- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.021
Canım medicalde şeker yükleme süreci nasıl, bir de eksradan ona ücret alınıyor mu? Dr sabah erken gel dedi randevuyu 9:30 a aldım geç mi acaba?
Mydestinyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiç bilmiyorum çünkü zaten kendim şeker hastasıyım büyük ihtimalle alınır ücret saatinde normal zaten 9 da geliyorlarCanım medicalde şeker yükleme süreci nasıl, bir de eksradan ona ücret alınıyor mu? Dr sabah erken gel dedi randevuyu 9:30 a aldım geç mi acaba?Mydestinyy
:) Neyse ki meseleyi halletmişsin. Biz ilk aylar için bambu beşik almıştık. 5 yıl önce bile 500 TLydi. Onun bile sallanmaktan tekerleği çıkmıştı. Maalesef fiyatla kalite bazen orantılı oluyor. İkna etmekle iyi etmişsin. Makul ölçülerde hevesler yerine getirilmeli bence.
Canım medicalde şeker yükleme süreci nasıl, bir de eksradan ona ücret alınıyor mu? Dr sabah erken gel dedi randevuyu 9:30 a aldım geç mi acaba?Mydestinyy
Dr ilk önce muayene edecek sanırım bi de sadece şekere bakmıycak galiba bi kaç tahlil ve yükleme istiycem senden dediNe kadar erken gitsen o akdar iyi canım tamm doktor 9 da geliyor ama sen daha önce gidip ilk kanı verebilirsin.
Kızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim.@Babylicious
Canim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)Kızlar günaydın
Ben bebek odası bakıyorum ama ne iyidir ne değildir bilemiyorum.. Şimdi vivense ve çilek takımlara baktım hoş modeller var ama kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum.. Bu markalardan alacak olan veya kullanan var mı sadece bebek odası değil herhangi bir mobilya da olur..
İkea ya da baktım ama hiç beğenmedim.. Eğer karar verebilirsem oradan belki montessori yatak alırım bebeğime yada takımla beşik olacak.. Siz ne düşünüyorsunuz.. Bebek odası yapacak mısınız? Bu markalar nasıldır sizce?
Biliyorum ilk başta odaya ihtiyaç olmayacak o yüzden acele etmiyorum ama hevesim olduğu için de hemen yapmak istiyorum..Kendi odama da anne yanı yada sepet beşik alayım diyorum.. Birde ev tipi ana kucağı olursa yeter artar bile gözümün önünde olur sürekli..Ama oda konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bi mozaik kek yapıp götürebilirsin iyi olur kahvaltinin üstüne çayla. Bebeğe de yaşına cinsiyetine uygun bir oyuncak alıp gidebilirsin onun da gönlü olur.Kızlar ben yarın kahvaltıya gidiyorum bir akrabamıza.. Sizce ne götürmek lazım? Birde küçük 2-3 yaşlarında bir bebek var ona da bişey almak lazım.. Sizce ne alayım da gideyim.. el boş gidilmez sonuçta
Hayirli olsun canım güle güle güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişinKızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim.@Babylicious
Canim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)
Her markanin büyüyen besikli modellerine baktım sonra da kullanabilsin diye.
Çilek'in takimlarinin yatakları çok alcak geldi bana yani hem boyları yerle bir gibi hem de buyuyen besigin buyuyen kismi kaldirilip yatak yapildiginda yaylı yatak içinde kayboluyor yani yan korumalarla bir oluyor o yüzden ordan eledim.
Meltem'in modellerinin rengi çok pastel soluk. Gardrop boyutları diğer markalara göre küçük. Dışı MDF yumuşak kaplama, içinden emin değilim sanırım suntalamdi yada MDF suntalam karışık da olabilir genelde öyle yapıyorlar.
Diğer aymini gibi az duyulmuş markalara da baktım garantisi ve mobilya kalitesinden emin olamadım.
