2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dahiliyeye her ay gidiyorum ama o da sadece tsh ile ilgileniyor bir de ona danışayım bakalım ne diyecek d vitamini ve b12 hakkında. Ben sürekli halsiz ve yorgunum belki de bu sebeptendir :/
Canım kansizliktan o ya bende talesemı var devamli hasta gibi yorgun bitkin rengim hep sariyi 10 yaşından beri ilaç kullanıyorum demir eksikliği için ferro sanol iyi ah bende b12 eksikigi vardı iki de bir yüzüm çok değişik kasiliyordu onkoloji doktoru bi cam şişede kırmızı bi şurup yazdı çok az miktarda çay kaşığına bırakır ekmekle yemek zorunda kalirdim şuan yine arada öyle oluyor eskiden ben fark etmezdim kasılmaları dikkat et kendine bi baksın doktor

Benim kendi fikrim ama en iyisi kendi kendilerine bebekliklerinden beri bir rutin oluşturmak, sallamadan öperek konuşarak belli bir saatte oda da loş ışık ve hafif rahatlatıcı müzikle kendi yatağında uyumayı sağlamak biraz büyümeye başlayınca büyük rahatlık. Ben oğlumda öyle yaptım emdiği için falan akşam 10 buçukta en geç oda da yatağına koyardım ne olursa olsun 10 bucukta oda da olurdu hafif loş ışıkta bakıma bakina dalardi
Aynen bende sallamak istemiyorum aslında.. İnşallah bende senin gibi alıştırabilirim canım..

Kızlar ilk hamileliğim şuan bebek odası yapmıycaz eşim 1 yıl sonra askere gidicek döndüğünde yaparız dedik kendi odama bir beşik almak istiyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim en az 2 sene bizimle yatacak eşim park beşik alalım diyor ama oda benim çok hoşuma gitmiyor 60*120 olan ahşap beşiklerde 2 yaşına kadar yatabilirmi

eğer yerin müsaitse en az 70 cm lik al derim canım geniş olması daha iyi olur
Günaydın kızlar musmutlu haftasonu sizinle olsun :KK200: Dün baş ağrısından kriz geçirecektim böyle bi turlu geçmiyordu iki gündür üst üste bide tuttu mu bırakmıyor saatlerce sürüyor ağrı kesici içmedim süt içmiştim öyle çektim ya :KK51:

canım baş ağrılarıma çörek otu yagi sürüyorum ben bir de turk kahvesini keşfettim 1 fincan içiyorum oda sakinleştiriyor

Kesin cnm bende senin gibiydim bir halsiz sinirli haller falan zaten b12 eksikliği asabiyet yapıyor bir başladım takviyelere kendime geldim valla..aslında ben doğal yoldan alınmasından yanayım ama malum güneş yok pek e et balık da ne kadar yiyeceksin eksk kalıyor bir yerden sonra takviye gerekiyor.oğluma da yeni omega3+multivitamin başladım..günümüzde artık herkes kullanıyor.
Aynen canın doğrusun, bu konuyu mutlaka görüşücem doktorla..

Canım kansizliktan o ya bende talesemı var devamli hasta gibi yorgun bitkin rengim hep sariyi 10 yaşından beri ilaç kullanıyorum demir eksikliği için ferro sanol iyi ah bende b12 eksikigi vardı iki de bir yüzüm çok değişik kasiliyordu onkoloji doktoru bi cam şişede kırmızı bi şurup yazdı çok az miktarda çay kaşığına bırakır ekmekle yemek zorunda kalirdim şuan yine arada öyle oluyor eskiden ben fark etmezdim kasılmaları dikkat et kendine bi baksın doktor
Hiç öyle kasılma hissetmemiştim şimdi buna takılırsam istemsizce kasılırım kesin doktorla mutlaka konuşucam canım bu konuyu ne kendime hayrım var bu aralar ne de evde ki çocuğuma o yüzden canım sıkılıyor

S September8083 canım bu msjı yazmıstim sana hatirliyormusun?
Seninle yine ayni grupta diye.Rabbim dualarimizi kabul etti.gönlümüze göre verdi.ikimizde 2 ay sonra hamile kaldik.
Demekki bi yerlerde sürekli bizi dinleyen bi Rabbimiz var.ona sonsuz sükürler olsun.
Bebeklerimizi bize bağışlasın...
Eveet hatırladım okuyunca canım.. Gözlerim doldu nasıl içten dualar etmişiz, ben de çok çok istedim seninle aynı grupta tekrar olmayı ❤️ Binlerce şükürler olsun Rabbime.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah miniklerimizi..

