2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kizlar ne dicem biliyormusunuz. Bebegim kiz dedigimde %90 su tepkiyi aldim aaaaaa olsunnnnn oda evlat. Sok oldum resmen. Kendi annem bile dedi. Kocam bile doktora bidaha bakin isterseniz dedi. O kadar cok bekledim ki ben bebegimi. Kiz oglan hic düsünmedim. Hep saglikli olsun diye yalvardim rabbime. Iki degil 10 kizim olsa yine tek duam saglikli olsun rabbim olur.

Icimde kalmisti yazim dedim.

Ya kizlar ne dicem biliyormusunuz. Bebegim kiz dedigimde %90 su tepkiyi aldim aaaaaa olsunnnnn oda evlat. Sok oldum resmen. Kendi annem bile dedi. Kocam bile doktora bidaha bakin isterseniz dedi. O kadar cok bekledim ki ben bebegimi. Kiz oglan hic düsünmedim. Hep saglikli olsun diye yalvardim rabbime. Iki degil 10 kizim olsa yine tek duam saglikli olsun rabbim olur.

Bu insanlar niye cinsiyete takar ki kafayı. Arkadaş sizin hiç mi başka derdiniz tasaniz yok da milletin hele de hamile kadının moralini bozuyorsunuz. Kız erkek hiç farketmez Allah hayırlı evlat versin,sağlıklı olsunlar o önemli canım. Kızın da erkeğin de hayırlısı olsun. Sen hiç üzülme , bebeğin saglikliysa kulağını tıka söylenenlere..

Biz uc kiz kardeşiz mukemmel bisey.ama annemle babamin durumunu hic dusunmemistim ben sonuncuyum.ben de kiz olunca etraf ne demistir uzulmusler midir su yasima kadar hic erkek kardes yoklugu hissetmedim.annemlerde erkek evlat yoklugu hissetmediler ya da hissettirmediler bize.burda okuduklarm sonucunda dusunmeye basladm sahi ben dogunca acaba neler oldu:)) babam uzuldu mu akrabalari bos bos konustup uzduler mi annemle babami.hic anlatmadilar

En önemlisi sağlık. Bunu düşünemiyorlar. Kız erkek farketmez.

Bu insanlar niye cinsiyete takar ki kafayı. Arkadaş sizin hiç mi başka derdiniz tasaniz yok da milletin hele de hamile kadının moralini bozuyorsunuz. Kız erkek hiç farketmez Allah hayırlı evlat versin,sağlıklı olsunlar o önemli canım. Kızın da erkeğin de hayırlısı olsun. Sen hiç üzülme , bebeğin saglikliysa kulağını tıka söylenenlere..

Biz uc kiz kardeşiz mukemmel bisey.ama annemle babamin durumunu hic dusunmemistim ben sonuncuyum.ben de kiz olunca etraf ne demistir uzulmusler midir su yasima kadar hic erkek kardes yoklugu hissetmedim.annemlerde erkek evlat yoklugu hissetmediler ya da hissettirmediler bize.burda okuduklarm sonucunda dusunmeye basladm sahi ben dogunca acaba neler oldu:)) babam uzuldu mu akrabalari bos bos konustup uzduler mi annemle babami.hic anlatmadilar

En önemlisi sağlık. Bunu düşünemiyorlar. Kız erkek farketmez.

Valla benim tek duam saglikli hayirli olsun. Baska istegim yok rabbimde biliyor kalbimi.

Kızlar saçımı kestirmek ıstiyorum uçları çok kırıldı kurudu balyajdan dolayı ama kestirmek iyi degil diyenler var sizin fikriniz nedir boyamayı zaten erteledim yada boyamam hiç
Benim saçım baya uzundu çok baş ağrısı yaşıyorum diye annem kestir diye baskı yaptı geçen hafta omuzlarımda kestirdim rahatladım. Ben hurafelere inanmıyorum ama çok emek vermiştim uzatmak için kestirirken içim gitmedi de değil hani

benimde ilki erkek ikincisi erkek dediğimde insanların tepkisi tuhhh bu kız olsaydı oldu gerçekten her şeyden önce sağlık rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizede. Evlat ayrımı yapılır mı hiç o da canın o da canin :KK200:

Günaydın kızlar.ben saçlarımı öğrendikten sonra kestirdim.7haftalik falandi ama baya uzadı.oncesinde zaten kestirmeyi düşünüyordum ama yetismedi yine olsa kestiririm bilimsel bir açıklaması yok

Yok be canım ben kullaniyorum gunde on damla devit3 kullaniyorum ekmege damlatip yiyorum bozulmasin metalle diye.o prospektusler bizi cok yaniltiyor doktorun verdiyse guven ben daha once de soyledim ve orneklerini vermistim burda.bazen gebeler kullanamaz yazan bile kullanilabiliyor ilacına gore rahat ol:21:
Iste benim d vitamininden kullanan pek duymadim benimki farkli ama doktpruma da cok guveniyorum :) gunde 3 damla aksamlari tok karnina demsiti doktorum. Ben kasiga damlatip iciyordum ama genelde ekmege damlatip yiyolar oyle duydum

Devit kullanıyorum ben tatlım günde 10 damla. Bir tatlı kasigina damlatıp üstüne yarım yada bir bardak süt içiyorum cozunmesini ve emilimini artırdığı için.
Herkes devit kullaniyor bi benimki farkli galiba anlamadim:işsiz: beb de kasiga damlatip iciyorum 3 damla demisti doktorum

Ben de değişik kullanıyorum.Caldevit efervesan tablet.suya atılıp icilenlerden.prospektusunde hamileler kullanmasın tarzında birşey yazıyor.bana 12.haftada vermişti baştan içmekten tereddüt ettim ve bulantilarim var diye içmedim şimdi 15ten sonra falan içmeye başladım.hergun iç dedi bana doktor.
Bir de magvital magnezyum vermişti o da suya atılıp içiliyor onu bacak krampları için yazdım ozaman iç dedi.benim kramp yok ama içiyorum arada belki karın kasık agrima iyi gelir diye psikolojik olarak ise yaradığını düşünüyorum.

Benim kullandığım marka farklı ama yan etkilerinde aç karna kullanım ishal yapar yazıyordu, tok karna dene bir de isterseniz
Ya arkadaşıma ishal yapmış bende korkudan kullanamıyorum oğlumda kullanmıştım ama nasıl etki yapmıştı hatırlamıyorum tok karna başlayayım bi bakalım

Ben de değişik kullanıyorum.Caldevit efervesan tablet.suya atılıp icilenlerden.prospektusunde hamileler kullanmasın tarzında birşey yazıyor.bana 12.haftada vermişti baştan içmekten tereddüt ettim ve bulantilarim var diye içmedim şimdi 15ten sonra falan içmeye başladım.hergun iç dedi bana doktor.
Bir de magvital magnezyum vermişti o da suya atılıp içiliyor onu bacak krampları için yazdım ozaman iç dedi.benim kramp yok ama içiyorum arada belki karın kasık agrima iyi gelir diye psikolojik olarak ise yaradığını düşünüyorum.
Az da olsa karın kasık kasılmalarına etkisi var canım

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim konuyla alakasız ama canım sen çalışmaya devam ediyor musun, ediyorsan hangi hastane tavsiye ediyor musun hastaneyi ? :)
Çalışmaya derken ise mi? Bulantı kusma nedeniyle epey rapor kullandım ama artık çalışıyorum. Hastane değiştiricem pahalı geldiği için... Sen Eskişehir'de miydin?

Back
X