2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledir

Ben onu annemden öğrenip sana atacağım canım benim üzülme

Değiştirdim canım acile gittim çok kötü olduğum için ordaki doktor söyledi guatr da çıkınca fakülteye seve etti bu cuma hem.kendi doktoruma hem de bi Guatr için gidiym dedim de guatr için hangi bölüme gitsem iyi olur
Kulak burun boğaza gidebilirsin

Değiştirdim canım acile gittim çok kötü olduğum için ordaki doktor söyledi guatr da çıkınca fakülteye seve etti bu cuma hem.kendi doktoruma hem de bi Guatr için gidiym dedim de guatr için hangi bölüme gitsem iyi olur

Dahiliyeye gidebilirsin canim.hem talaseminle de ilgilenir Allah sifa versin

Her sabah aç karnına önce troid ilacım sonra gynoferon draje akşam yatmadan önce omepad(omega3+d vit) hafta da bir de b12 için dodex iğne kullanıyorum..şöyle bir durum var Kızlar vitamin eksikliği sanırım insanda sinir yapıyor..takviye aldığımdan beri kuş gibiyim:))

Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş
Canim bol bol guzel beslen canin istemese bile toparlanincaya kadar dikkat et hatta hamilelik boyunca dikkat et. vitamin doktor soylemistir. Diger degerlerinide ihmal etme kan idrar tansiyon vs. İyi bir ultrosonda mi olcum yapti bazen tartiyida tam bilemiyorlar ama sen yinede muzunu cevizini sutunu etini teraygini bebege kilo aldirici seyler tuket o kv Allaha havale et sende eger esinle birbirininizi seviyorsaniz guzelce annesini suclamadan ama yaptigi haksizliklari soyleyip kendi durumunu anlat bebeginizin sagligi icin 4 5 ay sana dikkat etmesini soyle Allaha emanet olun bosver kv he de gec sen bebisini dusun Allah goruyor

Yüksek tansiyon sınırda yim bende doktor bi gyneferon verdı oda bitmek üzre düzenli kulanmdim salak gibi. Off sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yan etkisi olmayan ben talesemı hastasiyim sanirim oda etkiliyor
Canim senin kullandigin kan ilaci sanirim muhakkak bi vitamin vermesi lazim doktorun. Simdi sende tsh talesemi vs. Bir seyler var diyorsun ya ona gore bi vitamin versin doktor. Ya da saglik ocagina git aile hekimine soyle boyle boyle rahatsziklarim var gebeligime uygun vitamin istiyorum diye. Ucretsiz veriyorlar vitamin zaten saglik ocaklari. Evdede bi is yapma fazla wc banyo haric kalkma yat uzan ayaginin altina kalcanin altina yastik yastik koy bol bol sol tarafa uzan eşine de soyle kanamama oldu hareket etmemem lazim de o kv Allah islah etsin sende ona inat bebisin icin eşinle iyi ol. Kanama alttan muayne olunca oldu sanirim di mi dikkat et kendine bazen doktorlar cok sert konusuyor Allah korusun insallah seni bebegini

Zermina Zermina canim guatr icin dahiliyeye gitmelisin ve gebelikte gercekten onemli, benim degerim dustugu halde ilaci biraktirmadilar gebelik sonuna kadar kullanicam. Ayrica mutlaka vitamine baslamalisin neden vermemis doktorun sasirdim benim ilaci vitamini sevmeyen doktor bile ilk olarak vitamin verdi, saglik ocagi ucretsiz veriyor hemen git al ve basla.. bebeginin kilo almasi icin soyleyebilcegim; her sabah kasar peyniri ve yumurta mutlka ye, gunluk bi tane muz, bi bardak sut mutlaka ic aralarda ceviz badem findik fistik kaju atistir gunluk hepsinden ikiser tane yesen bile yeterli.. bulgur pilavi yogurt bol bol tuket, yiyebildigin surece haftada bir balik ye yiyemezsen doktordan balik yagi hapi al... daha yolun basindayiz insallah hemencecik toparlanir bebegin bi de tansiyonunu mutlaka kontrol altinda tut eger yukselirse, ne yersen ye bebege faydasi olmaz tehlikeli olabilir Allah korusun. Kimseyi umursama takma, kimseyle gorusme bi sure, kal evinde sessiz bir ortam olustur kitap oku orgu or resme ilgin varsa resim filan yap dagit kafani dusunme kaynanayi... Allah islah etsin onlari da .