Bende bebekten kaynaklı kasılmalar oluyor.. Benimde doktorum mg ilacını ikiye çıkar dedi.. Ama bir tane içebiliyorum.. Yine maden suyu da iyi geliyormuş, içerisinde Mg olduğu için.. Onu da hergün iç dedi doktorum ama haftada bir anca içiyorum..
Kendi doktorum kan tahlilimde düşük olmasina ragmen vermedi kasılma olunca başlarız dedi .
Ayrıntılı için gittigim hastanedeki kadin dogumcu verdi magnezyumu o zaman kasilmam da yoktu . Ilaca başladığım günün ertesi gecesi oldu Bir haftadır bacağım bir kasıliyor uykumdan acıyla uyanıyorum bağırıyorum :mad: zor ilac kullanmama rağmen neden oluyor ki
Maden suyu hic icemem ki limonlu soda severim oda işe yarar mi kio_O

Hiç öyle kasılma hissetmemiştim şimdi buna takılırsam istemsizce kasılırım kesin doktorla mutlaka konuşucam canım bu konuyu ne kendime hayrım var bu aralar ne de evde ki çocuğuma o yüzden canım sıkılıyor
Canım benim üzülme kendine gel ben biliyorum ki sen çok iyi bi anne çok iyi bi eşe vede ablasın doktorla konuş ay vala kuzum takılacağını bilsem demezdim düşünemedim kusura bakma ama takma benimki biraz farklı rabbim kimseye hastalık vermesin

Arkadaşlar merhaba
Bilmem beni hatırlar mısınız?
Ben de bu grubun bir üyesiydim ancak kötü bir kayıp yaşamıştım :(
Sizler teselli ettiniz, güzel dileklerde bulundunuz, dua ettiniz.. o günlerde çok iyi gelmişti bana..
Bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim, tarifsiz duygular yaşıyorum.. Artık Ekim annesi olacağım ama bir yanım Haziran anneleri ile olacak ❤️ Arada uğrarım tecrübelerinizden faydalanırım :) Sevgilerimle

eğer yerin müsaitse en az 70 cm lik al derim canım geniş olması daha iyi olur

canım baş ağrılarıma çörek otu yagi sürüyorum ben bir de turk kahvesini keşfettim 1 fincan içiyorum oda sakinleştiriyor
Türk kahvesini duymuştum ama tek kişilik yapmayı da hiç sevmiyorum :halay:

Arkadaşlar merhaba
Ben de bu grubun bir üyesiydim ancak kötü bir kayıp yaşamıştım :KK43:
Sizler teselli ettiniz, güzel dileklerde bulundunuz, dua ettiniz.. o günlerde çok iyi gelmişti bana..
Bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim, tarifsiz duygular yaşıyorum.. Artık Ekim annesi olacağım ama bir yanım Haziran anneleri ile olacak ❤️ Arada uğrarım tecrübelerinizden faydalanırım :) Sevgilerimle
Ayyy yaaa rabbime kurgan olayım o ne buyuk o kadar çok sevindim ki gözün aydın kuzummm rabbim sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin inşallah çok çoook aminn kaç kaftalik canım benim :KK68::KK200::nazar:

Beim dikişlerim sorun var 2 kez sezaryan oldum geçen yıl hamile kaldım iç dikişe yapıştı bebek ölümden döndüm dr yapmam dedi kürtaj resmen ortada kaldım rahmim alınıyordu oyuzden riskli iç dikiş kötü sorun bu

Canım başına çok kötü bişey gelmiş ama anlaşılan bu sefer iyi yerde bebeğin.. yani sezeryan olurken düzeltirler dikişlerini muhtemelen.. Bu konuda çok makale okumuştum.. bazı ciltlerde renk değişikliği olduğu için kadınlar genelde düzeltilmesini istiyormuş.. Hem doktorunda biliyordur bu durumu boşuna kendini strese sokup bebeğine zarar verme canım..

