2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen international a mı gidiyorsun normaldede. Orda muayene ne kadar? Bende Atakent Acıbademe gidiyorum. 21. Hafta oldu hala kararsızım orda doğum yapmak konusunda...

Evet Bu ay oraya başladım böbrek nakillli olduğum için doktorlarım da orada.aynı yerde olsun istedim.İnşallah hayırlı olur.Tam olarak muayene ücretin bilmiyorum cnm ya sağlık sigortasından faydalanıyorum.

Eki Görüntüle 2098406 Oğlusuma yaptım :anne:Tabi ki son hali yıkayıp ütüleyince daha güzel olacak :halay:
Annne diyor ne uğraşıyom git al diye ''annem ama bunu üstünde görünce ben çok mutlu olacam neden oyle diyon. :KK6:dedim gülüyor:KK70:
cok guzel olmus canim eline saglik, saglikli gunlerde bebeginin uzerine ortmeyi nasip etsin Allah

Canım 20 21. Haftalara kadar düzenli his beklemeyin diyor doktorlar.bende şuan arada hissediyorum ama bigün oluyo çok bigün hiç olmuyo nerdeyse.bunlari düşünme bebeğin de strese girmesin :KK49:
Canım sizin cinsiyet belli oldu mu ,? Bi de normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için hemşire kalp atışları çok yavaş dedi aç misin dedi evet dedim belki tahlil yaparsınız diye aç geldim dedim.bu saate kadar aç kalınır mi diye kızdı bebeğin kalbi yavaş diye asi da yapmadı haftaya gel dedi moralimi bozdu ya :(

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için hemşire kalp atışları çok yavaş dedi aç misin dedi evet dedim belki tahlil yaparsınız diye aç geldim dedim.bu saate kadar aç kalınır mi diye kızdı bebeğin kalbi yavaş diye asi da yapmadı haftaya gel dedi moralimi bozdu ya :KK43:
Dr kontrollerinde kaç öıkıyordu atış sayısı burda kaç çıktı? Onların cihazlarının çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum sıkma canını. Normal dr kontrolün ne zaman?

Evet çok değil ama hayatımı etkileyen bi durum değil, demir ve magnezyum kullanıyor musun? Dr demir kabız da yapabilir ishal de demişti magnezyum da yapıyormuş kabız olmaktansa tercihim şu an.

magnezyum ve vıtamın yan etkılerınden dolayı kestırdı doktor.
suan sadece kan hapı alıuorum 1 aydır oda kabız yapıyor.
ıkı gundur dun gece başladı sureklı ıshal su gıbıyım
gıda zhırlenmesı de degıl nbe olduğunu anlamaya calısıorum.
aksam dolaptan portakal yedım belkı o bozdu

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için hemşire kalp atışları çok yavaş dedi aç misin dedi evet dedim belki tahlil yaparsınız diye aç geldim dedim.bu saate kadar aç kalınır mi diye kızdı bebeğin kalbi yavaş diye asi da yapmadı haftaya gel dedi moralimi bozdu ya :KK43:

zaten bu haftalarda kalp atışı azalıyor. dınledıklerı kıcı kırık bı makına hey allam ya sıkma canını

magnezyum ve vıtamın yan etkılerınden dolayı kestırdı doktor.
suan sadece kan hapı alıuorum 1 aydır oda kabız yapıyor.
ıkı gundur dun gece başladı sureklı ıshal su gıbıyım
gıda zhırlenmesı de degıl nbe olduğunu anlamaya calısıorum.
aksam dolaptan portakal yedım belkı o bozdu
O zaman öyle bi şey mideni üşüttün belki. Bol su iç ılık ılık uzarsa bence doktorunu haberdar et. İnşallah hemen biter.

Arkadaslar ayrintili ultrasona giren oldu mu? Ben o gün girdim sonuclarini whatsptan doktoruma attim hersey normal ama bagirsaklarda hafif parilti görülmüş dedi onemli bisey degil takma sakin kafana dedi takip edecegiz dedi. Ama yine de kafam takildi ya :/

Back
X