2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım medicalde şeker yükleme süreci nasıl, bir de eksradan ona ücret alınıyor mu? Dr sabah erken gel dedi randevuyu 9:30 a aldım geç mi acaba? Mydestinyy Mydestinyy
canım hiç bilmiyorum çünkü zaten kendim şeker hastasıyım büyük ihtimalle alınır ücret saatinde normal zaten 9 da geliyorlar

:) Neyse ki meseleyi halletmişsin. Biz ilk aylar için bambu beşik almıştık. 5 yıl önce bile 500 TLydi. Onun bile sallanmaktan tekerleği çıkmıştı. Maalesef fiyatla kalite bazen orantılı oluyor. İkna etmekle iyi etmişsin. Makul ölçülerde hevesler yerine getirilmeli bence.

Aynen öyle ikna ettik bakalım kazasız belasız alsaydım:D

Merhaba güzel anneler. Nasılsınız herkes iyidir umarım.ben iyiyim çok şükür. Sadece uyuşukluk var daimi bir şekilde. Kansızlık başladı ondan sanırım. Resimdeki beşiği almayı düşünüyorum ama sebebi şu ben arhavide yaşıyorum doğumu Trabzon'da ypıcam orda kalıcaz bir kaç gün burda beşik var ama orda yok hem taşınabilir buraya da getirir salonda falan kullanırım diye düşündüm sizce nasıl?
Screenshot_20180224-161647.webp

Kızlar ben yarın kahvaltıya gidiyorum bir akrabamıza.. Sizce ne götürmek lazım? Birde küçük 2-3 yaşlarında bir bebek var ona da bişey almak lazım.. Sizce ne alayım da gideyim.. el boş gidilmez sonuçta

Kızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim. :KK36:@Babylicious

Kızlar beşiğimizi aldım bugün. Kalitesi ve kullanımı benim hoşuma gitti. Genel olarak mobilyalar güzel. Ama teslimat günü olarak 28 nisan verdiler. Yani 2 aydan bile fazla iyi ki de erkenden beğenip almışım ve kampanyanın şubat sonuna kadar olduğunu söylediler. Kredi kartım access olduğu için de peşin fiyatına 12 taksit yapabildim. :KK36:@Babylicious

Babylicious Babylicious

Kızlar günaydın:KK76:

Ben bebek odası bakıyorum ama ne iyidir ne değildir bilemiyorum.. Şimdi vivense ve çilek takımlara baktım hoş modeller var ama kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum.. Bu markalardan alacak olan veya kullanan var mı sadece bebek odası değil herhangi bir mobilya da olur..

İkea ya da baktım ama hiç beğenmedim.. Eğer karar verebilirsem oradan belki montessori yatak alırım bebeğime yada takımla beşik olacak.. Siz ne düşünüyorsunuz.. Bebek odası yapacak mısınız? Bu markalar nasıldır sizce?

Biliyorum ilk başta odaya ihtiyaç olmayacak o yüzden acele etmiyorum ama hevesim olduğu için de hemen yapmak istiyorum..:anne:Kendi odama da anne yanı yada sepet beşik alayım diyorum.. Birde ev tipi ana kucağı olursa yeter artar bile gözümün önünde olur sürekli..Ama oda konusunda ne düşünüyorsunuz?
Canim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)
Her markanin büyüyen besikli modellerine baktım sonra da kullanabilsin diye.
Çilek'in takimlarinin yatakları çok alcak geldi bana yani hem boyları yerle bir gibi hem de buyuyen besigin buyuyen kismi kaldirilip yatak yapildiginda yaylı yatak içinde kayboluyor yani yan korumalarla bir oluyor o yüzden ordan eledim.
Meltem'in modellerinin rengi çok pastel soluk. Gardrop boyutları diğer markalara göre küçük. Dışı MDF yumuşak kaplama, içinden emin değilim sanırım suntalamdi yada MDF suntalam karışık da olabilir genelde öyle yapıyorlar.
Diğer aymini gibi az duyulmuş markalara da baktım garantisi ve mobilya kalitesinden emin olamadım.
Son olarak pierre cardinde karar kaldım. Bütün modellerine baktım inceledim en çok içime sinen bonnie modeli oldu. Beyaz ağırlıklı üstünde sütlü kahve geçişleri var. Resim ekledim aşağıda. Suntalam MDF karışık, dış kaplaması da silinebilir kaliteli kaplama. Doğru karar vermisim eve gelip montajı olduğunda emin oldum doğru karar verdiğime. Gardrop ve sifonyeri gayet geniş dünyanın malzemesini alacak çok rahat 3 çocuk büyütülür. Rahatlıkla tavsiye ederim yani.
Kızlar ben yarın kahvaltıya gidiyorum bir akrabamıza.. Sizce ne götürmek lazım? Birde küçük 2-3 yaşlarında bir bebek var ona da bişey almak lazım.. Sizce ne alayım da gideyim.. el boş gidilmez sonuçta
Bi mozaik kek yapıp götürebilirsin iyi olur kahvaltinin üstüne çayla. Bebeğe de yaşına cinsiyetine uygun bir oyuncak alıp gidebilirsin onun da gönlü olur.
Hayirli olsun canım güle güle güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişin :KK39:

