• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben ben, günde 2 sade soda içiyorum. Öğle ve akşam yoksa ölürüm heralde

Ben canım ya çok acıkıyorum zannediyorum ki dünyaları yiycem iki lokma yiyorum tıkanıyorum sonrada patliycakmisim hissi neden böyle anlamadım bebek daha mideye baskı yapmiyorki

var tabi :) artık bebekler daha hızlı büyüyecekler midemize de yer kalmıyor ne yesek şişkinlik oluyor.. karnım gerildikçe geriliyor hamileliğin zor zamanlarında girdik sanırım
Sagolun kızlar demek ki normal bir durum hele çok yiyince hiç nefes alamıyorum az yiyince daha iyi ama yine şişkinlik hissi var . Daha bebek altlarda ama midede sıkışma var demek ki . Neyse ki tek değilmişim :)

MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
İnşallah Rabbim yardım etsin

Kızlar sizde de oluyor mu ya böyle adet olacakmış gibi ağrı
Benim ilk defa geçen gün oldu canım, o da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şimdi dr.un verdiği ilacı kullanıyorum ne kadar istemesemde :/ Eğer devamlılığı olan bir ağrı ise doktoruna söyle canım.

IMG-20180215-WA0006.webp

Merhaba kizlar ben bugün normal muayeneye gittim doktorum sagolsun 4 boyutlu da bakti 440gr 25cm . Herseyi iyi saglikli dedi 22+1deyiz . :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:

kızlar merhaba tekrar;

Medical park Göztep hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz.. Oradan bir doktora gideyim diyorum 1 saatte giderim çok daha iyi olur.. Yada yakınlarda Medicana ve Medipol var acaba hangisi iyidir.. Doktorlarına baktım da medical park ta gökmen iyigün çok iyi yorumları var yüksek riskli gebeliklerde uzmanlaşmış.. Medical ve medicanada 2 doktor buldum onlar da güzel yorumları var.. Siz duydunuz mu acaba nasıl ilgi alaka.?.

kk da araştırdım çok iyi yorumlar.. Fiyatlar 300 civarı birbirine yakın.. Doğum fiyatlrı da sezeryan 6000 civarı değişebiliyor.. sizin öneriniz nedir?

Benim ilk defa geçen gün oldu canım, o da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şimdi dr.un verdiği ilacı kullanıyorum ne kadar istemesemde :/ Eğer devamlılığı olan bir ağrı ise doktoruna söyle canım.
Bel ağrısıyla birlikte oluyor hemde bu araiar misafirim vardı Yoruldum heralde ondandır diye düşündüm inş başka bişey çıkmaz yaaa

Valla kuzum biliyosun bnde yüksek riskli gebeliğim var . Acıbademe gidiyorum yeşilköye.DOktorlarımdan inanılmaz memnunum.

canım altunizade acıbadem var ama özel sigorta olmadığı için çok pahalı.. Parasında değilim ama o parayı bebeğim allah korusun erken doğarsa veya iyi bir yogun bakım ünitesi olan hastaneye veririm diyorum.. Doğum ücreti 12000 civarıymış.. Altunizade gereksiz fazla gibi

Giderim bebeğime güzel bir oda bebek arabası en kalitelilerinden kıyafetler alırım en azından üstünde görür içim açılır :KK49::KK49:

canım altunizade acıbadem var ama özel sigorta olmadığı için çok pahalı.. Parasında değilim ama o parayı bebeğim allah korusun erken doğarsa veya iyi bir yogun bakım ünitesi olan hastaneye veririm diyorum.. Doğum ücreti 12000 civarıymış.. Altunizade gereksiz fazla gibi

Giderim bebeğime güzel bir oda bebek arabası en kalitelilerinden kıyafetler alırım en azından üstünde görür içim açılır :KK49::KK49:
12 bin mi altın neştermi kullanıyorlar o nedir yahuu.

Back
X