2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar ayrintili ultrasona giren oldu mu? Ben o gün girdim sonuclarini whatsptan doktoruma attim hersey normal ama bagirsaklarda hafif parilti görülmüş dedi onemli bisey degil takma sakin kafana dedi takip edecegiz dedi. Ama yine de kafam takildi ya :/
Ben bugün dr kontrole gidicem ayrıntılı için gün alicam korkuyorum sorun çıkar diye dr takip edicez demiş cnm korkma eğer kötü birşey olsa derdi

Merhaba arkadaşlar
Bizde bebeğimle 20 hafta içerisindeyiz.Allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağına aldığını göstersin.bebişin cinsiyeti net değil 13 haftada erkek dedi dr um sonra 18 haftada kız olabilir yüksek olasıyla dedi 22 de detaylı usg yapılacak umarım orda netleşir
Bu arada ben 4 sene önce subseröz myom aldırdım açık ameliyatla.Normal Doğum yapılabileceğini öğrendim.böyle bir deneyimi olan veya duyan var mı yazarsanız çok sevinirim.
Sevgiler

Selam kızlar

H.sonundan beri diş ağrısından bitap düştüm

diş hastanesine gittim röntgen çekilemiyor hangi diş ağrıyor kesin tanı yok komple sağ tarafım ağrırken şimdi sağ alt tarafım ağrımaya başladı

diş etim kızarık doktor iltihap olduğunu düşünmüyorum dedi

sadece parol kullanıyorum tuzlu gargara yap ve 3-4 kez fırçala dedi ama yinede ağrı devam ediyo

az önce kekik suyu ile gargara yaptım

iş çıkışı karanfil yağı alıp birde onu deneyeceğim

fikri olan varmı nasıl geçecek bu ağrı , akşamları daha berbat ağrı oluyor

canım dişeti hassasiyeti olmuş olabilir. benim de olmuştu hamilelikten önce tüm dişlerim ağrıyordu 4 doktora gittim bir şey yok dediler. 5. doktor tanı koydu. diş macunları var onları kullan hassasiyete karşı her markanın var sanırım. parmaklarınla diş etlerine masaj yap. bi de diş ipi kullan gargara zaten iyi gelir. benim sol tarafım tekrar başladı gibi bu dönemde olması normal

canım dişeti hassasiyeti olmuş olabilir. benim de olmuştu hamilelikten önce tüm dişlerim ağrıyordu 4 doktora gittim bir şey yok dediler. 5. doktor tanı koydu. diş macunları var onları kullan hassasiyete karşı her markanın var sanırım. parmaklarınla diş etlerine masaj yap. bi de diş ipi kullan gargara zaten iyi gelir. benim sol tarafım tekrar başladı gibi bu dönemde olması normal
teşekkür ederim bilgilerin için macunu hemen alacağım bugün inşallah faydasını görürüm

ağrı gezici sağ tarafımda bir aşağıda bi yukarıda

gargara yapıyorum doktor tuzlu gargarayıda önerdi

sabah beri adaçayı kekik suyu ilede gargara yaptım inşallah geçicidir

Kizlar bebegim gun icinde en az 4-5 kez donuyor ve bu donme sureclerinde 30-40 saniye suren bel agrim oluyor yasayaniniz var mi aranizda zayif oldugum icin mi bu kadar hissedip agri yasiyorum anlayamiyorum

zaten bu haftalarda kalp atışı azalıyor. dınledıklerı kıcı kırık bı makına hey allam ya sıkma canını
Evet makine çok ilkel bisey . Ki bazı kişilerde kalp atışını bile duyamiyorlar nurdan okuduğum kadarıyla bende duyuldu ama yavaş dedi beğenmedi . Şimdi daha iyiyim canım sağol

Kizlar bebegim gun icinde en az 4-5 kez donuyor ve bu donme sureclerinde 30-40 saniye suren bel agrim oluyor yasayaniniz var mi aranizda zayif oldugum icin mi bu kadar hissedip agri yasiyorum anlayamiyorum
Benim dönmek mi toparlanmakmi bilemiyorum kasik batması oluyor aniden damar atması gibi bugün gidicem bakalim dr korkutuyorlar yaramazlar

