- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.321
Canım inşallah bu sefer bebegini sag selâmet dogurursun ,6 tane kesik olması yazık ya bana mantıklı gelmiyor kadına eziyet gibi
İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin ameliyat esnasında yapisiklik açılır sizde sorunsuz eve donersiniz.kızlar merhaba ;
İki arkadaşımız 3. sezeryan olmaktan bahsetmiş.. Ben isimleri alamadım onları bilenler etiketlerse sevinirim.. En azından korkmazlar..
Benim ilk bebeğim sezeryan ile oldu aradan 2 ay geçmeden hamile kaldım ona rağmen doktorum hiçbirşey demedi.. Geçen devlet hastanesinde kadının biri 6 sezeryan olmuş 7. ye hamileydi düşün yani..doktor kızıyordu tabiki sen niye bağlatmadın diye ama hiç tehlikeli falan demiyordu..
ayrıca benim teyzem 4 tane erkek bebek kaybetmiş 2 tane hayatta çocuğu var yani 6 tane sezeryan olmuş oda.. Hatta en son bebeğinde bundan sonra tüp bebek yap demişler yani hala izin veriyorlardı..
doktorlar tehlikeyi yeniden hamile kalırken görüyorlar oda belki bebek aşağı yerleşir kesi yerine o zaman tehlikeli olabiliyormuş.. oda çoook düşük bir ihtimal...
Beim dikişlerim sorun var 2 kez sezaryan oldum geçen yıl hamile kaldım iç dikişe yapıştı bebek ölümden döndüm dr yapmam dedi kürtaj resmen ortada kaldım rahmim alınıyordu oyuzden riskli iç dikiş kötü sorun bu