- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.441
Yok canım konuşamadık henüzNe oldu arkadaşın konusabildin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım konuşamadık henüzNe oldu arkadaşın konusabildin mi?
Şimdi cvp verdi :)) evet canım sinan diye bi doçente gidiyomusYok canım konuşamadık henüz
Hoca Prof.dr.Sinan Beksaç ise kanama bozukluğu ve riskli gebelik uzmanı ve amniyosentez konusunda çok tecrübeli diyor. Hastanın geçmişini göz önünde bulundurarak öyle demiştir, onun tarzı biraz korkutur gibi konuşur ama babacandır iyidir diyor. Senin bir sıkıntın olsaydı oncelikli gidecegimiz doktor oydu diyor o kadar güveniyor.Şimdi cvp verdi :)) evet canım sinan diye bi doçente gidiyomusozge_3506
AminHa tabi kötü niyetle yapıldıysa o başka Allah fırsat vermesin oylelerine inşallah
Onun dışında duyduğum bikaç isim var riskli gebelik üzerine ama bizzat gitmedigim ve gidenlerden bilgi alma imkanım olmadığı için bişey diyemiyorum. Tanımadan çok iyi yada kötü demeyi sevmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Allah yardımcıları olsun.Hoca Prof.dr.Sinan Beksaç ise kanama bozukluğu ve riskli gebelik uzmanı ve amniyosentez konusunda çok tecrübeli diyor. Hastanın geçmişini göz önünde bulundurarak öyle demiştir, onun tarzı biraz korkutur gibi konuşur ama babacandır iyidir diyor. Senin bir sıkıntın olsaydı oncelikli gidecegimiz doktor oydu diyor o kadar güveniyor.
Durum bu canım. Karar onların
Canım sen hangi doktora gidiyorsun?Onun dışında duyduğum bikaç isim var riskli gebelik üzerine ama bizzat gitmedigim ve gidenlerden bilgi alma imkanım olmadığı için bişey diyemiyorum. Tanımadan çok iyi yada kötü demeyi sevmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Allah yardımcıları olsun.mi-nick
Doç. Dr. Murat Gültekin canım sanırım aynı doktorumuz :)Canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Evet aynı doğru seçim yapmışım o haldeDoç. Dr. Murat Gültekin canım sanırım aynı doktorumuz :)
Her şey yolunda gidiyorsa ayda 1 normal zaten yakında hissetmeye başlarsın o zaman için daha rahat olurKızlar ben salı günü gitmiştim doktora bidakine ne zaman gelcem dedim 1 ay sonra dedi ben o zamana 22 haftalık oluyorum 1 ay uzun bi süre değil mi![]()
Doç. Dr. Murat Gültekin canım sanırım aynı doktorumuz :)
Evet aynı doğru seçim yapmışım o haldeeşin bizden daha iyi biliyordur doktorları.
Doğum nasıl olur ben de bilmiyorum ilk gebeliğim. Odalar en az iki kişilik diye duydum. Normal doğuma uzmanlar giriyor eğer sezeryan ise kendi doktorunuz programına göre ayarlayıp girebiliyor. Eğer Doç. Yada Prof. Seçersen muayene için ücret ödüyorsun ben memnunum şimdilik ilgili bir hoca her soruma cevap veriyor ama çok yoğun randevu saatleri aksayabiliyor. Benden sonra bir arkadaşım da hamile kalıp aynı hocaya başladı ama o mesela memnun değil aslında kişinin ne istediğine, beklentisine bağlı memnuniyet.Kızlar araştırma hastanelerinde randevular, kontroller, doktorun size ayırdığı vakit felan sıkıntı olmuyor mu ? Ben çok bilgisizim bu konu da tecrübe de olmayınca direk özele yöneldim iyi bir muamele görebilmek adına. Tabii kardeşim sağlıkcı kontrolleri testleri araştırma hastanesin de yaptırmamın daha iyi olacağını söylüyor ama doğum için emin değilim hastanelerden endişeliyim, her yer çok kalabalık, çok insan, çok hasta, az ilgi, az anlayış bunlar tedirgin ediyor beni..![]()
Canim sen koru ve lokman hekime detaylı ultrason fiyatlarıni soracaktin ne oldu?
Her şey yolunda gidiyorsa ayda 1 normal zaten yakında hissetmeye başlarsın o zaman için daha rahat olur
Kızlar ben salı günü gitmiştim doktora bidakine ne zaman gelcem dedim 1 ay sonra dedi ben o zamana 22 haftalık oluyorum 1 ay uzun bi süre değil mi![]()
Selamlar
Bu ara evdeyiz maaile ... okul tatili + eşim izne çıktı ... kafa tatili yapıyoruz resmen .
Karnımdaki yaramazda eşlik ediyor sürekli bizehamd olsun .
Bizde bi yaramazlık yok ... burda da herkes iyidir umarım
Salı gününe az kaldı.
Myhsa canım ayrıntılıya girdiğin ay dr una randevu aldın mı ?