CANIM bence zayıf olduğun için bukadar net . Benim de bazen bel ağrım oluyor ama dönüşleri hiç hissetmedim daha 18+4um

Benim dönmek mi toparlanmakmi bilemiyorum kasik batması oluyor aniden damar atması gibi bugün gidicem bakalim dr korkutuyorlar yaramazlar
yok canim o toparlanma gibi degil benim ki donuyor cunku donusunu tamamladiginda agri geciyor ama son günlerde cok sık aralıklarda oluyor

CANIM bence zayıf olduğun için bukadar net . Benim de bazen bel ağrım oluyor ama dönüşleri hiç hissetmedim daha 18+4um
bende bugün 18+0 oldum 4-5 gündür özellikle oluyor çok rahatsız oluyorum. Bi yandan da yoksa sancı filan mı oluyor yada rahim mi kasılıyor da farkında değilim diye düşünüyorum. Bi hafta sonra kontrolümüz var doktora soracağım bakalım

Ben tekme ve hareketleri disinda hissetmiyorum bisi dönme gbi bisi yani.ama dünden beri cok fenayim kasigim sertlesti dun agrim var. her gun oluyor aslnda ama bu sefer gecmedi hala devam ediyor.daha da devam ederse dr gitcem

yok canim o toparlanma gibi degil benim ki donuyor cunku donusunu tamamladiginda agri geciyor ama son günlerde cok sık aralıklarda oluyor

bende bugün 18+0 oldum 4-5 gündür özellikle oluyor çok rahatsız oluyorum. Bi yandan da yoksa sancı filan mı oluyor yada rahim mi kasılıyor da farkında değilim diye düşünüyorum. Bi hafta sonra kontrolümüz var doktora soracağım bakalım
CANIM benim bebeğim bu günlerde sık yer değiştiriyor .uzaninca olduğu taraf sert ve şişkin oluyor eşimde diyor soldaydi sağa geçmiş diye .önceden hep aynı yerdeydi şimdi canı sikiliyo galiba :)

Kizlar böyle sıkıntılı günlerim olduğunda bazen allahım göstermesin -hamilelik gerçekten kolay bişey değilmiş- ben bunu kaldiramicam bişey olacak sanıyorum. Kimse den nokta kadar destek göremiyorum hele eşim beni hayal kırıklığına uğratıyor. Ya bunyem kaldırmazsa daha 4 ay var diye çok korkuyorum. Sanırım psikolojim bozuluyor
Sabır canım bende o kadar çok kusuyordum ki artık kusarken ağlamaya başlıyordum psikolojim bozulmuştu şimdi hala devam ama eskisi kadar değil şükür ay herkes hamile kalıyor diyenlere uyuz oluyorum herkes aynı psikoloji ile geçirmiyor ama sağ salim kavuşalım Allah’ın izniyle hepsini unutacağız

günaydın kızlar nasılsınız ?
benim baya canım sıkkın kız kardeşim de böbrek yetmezliği çıktı böbrek nakli olması lazım aileden verebilecek kimse yok herkes te şeker ve tansiyon var ağlamaktan mahvoldum elden birşey de gelmiyor şimdilik bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canım, böyle durumlarda organ bağışının be kadar önemli olduğunu anlıyoruz umarım uygun bi donör bülunur

Ben tekme ve hareketleri disinda hissetmiyorum bisi dönme gbi bisi yani.ama dünden beri cok fenayim kasigim sertlesti dun agrim var. her gun oluyor aslnda ama bu sefer gecmedi hala devam ediyor.daha da devam ederse dr gitcem
inşallah önemli bişey değildir canım. Bende bel ağrılarından çok muzdaribim korkutuyor bazen

CANIM benim bebeğim bu günlerde sık yer değiştiriyor .uzaninca olduğu taraf sert ve şişkin oluyor eşimde diyor soldaydi sağa geçmiş diye .önceden hep aynı yerdeydi şimdi canı sikiliyo galiba :)
öyle canım benimkinin de sürekli değişiyor yeri tekmeler aşağıdayken bi anda yamda yukarda oluveriyor. El - kol hareketleri desem onları hissetmek için henüz erken sanırım :)

Back
X