2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar hamileliklerinizde oje saç boyası vs kullanıyor musunuz?

Ben 1 kere boya yaptım ama diplere değdirmeden 2 3 kere de oje sürdüm.. öyle beyaz vs yok ama ben saç rengimden çabuk sıkılırım. önceden çok değiştirirdim.. şu sıralar düşünüyorum.. ojeye gelince pek sevmem çok zor çıkıyor diye ama arada sürerim..

bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?:110::110:

Allah rahmet eylesin öncelikle kuzum ya takma öyle cahil insanları senin yavrunla ne alakası var takdir ilahi rabbim nasıl uygun gorduyse öyle olur
Aminnn canım sağolasın, aynen takdiri ilahi. Kayınbabam da duysa çok kizardi ona eminim.

Başınız sağolsun cahil insanlar bunlar hiç takılmayın dua okuyun nas felak nazar değmesin
Çok teşekkür ederim, evet kaç gündür okuyorum. Allah yavrularimizi bize bağışlasın.

Kızlar ölmek isteyen yasamak istemeyen surekli ağlayan duygusal olan kendini yalnız hisseden ailesi yakınında olmayan onu kimsenin anlamadığını düşünen warmi tek bi ben mi öyleyim anlamıyorum. :110::KK43::silah::KK61::KK64:
Tam tersi yapayalnız kalsamda şu an umrumda olmaz, yalnız olmadığımı biliyorum çünkü. O kadar çok çabaladımki kuzum için sabırsızlıkla yolunu gözlüyorum sadece. Tabi koşullarında etkisi illaki vardır. Ben aileme 10 dk uzaklıktayım. Gelin gitmedim damat aldım :KK53:

Kızlar ölmek isteyen yasamak istemeyen surekli ağlayan duygusal olan kendini yalnız hisseden ailesi yakınında olmayan onu kimsenin anlamadığını düşünen warmi tek bi ben mi öyleyim anlamıyorum. :110::KK43::silah::KK61::KK64:

Bol bol inşirah oku canım ... Rabbim darlanan gönlümü genişlet diye et duanı ...

Hamilelikle beraber hormonlarımız tavan yapıyor ...
Ben mesela istifra ederken eşim yanıma gelinceeee giiiit derdim ... gebelikte kusarken adam bi gelmedi :işsiz: niyeee gelmedinnnden girdimmmmmm ölsemm ruhun duymayacaktan çıktım :ruh: ki cidden nazlı kaprisli bi kadın değilim , yaş olmuş 40... nazla kaprisle boşa harcayacağım zaman yok derdim ama ben bile bi hassaslaştım .. bi ekstra ilgi bekler oldum .

Oluyor yani ... yalnızda hissediyorsun :KK51: dünya üzerine üzerine de geliyor .... sonra silkelenmeyi bil ama ... :KK15: hep öyle sürmez ki :KK51:

Hele ki ölmeyi istemek :KK12: dur yahuuuu daha bebeğimiz ağlarken uykusuz gecelerde hep beraber delireceğizzzzzz:confused::KK68:

Ben 1 kere boya yaptım ama diplere değdirmeden 2 3 kere de oje sürdüm.. öyle beyaz vs yok ama ben saç rengimden çabuk sıkılırım. önceden çok değiştirirdim.. şu sıralar düşünüyorum.. ojeye gelince pek sevmem çok zor çıkıyor diye ama arada sürerim..

Canım bitkisel boyaların içinde bile kimyasal var boyama bence oje de aynı şekilde ceyda duvenci de beyazım olduğu için ve sanat sektöründe olduğum için bi kere boyattım ama zorunda kalmadıkça yapmam diyordu . Bende saç rengimden çok sıkıldım ama katlanacagim

Bence hayır bu hamilelerde genellikle oluyor sanıyorum kimse anlamıyor gibi geliyor yapayalnızmıssın gibi geliyor bana da oluyor. Ama sanırım buda hamilelikle alakalı :63:
Bazen bana da oluyor ama ölmeyi düşünemem çünkü bebeğime kıyamam . Eskiye göre çok daha alıngan ve her şeyi takar konumda oluyoruz. Kafandakileri buraya yaz en azından biraz rahatlamış olursun içinde tutma

Ahh canım ya geldi mi üst üste geliyor gerçekten bazen. Evladın cinsiyeti önemli değil tabi ki,hiç takılmadim bu konuya. İnsanların kötü olmasına şaşırıyorum.. Amiiin canim, sağolasın.