Arkadaşlar merhaba
Ben de bu grubun bir üyesiydim ancak kötü bir kayıp yaşamıştım :KK43:
Hatırlıyorum senide diğer arkadaşıda, çok dua etmiştim ikiniz içinde Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin insallah

Ayyy yaaa rabbime kurgan olayım o ne buyuk o kadar çok sevindim ki gözün aydın kuzummm rabbim sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin inşallah çok çoook aminn kaç kaftalik canım benim :KK68::KK200::nazar:
Amiin canım benim çok küçük daha 4 haftalık :) Rabbim sizlerin de sağlık ve mutlulukla kucaklarınıza almayı nasip etsin, tüm annelerin ve anne adaylarının yüzleri hep gülsün inşallah ❤️

Hatırlıyorum senide diğer arkadaşıda, çok dua etmiştim ikiniz içinde Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin insallah
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim.. Dualarınız o kadar kıymetliydiki benim için, ilaç gibi geldi o dönemler.. Rabbim senin de gönlünde ne varsa hepsini yaşamanı nasip etsin ❤️

Hayirli olsun canm ben de her gun takip ediyorum ebebegi.esim erken dedigi icin bebek arabasi gbi buyuk seylere gecemedm henuz ama takipteyim hangi modeli aldin fiti mi.eline geçince yorumlarini yazar misin.aslnda kullanmadan anlasilmaz ama agirligi fln beni en tedirgin eden sey

Güle güle kullan canım.. Bende kraftın profitini, casual 'ın iki arabasını birde joieden bir araba beğendim.. Ama ağır olurlar mı sorusu takılıyor hep aklıma..
Canım bu profil oturma ünitesi ile katlanıyor mu? Onunla ilgili bir soru işareti vardı aklımda, katlanma mıydı neydi hatırlayamadım..
Ben Kraft Fit modelini aldım. Büyük tekerlekli, baston olanlara göre biraz ağır 11 kilo oto koltuğu hariç. Ama sürüşü çok güzel amortisorleri sayesinde içi de çok konforlu yani bebeğin çok rahat edeceği bir model benim çok içime sindi size de rahatlıkla tavsiye ederim.
Portbebe olarak da kullanılan esas kısımla yani oturma ünitesiyle birlikte katlanabiliyor bu arada.

Park yataklara ve anne yanı olanlara bakıyorum ben de buara. Ama park yatakların çoğu muşamba gibi,naylon şeylerde uyutmak istemiyorum bebişi.ikinci bebeğim bu ilkinde de ahşap almıştık ama birine verdik gitti.oyüzden yeniden bakıyorum ve bez kumaşlı olan modelleri araştırıyorum çok seçenek yok gibi.chicco anne yanı yada prego anne yanı kumaş sanırım onları araştıracam.park yataklardan kumaş olan model var mı bildiğiniz kızlar?

Kizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor
Kraft calipso elite modelini aldım bugün ünitesi kalın kaliteli kumaştan. Sallanma aparati da var kullanilmak istenirse. Benim de musamba gibi olanlara takintim vardı öyle olmasin diye birçok model araştırdım ve bunda karar kıldım en son. 2017 modeli aldım kırmızı-bordo olanı, 2018'in rengini beğenmedim cirt kırmızı-bej karisimiydi. Ama farklı renkleri de var lacivert, gri, sütlü kahve gibi. 496'ya aldım e-bebekten.
Bir de bebek odası takımını da aldık oğluşumun çok mutluyum :KK73:
Allah hepimize bebişleri sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aminnn :KK68:

Back
X