- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #22.421
Öyle canım hepimiz öyle değilmiyiz bebeğimizi göreceğimiz günü sayıyoruz heyecanla bekliyoruz ama ben buğün o odadan cıkıp gitmek istedim .Kesinlikle bırak o doktoru canım, hamileyizdir biz hormonlar tavan. Nazimizi çekecek herkes kusura bakmasınlar. Sen naz da etmemissin en doğal hakkını kullanmışsın. Öğrenme hakkı, söylese nolacak biyerleri mı eksilecek. Bı ton laf edene kadar sorularına gayet güzel de cevap verirdi ama psikolojik sorunları var bence o doktorun. Benim doktorum bana soracaklarin var mı diyor ben heyecandan unutuyorum diyorum. Şunun ettiği laflarla bak. Gerekirse devlet Hastanesi'ne git canım,bundan kötü olamaz tavırları hem o kadar para vermemiş de olursun. Ve şikayet de et lütfen,sana yapan herkese yapıyordur. İşini iyi yapamayacaksa yapmasın bı zahmet. Ayy çok sinirlendim. Sen ne hevesleri gitmiştin.

Ne kadar saçmalamış doktor. Tabiiki özel ilgi bekleyeceksin sorular soracaksın. Senin içini rahatlatması gerekirken laf sokuyor. Kadın doktorların hepsi değil ama çoğu böyle işte...
ilgi hiç beklemedim o doktordan sorularıma insanca cevap verseydi yeterdi canım

Biz hamile bayanları kadın doğumcular anlamıyacaksa zaten kimsenin anlamasını beklememek lazım her durumlarrımızı ,duygularımızı, hormon değişiklerimizi ve yaşadıklarımızı biliyorlar sonuçta
Edicem canım beni yada herhangi hamile bir bayanı üzüp ağatmaya hakkı yok .sen onu sikayet et ne terbiyesiz bi dr mus!
Cok sukur dedigim gibi bazi insanlarin vucudu kolay kilo alip dogum icin genisliyomus ozellikle bacak kalca falan insallah aldigimiz kilolari jet hiziyla veririz