- 2 Ocak 2018
- 45
- 59
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.801

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sende atlattın masallah bebiste çok tatlı çıkmışEki Görüntüle 2111690
Biz de geldiiik kontrolden,herşey çok iyi çıktı şükür. 700 Gr,28 cm olmuş. Rahim agzimda iyiymiş..![]()
Ben canım ya çok acıkıyorum zannediyorum ki dünyaları yiycem iki lokma yiyorum tıkanıyorum sonrada patliycakmisim hissi neden böyle anlamadım bebek daha mideye baskı yapmiyorkiKızlar benim gibi yemekten sonra aşırı şişkinlik hissi olan var mi ?
MaşallahhhEki Görüntüle 2111690
Biz de geldiiik kontrolden,herşey çok iyi çıktı şükür. 700 Gr,28 cm olmuş. Rahim agzimda iyiymiş..![]()
Kızlar benim gibi yemekten sonra aşırı şişkinlik hissi olan var mi ?
beeeeen.
Ben ben, günde 2 sade soda içiyorum. Öğle ve akşam yoksa ölürüm heralde
Ben canım ya çok acıkıyorum zannediyorum ki dünyaları yiycem iki lokma yiyorum tıkanıyorum sonrada patliycakmisim hissi neden böyle anlamadım bebek daha mideye baskı yapmiyorki
Sagolun kızlar demek ki normal bir durum hele çok yiyince hiç nefes alamıyorum az yiyince daha iyi ama yine şişkinlik hissi var . Daha bebek altlarda ama midede sıkışma var demek ki . Neyse ki tek değilmişim :)var tabi :) artık bebekler daha hızlı büyüyecekler midemize de yer kalmıyor ne yesek şişkinlik oluyor.. karnım gerildikçe geriliyor hamileliğin zor zamanlarında girdik sanırım
İnşallah Rabbim yardım etsinMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Kızlar benim gibi yemekten sonra aşırı şişkinlik hissi olan var mi ?
Benim ilk defa geçen gün oldu canım, o da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şimdi dr.un verdiği ilacı kullanıyorum ne kadar istemesemde :/ Eğer devamlılığı olan bir ağrı ise doktoruna söyle canım.Kızlar sizde de oluyor mu ya böyle adet olacakmış gibi ağrı
Benim de yarın öğleden sonra inş güzel haberler alırızMaşallahhhGözün aydın canım, darısı başıma inşallah. Yarın sabah gireceğim çok heycanlıyım
![]()
İnşallah canımBenim de yarın öğleden sonra inş güzel haberler alırız
Eki Görüntüle 2111690
yaaaa benimde bebeğimin sol böbreğinde genişleme çıktı.DOktor takip edicez dedi sadece.
Bel ağrısıyla birlikte oluyor hemde bu araiar misafirim vardı Yoruldum heralde ondandır diye düşündüm inş başka bişey çıkmaz yaaaBenim ilk defa geçen gün oldu canım, o da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şimdi dr.un verdiği ilacı kullanıyorum ne kadar istemesemde :/ Eğer devamlılığı olan bir ağrı ise doktoruna söyle canım.
Valla kuzum biliyosun bnde yüksek riskli gebeliğim var . Acıbademe gidiyorum yeşilköye.DOktorlarımdan inanılmaz memnunum.
12 bin mi altın neştermi kullanıyorlar o nedir yahuu.canım altunizade acıbadem var ama özel sigorta olmadığı için çok pahalı.. Parasında değilim ama o parayı bebeğim allah korusun erken doğarsa veya iyi bir yogun bakım ünitesi olan hastaneye veririm diyorum.. Doğum ücreti 12000 civarıymış.. Altunizade gereksiz fazla gibi
Giderim bebeğime güzel bir oda bebek arabası en kalitelilerinden kıyafetler alırım en azından üstünde görür içim açılır![]()