- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.961
Ee tabi ki yani sen direk kullanilmiycak dedigin icin yazdim ben yoksa herkes dr baksin ayrica kan pihtilasmasina sana igne vermeyen hemotologu keske sikayet etseydin benim sadece tek gende sikinti oldugu icin mesela coraspirin kullanmıyorum sadece igne. Ayrica dr um cok ama cok basarili bi kadin.. kadin dogumcum 37. Haftada kesiceksin dedi oda acibademde ama hematologum hayir dogumdan 1 gun once kesicez dedi.. benim icin onceligim hemotologum. Sen yasamadin allah yasatmasin ama herkes ayni deilBana hemotolog kan sulandırıcı kullanma gerek yok kan pıhtılaşmasıyla düşüğün ilgisi yok dedi (bakırköy acıbadem hastanesindeki bir hematolog) 4 yıl geçtiği için ismini hatırlamıyorum. Üstüne 2 düşük yapınca kadın doğumcuma güvenmeyi tercih ettim. Bana doğumdan sonra kullanma diyen kadın dogumcu medipol mega üniversitesinde doçent dr suna özdemir. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Doğumdan sonra iğne yapmadım bir sıkıntıda yaşamadım çok şükür. Herkes dr unu dinlesin bence. Senin dr un kullan dediyse tabikede kullanmalısın. Herkesin durumu farklı.