Yok canım sabah kalktı konuştuk midemi usutmusum dedi. Meğer kalp krizi geciriyormus. Yarım saatin içinde kaybettik ve şok olduk. Allah rahmet eylesin,hiç agriyip incinmemistim. Aynen öyle bebeğim benim meleğim :KK200:

Allah razı olsun canım sağolasın. Aynen öyle kötü kalpli insanlar. İşte laf söylemek için söylüyorlar.

Aynen öyle ben bebeğim için hep iyi düşündüm başkasının lafı için de öyle düşünmem. Allah sağlıkla versin kucağımiza bebeklerimizi.

Sağolasın canım. Aynen herkes biliyor da kimse laf söylemeyince kendini bişey sanıyor. Keşke soyleseydim ama bı dahakine düşman artık.
Ani ölümler insanı çok üzüyor . Rabbim rahmet etsin.size de sabrını versin inşallah

Bence hayır bu hamilelerde genellikle oluyor sanıyorum kimse anlamıyor gibi geliyor yapayalnızmıssın gibi geliyor bana da oluyor. Ama sanırım buda hamilelikle alakalı :63:

Canım seni.soramadım hiç , nasılsın ?
Nerdesin şimdi .. yalnız mısın ?
Hiç okuyamadım geçmişi ama aklımdasınız :KK200:

mi-nick mi-nick i de göremedim ona da bi :KK200: bırakayım
Zermina Zermina nın abla abla :) mesajlarını da özledim :KK200:

Ve herkese :KK200:

Ben 1 kere boya yaptırirdim ama diplere değdirmeden 2 3 kere de oje sürdüm.. öyle beyaz vs yok ama ben saç rengimden çabuk sıkılırım. önceden çok değiştirirdim.. şu sıralar düşünüyorum.. ojeye gelince pek sevmem çok zor çıkıyor diye ama arada sürerim..

Her ay dip boyamı yaptirirdım fakat hamile olduğundan beri boyatmadim önce birkaç beyaz cıktı rahatsız oldum çalıştığım için sonra alıştım oje sürüyorum makyajda yapıyorum

Canım seni.soramadım hiç , nasılsın ?
Nerdesin şimdi .. yalnız mısın ?
Hiç okuyamadım geçmişi ama aklımdasınız :KK200:

mi-nick mi-nick i de göremedim ona da bi :KK200: bırakayım
Zermina Zermina nın abla abla :) mesajlarını da özledim :KK200:

Ve herkese :KK200:

Yalnızdım annemin yanına geldim 1 haftadır burdayım 3 . 4 gün daha kalıp döneceğim. Aynı her şey degisen bisey yok ben ve bebegim de iyiyiz :KK200::anneadayı:

Ikı çocuklu anneler ne olur yardım edin :KK43: sinir stresten mahvoldum, oğlum 6 yaşında ve yaramaz. Aslında değil ama bazı şeyleri inadına inadına hep yapıyor , yatıyorum uzanıyorum hep beni rahatsız ediyor ayaklarını karnıma koyuyor , güzel güzel yapma dediğimde sırıtarak ısrarla devam ediyor, Sadece bu da değil birçok şeyde inat yapıyor , Ne kızmak ne sakin kalmak çözüm değil :KK43: üzülüp ağlıyorum artık , bebeğime zararı olmaz inşallah

