2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Şu an sadece bebeyağı sürüyorum elimde vardı bitsin de atayım kutuyu diye duştan sonra öyle günde iki kere falan değil. Yarın dr kontrolüm var ona aşağıdaki yağları sürebilir miyim diye sorucam sorun olmaz derse bu karşımı yapıcam. Ben biraz bol kepçeyim sürerken 89 kilo olunca yüzeyde geniş 150 ml kremi ben 2 haftada bitiririm en geç ocağıma incirağıcı dikmeyeyim:anneadayı:
5B88B6A5-AA7B-4FC0-A0B3-81B39CC38F71.webp

Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/

Öyle canım pahalı ama bende catlamaktan çok cekiniyorum. Eşim çocuğu çok istiyordu. Ben en başta dedim hamile olunca çatlarım olmaz diye şakadan tabi.. :D Yok beb ne istersen alırım demiş bulundu bi kere şimdi de mecburen aldı :D

Kızlar bugün doktora gittik büyük ihtimalle kız olcak bebişimiz. :) kesin değil dedi doktor 4. Ayımızda kesinleşicek. Bide bizim doktorumuz 1 ay sonra 4lü tarama yapalım dedi. 2 liyi yapmadı. Ense kalınlığını ölçtü bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi ?

Kızlar bugün doktora gittik büyük ihtimalle kız olcak bebişimiz. :) kesin değil dedi doktor 4. Ayımızda kesinleşicek. Bide bizim doktorumuz 1 ay sonra 4lü tarama yapalım dedi. 2 liyi yapmadı. Ense kalınlığını ölçtü bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi ?

Ben ikili yaptım en güvenilir olanı oymuş. Onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür O yüzden diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum..
Gözün aydın buarada :)

Ben ikili yaptım en güvenilir olanı oymuş. Onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür O yüzden diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum..
Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)

Back
X