ayrıntılı ultrason 2 yıl önce bile 500 tl idi ama normal muayenehane bu kadar degildir 350 tl öok yüksek her ay gideceksğn gerektiginde 15 güne bir bu ücret normal gelirli bir aile çok sarsar canım Allah yardımcınız olsun peki gebeligin riski nedir

Antep pahalı bir şehir dr ayrıntılı ultrason 2 yıl önce bile 500 tl idi ama normal muayenehane bu kadar degildir 350 tl öok yüksek her ay gideceksğn gerektiginde 15 güne bir bu ücret normal gelirli bir aile çok sarsar canım Allah yardımcınız olsun peki gebeligin riski nedir

bebekte sıkıntı yok canım, ama ben doğuştan kalp hastasıyım hamile kalınca doktorlar çok çekindi. ufuk üni. ne gittim biz bakmayız dediler.ankara tıp hacettepe falan 3. aya yaklaşmışsın biz bakamayız dedi.başkente gittim orda devam edeyim dedim kardiyologlarımda orda diye,kadın doğum doktoru ya ölürsün yada beynine kan gitmez felç kalırsın hemen bugün aldır dedi ben mahvoldum tabi baktı kararsızım ben sana bakamam ankarada olmayacağım dedi. ben bu doktoru ağlaya ağlaya buldum bana umut oldu destek oldu bize, dinledi sakinleştirdi ekg ye gönderdi araştırdı ve devam etmeme kara verdi.o yüzden bulup buluşturup ödüyoruz bakalım.çok zor bir süreçti bebeğim benle kalsın istedim sağlıkla gelsin de gece gündüz çalışır öderiz allahın izniyle:dua::dua::dua:

bir şey sorucam kızlar benım ılk hamılelık dıye mı vücudum bu kadar kotu durumda sızlerde aynı mısınız?
gogus altı ağrılar kasık ağrıları hele bebek sankı kalçamda kalçam bacağıma vuruyor. ama en kotusu gaz su ıcsem şişiyorum

bebekte sıkıntı yok canım, ama ben doğuştan kalp hastasıyım hamile kalınca doktorlar çok çekindi. ufuk üni. ne gittim biz bakmayız dediler.ankara tıp hacettepe falan 3. aya yaklaşmışsın biz bakamayız dedi.başkente gittim orda devam edeyim dedim kardiyologlarımda orda diye,kadın doğum doktoru ya ölürsün yada beynine kan gitmez felç kalırsın hemen bugün aldır dedi ben mahvoldum tabi baktı kararsızım ben sana bakamam ankarada olmayacağım dedi. ben bu doktoru ağlaya ağlaya buldum bana umut oldu destek oldu bize, dinledi sakinleştirdi ekg ye gönderdi araştırdı ve devam etmeme kara verdi.o yüzden bulup buluşturup ödüyoruz bakalım.çok zor bir süreçti bebeğim benle kalsın istedim sağlıkla gelsin de gece gündüz çalışır öderiz allahın izniyle:dua::dua::dua:
Allah sağlık versin de borç ödenir canım, bu doktora devam ederken bi taraftan da araştırmaya devam edin belki devlet hastanelerinden bi hoca bulursunuz.

Selam kızlar size birşey sorcam ikili taramada beta hcg değeri 50 nin altı olanlar erkek bebek üzerinde olanların kız bebek oluyor diyolar sizde durum ne cinsiyeti öğrenenler bi bakarmısınız acaba :emir_bebek::halay::anneadayı::anne:

Çok üzüldüm canım Haklısın bu durumda en dogru seçimi yapmışsın Allah şifa versin inşallah sağlıkla alırsın inşallah meleğini kucagına Rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Selam kızlar size birşey sorcam ikili taramada beta hcg değeri 50 nin altı olanlar erkek bebek üzerinde olanların kız bebek oluyor diyolar sizde durum ne cinsiyeti öğrenenler bi bakarmısınız acaba :emir_bebek::halay::anneadayı::anne:
Canım ya bi yakınımın 29 mu ne ama kız bebis bekliyor pek doğru bi varsayım sayılmaz

çok doktor dolaştık hiçbiri bakmadı riskli olduğu için.sadece bu umut oldu bize o yüzden elimiz mahkum gidiyoruz .evet sezaryen le doğum olucak doğuma kendi girdiği için birde muayenehanesi olduğu için pahalı ama Ankara da muayenehanesi olupta pahalı olmayan kadın doğumcumu var.
ankaradamsnz hangi doktorun muaynehanesine gidiyorsunuz ki

Canım doktorlar yazdıkları ilaçların bile hesaplarını veriyorlar o yüzden hep en kötüsünü düşünüp söylüyorlar, en küçük riskte bile altına girmek istemiyorlar Sen gönlünü ferah tut sağ salim kucağına alacaksın bebeğini inşallah :dua:

Bayanlar boğazım tıkalı gibi hissediyorum kaç gündür biraz zor nefes alıyorum. Böyle boğaz şişmesi ağrısı gibi değil değişik sanki orada bişey varmış gibi. Ne olabilir acaba ?

Back
X