2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kilonla gel bana :cool:... 14 aldım bugüne bugün :KK53:

canım dr un ne dedi ? senin son adet tarihin belli değildi değil mi ? 100 gr ... haftası ile uyumlu değil çünkü .... kaç çıkıyor usg de haftası ?
geç döllenme diyordun çünkü . bence öyle ...
Ablacım daha kendi doktoruma gitmedim ama 14 ağustos da regl oldum 22 temizlendim. 21 haftalık çıkıyor abla

http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın

Baya uygunmus ben de 80e fln almistim 200ml ki indirimdeydi
Bu siteden daha once bisi aldin mi canım guvenilir midir

Canım benim çok üzüldüm okudum ve sanki kendime yapılmış gibi sinirlendim.
Allah onları ıslah etsin akıl fikir versin. Bebeğin için moral ve beslenme çok önemli. Stres sıkıntı zararli bende çok stres yapıyorum..
Ama çok zarar li bebeklerimiz bize emanet. Insan hamile bir kadına bunu yaparmı düşmanı bile olsa ki. Sen onların gelinisin torunlarını taşıyorsun. Sen boşver onların inadina iyi ol esinle de. Kendinle de ve uzulsende belli etme onlara firsatını verme. Her hastaneye gittiğimde bu kadın neden geliyor ki seninle.
Burda buğdaylı yoğurtlu bir çorba yapıyor bizimkiler. Doktorun dediğine göre o bebeğe çok kilo aldırıyormuş. Hergün protein al yumurta ye. Süt yoğurt ceviz. Sebze olarak ıspanak da çok faydalıymış. Lütfen kendine bir beslenme programı yap.. ınsalalh bir sonraki kontrolunde çok iyi haberlerle gelirsin canım benim
Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledir

Aslında tek başına tsh gebe kalmaya engel değil canım çok şükür benim ilk değerim de aşırı yüksek değildi ama nolur nolmaz sıkıntı olmasın diye ilaca başladık.. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

Evet canm aynen öyle . Bende tsh normaldi fsh lh yüksekti biraz pkos tum 1 sene sonra anca kalabildim hamile

canım yediklerine dikkat et bol proteinli beslen.. tansiyonunu kontrol et eğer yüksek tansiyon varsa oda gelişimi gerilemesine neden olur.. sakin olman gerekli.. ayrıca doktorundan vitamin vs iste.. proteini calsiyumu bol gıdalar tüket lütfen
Yüksek tansiyon sınırda yim bende doktor bi gyneferon verdı oda bitmek üzre düzenli kulanmdim salak gibi. Off sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yan etkisi olmayan ben talesemı hastasiyim sanirim oda etkiliyor

Bir de doktorum yaşlı falan diyordun. Degistirdin mi başka doktora da görün istersen.
Değiştirdim canım acile gittim çok kötü olduğum için ordaki doktor söyledi guatr da çıkınca fakülteye seve etti bu cuma hem.kendi doktoruma hem de bi Guatr için gidiym dedim de guatr için hangi bölüme gitsem iyi olur

Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledir

Canim benim bundan sonra kendini toparlaman lazm bebegin icin.once sen iyi ol ki o da iyi olsun.kendine en uygun en motivasyonlu ortami hazirla esinle de konus o da bebeginin iyiligini isteyip o yonde karar verecektir.bebegin toparlanir daha karninda seninle birlikte direniyor arkana bakma artik bol bol vitaminli seyler ye cerez ye yoğurt meyve ve yag yapici seyler ye faydali yaglardan.vitamin ilaclari ve balik yagi kullan bebek için onemli ama en onemlisi stres.ben ne zaman uzulsem stres yapsam hastanelik oluyorum.minigin daha yolun basinda toparlanir kilo alir sen yeterki moralini yuksek tut erken dogumu tetikliyor stres Allah korusun.bol dua et Kurani Kerim oku insirah suresi oku Allah gonlunu ferahlatsin tum sıkıntıda olanlarin ve basta hamilelerin insaallah

Bende ankaradayım burada ki arkadaşlarla toplancaz sende gel istersen. Küçük bir şehirden geldim benimde yaklaşık 2 3 saat sürüyor istediğimde gidip geliyorum ama nafile sevemedim burayı hayırlısı artık..

Bende çok sevemedim maalesef

Canm dur sakin ol insaAllah birşey olmaz bebeğine .

O çorbayı bizde yaparız arkadaşınki farklı olabilir bekli bide yarim kg süzme yoğurt 1 yumurta 1 yk tepeleme un 1cay bardagi sivi yag bunu mikserle corba yapacagin tencereye koy mikserle iyice ciro sonra ayran kıvamına gelecek kadar su koy karıştır iyice altını ac kaynayana kadar pişir kaynayınca içine 1su bardağı haşlanmış yarma yani buğday at onla güzelce pissin 20 25 dk kadar tuzunu da kendi zevkine göre at afiyer olsun şifa deposudur:anneadayı::KK200::kk77::kahve:

Back
X