sodyum çok düşükmüş canım serum vericekler günlerdir ssk devlete gidiyoruz hiç birşey yapmıyorlar özele gidince hallettiler ne günlere kaldık
Yeminle Devletin bakması için bayılıp yerlerde yatmak lazım.. Bu da herşeyde acile koşturanlar yüzünden oldu galiba.. Çok geçmiş olsun tekrar canım..

Aynen ben de 52 ile hamile kaldım, en son annemde tekrar tartıldığımda 56'yı gördüm. Bence yanlış sen de tartıl dedim anneme:KK48: Hemen başladılar normaldir canım kilo alacaksın tabi demeye.. Hayır almadımki diye savunmaya geçiyorum bir taraftan bende:rolleyes: Ama gerçekten kilo aldığımı hissetmiyorum sadece göbeğimin çıktığının farkındayım.
Ay bende 52 ile hamile kaldım.. 10 gün önce 55.5 tim.. Şimdi 56 kesin olmuşumdur.. İki haftada bir doktora gidiyorum mutlaka tansiyon, kilo ölçüyorlar. Doktora hep aynı ayakkabı ile gidiyorum :KK70:
Burada kızlar kilo alamadık dedikçe psikolojim bozuluyordu.. :mad:
Diyordum en azından bebek+su+plasenta+büyüyen rahim eder 1 kilo.. Demek ki üstüne kilo vermişler diyordum.. Ben aldım valla bu saatten sonrada daha hızlı alırım herhalde..

Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş
Canım her yazdığında hayretlere düştüm.. Senin bu eşin senin yanında değil miydi doktor bunları derken? Ya da kv yok muydu? Söylesene eşine sıkıntı diye.. Afedersin de eşin nasıl biri, kafası almıyor mu? Ben doktora eşim yanıma geldiğinde gitmeye çalışıyorum haftasonu.. Kasılma zamanımda doktor Mg ilacını iki tane al, maden suyu iç, yat filan dedi.. Eşim sürekli maden suyu içtin mi, bir daha iç modunda.. Nasıl bir insan senin yanındaki ya? Keşke tanışıyor olsaydık, neler derdim o eşine.. Sen Allahın emanetsin ya emanete ihaneti mi öğrenmiş..
Lütfen, Allah rızası için takma kafana.. Neyden keyif alıyorsan aç evinde izle, dinle, gül, eğlen.. Bende de geç döllenme vardı, konuşmuştuk sende de vardı.. Mide bulantımdam su içemedim, yumurta yiyemedim, sütte içemiyordum.. Ama nesquik aldım sütü onla içebildim ki baya faydalı imiş..
Kızlar beslenme ile ilgili güzel şeyler yazmışlar.. Süt, yumurta, muz, kaşar peyniri, yoğurt muhakkak ye.. Cumaya kadar bu düzende git, Allahın izniyle olumlu haberler alacaksın..
Kv ilede ağzını yorup konuşma..

http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
Bunların normal, eczane satış fiyatı 180 tl.. Bende bildiğimiz sitelerden 90 tl ye almıştım.. Hâlâ kullanamadım.. Burada baya ucuzmuş.. İnşallah sıkıntısız gelir canım..