Son olarak pierre cardinde karar kaldım. Bütün modellerine baktım inceledim en çok içime sinen bonnie modeli oldu. Beyaz ağırlıklı üstünde sütlü kahve geçişleri var. Resim ekledim aşağıda. Suntalam MDF karışık, dış kaplaması da silinebilir kaliteli kaplama. Doğru karar vermisim eve gelip montajı olduğunda emin oldum doğru karar verdiğime. Gardrop ve sifonyeri gayet geniş dünyanın malzemesini alacak çok rahat 3 çocuk büyütülür. Rahatlıkla tavsiye ederim yani.
Bi mozaik kek yapıp götürebilirsin iyi olur kahvaltinin üstüne çayla. Bebeğe de yaşına cinsiyetine uygun bir oyuncak alıp gidebilirsin onun da gönlü olur.
Hayirli olsun canım güle güle güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişin![]()
Evet tatlım odada montaji yapılmış halleriSagol canim benimSen aldın mı resimdekileri
Oo ne ara geldi de ne ara kuruldu. Bana 2 ay süre verdiler bi besik icinEvet tatlım odada montaji yapılmış halleri
Benimkine ters duruyor dedi valla bilemedim ne oldugunu :) ama riskli bi durum degilmis :)Aaa ayniyiz cnm senle❤bizde 23+4uz bugun.dun gttim bende kntrole.benim pasada bas asagi duruyo seninkidemi oyle??
Çok güzeller bayıldımCanim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)
Her markanin büyüyen besikli modellerine baktım sonra da kullanabilsin diye.
Çilek'in takimlarinin yatakları çok alcak geldi bana yani hem boyları yerle bir gibi hem de buyuyen besigin buyuyen kismi kaldirilip yatak yapildiginda yaylı yatak içinde kayboluyor yani yan korumalarla bir oluyor o yüzden ordan eledim.
Meltem'in modellerinin rengi çok pastel soluk. Gardrop boyutları diğer markalara göre küçük. Dışı MDF yumuşak kaplama, içinden emin değilim sanırım suntalamdi yada MDF suntalam karışık da olabilir genelde öyle yapıyorlar.
Diğer aymini gibi az duyulmuş markalara da baktım garantisi ve mobilya kalitesinden emin olamadım.
Son olarak pierre cardinde karar kaldım. Bütün modellerine baktım inceledim en çok içime sinen bonnie modeli oldu. Beyaz ağırlıklı üstünde sütlü kahve geçişleri var. Resim ekledim aşağıda. Suntalam MDF karışık, dış kaplaması da silinebilir kaliteli kaplama. Doğru karar vermisim eve gelip montajı olduğunda emin oldum doğru karar verdiğime. Gardrop ve sifonyeri gayet geniş dünyanın malzemesini alacak çok rahat 3 çocuk büyütülür. Rahatlıkla tavsiye ederim yani.
Bi mozaik kek yapıp götürebilirsin iyi olur kahvaltinin üstüne çayla. Bebeğe de yaşına cinsiyetine uygun bir oyuncak alıp gidebilirsin onun da gönlü olur.
Hayirli olsun canım güle güle güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişin![]()
Ben geçenlerde gittim arkadaşıma kahvaltıya. Giderken börek aldım börekçiden, 2 yaşındaki kızı içinde toka almıştımKızlar ben yarın kahvaltıya gidiyorum bir akrabamıza.. Sizce ne götürmek lazım? Birde küçük 2-3 yaşlarında bir bebek var ona da bişey almak lazım.. Sizce ne alayım da gideyim.. el boş gidilmez sonuçta
Valla jet hızıyla geldi biz de anlamadik nasıl olduğunu. 25 gün icinde demislerdi ama ellerinde hazır varmış seri uretim oldugu icin. Pazar günü akşam babymall'dan aldık pazartesi aradılar yarın getircez musaitseniz diyeOo ne ara geldi de ne ara kuruldu. Bana 2 ay süre verdiler bi besik icin
Çok teşekkür ederim arkadaşımÇok güzeller bayıldımiyi günlerde kullanım
![]()
Valla jet hızıyla geldi biz de anlamadik nasıl olduğunu. 25 gün icinde demislerdi ama ellerinde hazır varmış seri uretim oldugu icin. Pazar günü akşam babymall'dan aldık pazartesi aradılar yarın getircez musaitseniz diyeSalı sabah da getirip kurdular. Herşey 1 buçuk gün içinde oldu yani
![]()