Ikı çocuklu anneler ne olur yardım edin :KK43: sinir stresten mahvoldum, oğlum 6 yaşında ve yaramaz. Aslında değil ama bazı şeyleri inadına inadına hep yapıyor , yatıyorum uzanıyorum hep beni rahatsız ediyor ayaklarını karnıma koyuyor , güzel güzel yapma dediğimde sırıtarak ısrarla devam ediyor, Sadece bu da değil birçok şeyde inat yapıyor , Ne kızmak ne sakin kalmak çözüm değil :KK43: üzülüp ağlıyorum artık , bebeğime zararı olmaz inşallah
Oylanacağı değişik birseyler yapın cnm zekâ oyunu al degisik yanında bebekle ilgili konuşmayın daha erken kıskanıyor biraz ilgiyi arttır

yaa kızlar şimdi duydum bir tanıdığımın bebeğinin makat deliği yokmuş.. damak yokmuş.. ciğerlerinde sıkıntı varmış oksijen veriyorlarmış sürekli..:KK35:

aman diyeyim nolursunuz doktor kontrollerini aksatmayın ne gerekiyorsa yaptırın.. o birkaç randevuyu testi atlamış. ayrıntılı falan yaptırmamış sanırım.. belki önceden tespit edilebilirdi.:KK43::KK43:

çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun. Sizde dua edin hamile duası kabul olurmuş.. ben evlat acısını bilirim allahım onlarında ciğerini yakmasın..

rukiyemustafa rukiyemustafa o ikiz anne adaylarından biri benim güzel ama tek gebeliğe göre zor:)yine de bin şükür...
Bir de ölmek falann cıss acı biber geliyor :))mutlu olun yaa pozitif düşünmeye çalışın kolay değil ama elimiZde..

Myhsa Myhsa başınız sağolsun..canınızı sıkan her kişiye mutlaka makul bir cvbınız olsun gerisini onlar düşünsün..

Babylicious Babylicious ben oje ve makyaj kullanıyorum..sacımla ilgili birşey yaptırmayı pek düşünmüyorum

Oylanacağı değişik birseyler yapın cnm zekâ oyunu al degisik yanında bebekle ilgili konuşmayın daha erken kıskanıyor biraz ilgiyi arttır
Kendim kreşte çalışıyorum ve odasında yok yok, aktivite yapacağı bir sürü şey , legolar vs hatta işten geldiğimde de beraber oynarız, verdiğimiz ilgi zaten fazlasıyla ama bir inattir gidiyor , Hiç boş kalmak istemiyor hep bizle olacak oynayacak zaten onun için kardeş yapalım dedik, soyledigimizde iyiydi mutluydu hala da öyle ama içten içe etkiledi mi nedir ?:( önceden böyle değildin

rukiyemustafa rukiyemustafa o ikiz anne adaylarından biri benim güzel ama tek gebeliğe göre zor:)yine de bin şükür...
Bir de ölmek falann cıss acı biber geliyor :))mutlu olun yaa pozitif düşünmeye çalışın kolay değil ama elimiZde..

Myhsa Myhsa başınız sağolsun..canınızı sıkan her kişiye mutlaka makul bir cvbınız olsun gerisini onlar düşünsün..

Babylicious Babylicious ben oje ve makyaj kullanıyorum..sacımla ilgili birşey yaptırmayı pek düşünmüyorum
Teşekkürler canım,işte o an bişey demedim.. kendi kendimi üzdüm sadece. Sanırım demeyecegimi bildiği için rahat rahat söyledi o da. Ben acı içindeyim zaten onun aklındaki de laf sokmakmis sanırım..

yaa kızlar şimdi duydum bir tanıdığımın bebeğinin makat deliği yokmuş.. damak yokmuş.. ciğerlerinde sıkıntı varmış oksijen veriyorlarmış sürekli..:KK35:

aman diyeyim nolursunuz doktor kontrollerini aksatmayın ne gerekiyorsa yaptırın.. o birkaç randevuyu testi atlamış. ayrıntılı falan yaptırmamış sanırım.. belki önceden tespit edilebilirdi.:KK43::KK43:

çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun. Sizde dua edin hamile duası kabul olurmuş.. ben evlat acısını bilirim allahım onlarında ciğerini yakmasın..
Rabbim acil şifalar versin inşallah, dertlerini dermansız bırakmasın, Bir kolaylık versin o aileye Insallah :dua:

Back
X