Dahiliye ya da endokrinoloji ye gitmen gerekiyor.endokrine araştırma ve devlet hastanelerinden direkt randevu alamazsın o yüzden dahiliye ye al canim

Yüksek tansiyon sınırda yim bende doktor bi gyneferon verdı oda bitmek üzre düzenli kulanmdim salak gibi. Off sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yan etkisi olmayan ben talesemı hastasiyim sanirim oda etkiliyor
Merhaba kendini uzdugunu değmez nasıl bir kadın bu anlamadım siz aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse en mantıklısi ayrı eve çıkmak Allah yardımcın olsun,sanırım yanlışlık var talesemi hastaligi çok zordur gebe kalınmaz adet olduğu an Allah vermesin ölüm bile olur siz benim gibi taşıyıcı gen sahibi olabilirsiniz buda ilaç kullanmaya,vitamin takviyesi ne engel değil

canım demir ilacını kullan kan değerin düşmesin.. sağlık ocağından vitamin işte decavit veriyorlar sanırım.. günlük süt yoğurt yumurta tüketimini artır.. bol bol et ve et suyu tüketmeye çalış hatta git kasaptan kemik iste iliğini kaynatıp iç.. bunlar çok iyi geliyormuş okumuştum..:halay:

bebeğin kilosuna gelince ben ilk hamileliğimde 27. haftada doktora gitmiştim.. bebeğime 600 gr demişti.. dedim 23. te 550 gr sadece 50 gr mı almış moralim çok bozulmuştu..:eek::eek: sonra doktor baktı yanlışlık olacak vs dedi meğer daha önceki ölçümle karışmış ve küçük çıkmıştı belki öyle bir durum olmuştur..

tekrar doktora görün beslenmene dikkat et.. hele o tansiyona çok dikkat et ne yesen yaramaz bebeğe eğer yüksek olursa. ben önceki bebeğimi kaybettiğim için çok stresliyim ve psikiyatr a gitmiştim passiflora vermişti bana oda rahatlatıyor düşürdü bayağı tansiyonumu..:KK12:

canım bebeğin doğana kadar ne gerekiyorsa yap.. gerekirse ayıya dayı de sonra alırsın intikamını:KK49:

Dahiliye ya da endokrinoloji ye gitmen gerekiyor.endokrine araştırma ve devlet hastanelerinden direkt randevu alamazsın o yüzden dahiliye ye al canim
Ben bugün 14:30 da gidicem üni hastanesine. Dahiliye bölümüne tiroid için. Direk endokrine vermiyolar dediğin gibi. Ama ne zaman devlete gidecek olsam karnıma ağrılar giriyo valla. Stres içindeyim şuan :KK17:

Canim benim bundan sonra kendini toparlaman lazm bebegin icin.once sen iyi ol ki o da iyi olsun.kendine en uygun en motivasyonlu ortami hazirla esinle de konus o da bebeginin iyiligini isteyip o yonde karar verecektir.bebegin toparlanir daha karninda seninle birlikte direniyor arkana bakma artik bol bol vitaminli seyler ye cerez ye yoğurt meyve ve yag yapici seyler ye faydali yaglardan.vitamin ilaclari ve balik yagi kullan bebek için onemli ama en onemlisi stres.ben ne zaman uzulsem stres yapsam hastanelik oluyorum.minigin daha yolun basinda toparlanir kilo alir sen yeterki moralini yuksek tut erken dogumu tetikliyor stres Allah korusun.bol dua et Kurani Kerim oku insirah suresi oku Allah gonlunu ferahlatsin tum sıkıntıda olanlarin ve basta hamilelerin insaallah
Çok saol kuzum allah razı olsun inşalalh bundan sonra kendimi toparlamaya özen gostericem

Bende çok sevemedim maalesef

Canm dur sakin ol insaAllah birşey olmaz bebeğine .

O çorbayı bizde yaparız arkadaşınki farklı olabilir bekli bide yarim kg süzme yoğurt 1 yumurta 1 yk tepeleme un 1cay bardagi sivi yag bunu mikserle corba yapacagin tencereye koy mikserle iyice ciro sonra ayran kıvamına gelecek kadar su koy karıştır iyice altını ac kaynayana kadar pişir kaynayınca içine 1su bardağı haşlanmış yarma yani buğday at onla güzelce pissin 20 25 dk kadar tuzunu da kendi zevkine göre at afiyer olsun şifa deposudur:anneadayı::KK200::kk77::kahve:
Çok saol canım benim ekran fotosu çektim yapıcam inşalalh en kisa zamanda :KK200:

Back
X