sodyum çok düşükmüş canım serum vericekler günlerdir ssk devlete gidiyoruz hiç birşey yapmıyorlar özele gidince hallettiler ne günlere kaldık
Yeminle Devletin bakması için bayılıp yerlerde yatmak lazım.. Bu da herşeyde acile koşturanlar yüzünden oldu galiba.. Çok geçmiş olsun tekrar canım..
Aynen ben de 52 ile hamile kaldım, en son annemde tekrar tartıldığımda 56'yı gördüm. Bence yanlış sen de tartıl dedim anneme

Hemen başladılar normaldir canım kilo alacaksın tabi demeye.. Hayır almadımki diye savunmaya geçiyorum bir taraftan bende

Ama gerçekten kilo aldığımı hissetmiyorum sadece göbeğimin çıktığının farkındayım.
Ay bende 52 ile hamile kaldım.. 10 gün önce 55.5 tim.. Şimdi 56 kesin olmuşumdur.. İki haftada bir doktora gidiyorum mutlaka tansiyon, kilo ölçüyorlar. Doktora hep aynı ayakkabı ile gidiyorum

Burada kızlar kilo alamadık dedikçe psikolojim bozuluyordu..

Diyordum en azından bebek+su+plasenta+büyüyen rahim eder 1 kilo.. Demek ki üstüne kilo vermişler diyordum.. Ben aldım valla bu saatten sonrada daha hızlı alırım herhalde..
Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş
Canım her yazdığında hayretlere düştüm.. Senin bu eşin senin yanında değil miydi doktor bunları derken? Ya da kv yok muydu? Söylesene eşine sıkıntı diye.. Afedersin de eşin nasıl biri, kafası almıyor mu? Ben doktora eşim yanıma geldiğinde gitmeye çalışıyorum haftasonu.. Kasılma zamanımda doktor Mg ilacını iki tane al, maden suyu iç, yat filan dedi.. Eşim sürekli maden suyu içtin mi, bir daha iç modunda.. Nasıl bir insan senin yanındaki ya? Keşke tanışıyor olsaydık, neler derdim o eşine.. Sen Allahın emanetsin ya emanete ihaneti mi öğrenmiş..
Lütfen, Allah rızası için takma kafana.. Neyden keyif alıyorsan aç evinde izle, dinle, gül, eğlen.. Bende de geç döllenme vardı, konuşmuştuk sende de vardı.. Mide bulantımdam su içemedim, yumurta yiyemedim, sütte içemiyordum.. Ama nesquik aldım sütü onla içebildim ki baya faydalı imiş..
Kızlar beslenme ile ilgili güzel şeyler yazmışlar.. Süt, yumurta, muz, kaşar peyniri, yoğurt muhakkak ye.. Cumaya kadar bu düzende git, Allahın izniyle olumlu haberler alacaksın..
Kv ilede ağzını yorup konuşma..
http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
Bunların normal, eczane satış fiyatı 180 tl.. Bende bildiğimiz sitelerden 90 tl ye almıştım.. Hâlâ kullanamadım.. Burada baya ucuzmuş.. İnşallah sıkıntısız gelir canım..