Eklentiler

• 20180213_130041.webp
    20180213_130041.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 20180213_130159.webp
    20180213_130159.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 104
Canim ben de çok araştırdım haftalarca bebek odası modellerine kalitelerine bizzat baktım. Hemen baştan sayayim :)
Çilek'in takimlarinin yatakları çok alcak geldi bana yani hem boyları yerle bir gibi hem de buyuyen besigin buyuyen kismi kaldirilip yatak yapildiginda yaylı yatak içinde kayboluyor yani yan korumalarla bir oluyor o yüzden ordan eledim.
Meltem'in modellerinin rengi çok pastel soluk. Gardrop boyutları diğer markalara göre küçük. Dışı MDF yumuşak kaplama, içinden emin değilim sanırım suntalamdi yada MDF suntalam karışık da olabilir genelde öyle yapıyorlar.
Diğer aymini gibi az duyulmuş markalara da baktım garantisi ve mobilya kalitesinden emin olamadım.
Son olarak pierre cardinde karar kaldım. Bütün modellerine baktım inceledim en çok içime sinen bonnie modeli oldu. Beyaz ağırlıklı üstünde sütlü kahve geçişleri var. Resim ekledim aşağıda. Suntalam MDF karışık, dış kaplaması da silinebilir kaliteli kaplama. Doğru karar vermisim eve gelip montajı olduğunda emin oldum doğru karar verdiğime. Gardrop ve sifonyeri gayet geniş dünyanın malzemesini alacak çok rahat 3 çocuk büyütülür. Rahatlıkla tavsiye ederim yani.

Bi mozaik kek yapıp götürebilirsin iyi olur kahvaltinin üstüne çayla. Bebeğe de yaşına cinsiyetine uygun bir oyuncak alıp gidebilirsin onun da gönlü olur.

Sagol canim benim :KK39:Sen aldın mı resimdekileri

Çok güzeller bayıldım :super: iyi günlerde kullanım :nazar:

Ben geçenlerde gittim arkadaşıma kahvaltıya. Giderken börek aldım börekçiden, 2 yaşındaki kızı içinde toka almıştım :KK8:

Oo ne ara geldi de ne ara kuruldu. Bana 2 ay süre verdiler bi besik icin
Valla jet hızıyla geldi biz de anlamadik nasıl olduğunu. 25 gün icinde demislerdi ama ellerinde hazır varmış seri uretim oldugu icin. Pazar günü akşam babymall'dan aldık pazartesi aradılar yarın getircez musaitseniz diye:eek: Salı sabah da getirip kurdular. Herşey 1 buçuk gün içinde oldu yani :-)

Arkadaşlar, şeker yüklemesi yapıldı bugün, sizce bu sonuçlar nasıl? Dr la henüz konuşamadım..

Eklentiler

• 9D3885B1-4A94-4385-84EE-43C88FEC2646.webp
    9D3885B1-4A94-4385-84EE-43C88FEC2646.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 100
Valla jet hızıyla geldi biz de anlamadik nasıl olduğunu. 25 gün icinde demislerdi ama ellerinde hazır varmış seri uretim oldugu icin. Pazar günü akşam babymall'dan aldık pazartesi aradılar yarın getircez musaitseniz diye:eek: Salı sabah da getirip kurdular. Herşey 1 buçuk gün içinde oldu yani :-)

Ne güzel gözünün önünde olur. Çok güzelmiş güle güle kullanın

Back
X