2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sadece iki doz vurunmuştum 5yıl geçerliliği varmış canım 5yıl temmuzda doluyor, hatırlatma için bi doz vurunabilirsin dedi dün dr ama vurunmayı düşünmüyorum
ilk hamileliğimde de şimdi de bir sorun olmamasına rağmen ilişkiye girmiyoruz canım eşim de bende korkuyoruz açıkçası, yüzeysel olarak yakınlaşıyoruz sadece

maşallah canım evet hızlı büyüyorlar artık bende geçen hafta gittiğimde bebeğim 277 gr 20 cm di bu hafta 350 gram ve 28 cm filan çıktı çok şaşırdım boyuna dünden beri inanamıyorum haftaya detaylı var özellikle sorcam boyunu, eşim uzun boylu ona mı çekti acaba kız çocuğu o kadar uzun olur mu düşünüp duruyorum

daha önce hiç olmadıysan doktorlar istiyorlar canım

ah daha minicikmiş bebişin canım bırak evin dağınık kalsın yapabildiğinden fazlasını zorlama zor olur sana, benim oğlum 4buçuk yaşında ama bazen o bile yoruyor beni :) Allah sağlık sıhhat versin geri kalan iş hallolur sıkma canını

begüm alya koyucaz canım eşim alya’yı beğenmedi istemiyor ama bi şekilde kabul edicek :)
Teşekküler cevap için evet daha o bile küçük bu da kaza eserri daha doğrusu eşim yüzünden şimdi benim halimi görünce pişman oluyor böyle olacağını düşünmemiştim diyor :(

Teşekküler cevap için evet daha o bile küçük bu da kaza eserri daha doğrusu eşim yüzünden şimdi benim halimi görünce pişman oluyor böyle olacağını düşünmemiştim diyor :KK43:
Pişman olmayın canım Allah kolaylığını verir bi kaç sene geçince iyi ki olmuş diyeceğinize eminim

Bende de bi minik var afedersin evi b.. goturuyor yetişemiyorum tek basima agrilarim var bu aralar moralim de pek yok
Ay bide çat kapı misafir geldi geçen öyle utandım ki ev berbat yemek fln yok ben çocuğu uyutmaya çalışıyorum ki işleri halledeyim bide bu durumlar var benim galiba psiklojim iyice bozuldu ya bide eşimle ikiglenemediğim için saçma sapan rüyalar görüyorum beni aldatıyor fln Allah korusun ne yapacaz böyle ya bir ken iki olacaklar bide:rolleyes:

benim gibi kararsız olanınız var mı tam kıyafet alıcam beğeniyorum birşey çıkıyor kalıyor almıyorum sonra alırım diye :)bu gidişle hiç birşey alamıcam sanırım

bende hala bir şey almadım ... Daha dün arkadaşım 2 alt , 2 body almış :)) getirdi ... len dedi çocuk doğacak çıplak kalmasın bari ..senin daha alacağın yok :rolleyes::rolleyes:

2. çocuk diye mi ? ne diye bilmiyorum valla ... oğlumda bu aylarda dolabı dolmuştu ..şimdi hep ay bugün yarın derken kalıyor :KK51:

Olmaz cnm Allah'ın izniyle. Ama korunun. Sperm Allah korusun erken doguma tetikleyebiliyor.
Sperm değil kuzum erkekten gecebilecek herhangi bir virüs, enfeksiyon vs düşüge sebep olabiliyor. Normal şartlarda son aya kadar ilişki öneriliyor rahatlama ve gevşeme yaptigindan dolayi. Sadece son ay önerimliyor o da göğüs ucu uyarılması ve rahim kasılması erken doğumu tetikleyebiliyor diye. fnd_50 fnd_50

bende hala bir şey almadım ... Daha dün arkadaşım 2 alt , 2 body almış :)) getirdi ... len dedi çocuk doğacak çıplak kalmasın bari ..senin daha alacağın yok :rolleyes::rolleyes:

2. çocuk diye mi ? ne diye bilmiyorum valla ... oğlumda bu aylarda dolabı dolmuştu ..şimdi hep ay bugün yarın derken kalıyor :KK51:
bi kez alınca insan kendini durduramıyor hele o kız reyonları baştan çıkarıyor beni utanmasam hepsini toplayıp alıcam :D

Kızlar aşıyı ne zamn oldunuz.ben daha aile hekimine kayıt olmadım gebelikten.test istedi birsürü hastane uzak üşeniyorum gitmeye.asi zamanım da geçecek bu gidişle.belli bi zamanı var mı yani kesin şu zamn diye

Ben de ayda 1 gidiyorum burda herkesin haftası farklı olduğu için belki size öyle gelmiştir. Bazı arkadaşlar 2 doktora gidip bi özel bi devlet 15 günde bir kontrole gitmiş oluyorlar. Riskli bir gebelik değilse ayda bir normal. Son ay haftada 1 çağıracaklar sanırsam.
Bende devlette bi doktor bulayım kendime bari :) ayda 2 kere görürüm.devlet daha planlı sanırım.

Selam kızlar, demir ilaçlarını günün hangi saati kullanıyorsunuz?aç mı tok mu?
Bir sorum daha olacak. Doktorum ben 18 haftalık iken şeker yüklemesi 50 gr. yaptırdı.Açlık şekerimde sıkıntı yok ancak gebelik şekeri biraz yüksek.Benim gibi bu haftalarda yaptıran var mı? Genelde 21-24 hafta arası yapılır deniliyor ama sormak istedim sizlere de..

Ben sadece iki doz vurunmuştum 5yıl geçerliliği varmış canım 5yıl temmuzda doluyor, hatırlatma için bi doz vurunabilirsin dedi dün dr ama vurunmayı düşünmüyorum
ilk hamileliğimde de şimdi de bir sorun olmamasına rağmen ilişkiye girmiyoruz canım eşim de bende korkuyoruz açıkçası, yüzeysel olarak yakınlaşıyoruz sadece

maşallah canım evet hızlı büyüyorlar artık bende geçen hafta gittiğimde bebeğim 277 gr 20 cm di bu hafta 350 gram ve 28 cm filan çıktı çok şaşırdım boyuna dünden beri inanamıyorum haftaya detaylı var özellikle sorcam boyunu, eşim uzun boylu ona mı çekti acaba kız çocuğu o kadar uzun olur mu düşünüp duruyorum

daha önce hiç olmadıysan doktorlar istiyorlar canım

ah daha minicikmiş bebişin canım bırak evin dağınık kalsın yapabildiğinden fazlasını zorlama zor olur sana, benim oğlum 4buçuk yaşında ama bazen o bile yoruyor beni :) Allah sağlık sıhhat versin geri kalan iş hallolur sıkma canını

begüm alya koyucaz canım eşim alya’yı beğenmedi istemiyor ama bi şekilde kabul edicek :)
Bence cihazlardan da kaynaklanabilir bu fark . Bu arada ben de alya ismini beğeniyordum eşim istemedi

Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar
Bende 24.haftamda detaylıya gireceğim doktorum öyle yönlendirdi bir sıkıntı olmuyormuş

Back
X