2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar elektrikli süt pompası önerisi olan var mı? Lansinoh ve Mamajoo arasında karar veremiyorum. Daha profesyonel markalar da var tabi ama fiyatları çok yüksek. Avent düşünmüyorum çünkü çevremden çok şikayet duydum avent'le alakalı.
Canim ben gecen ay ebebekteki kampanyadan yararlandm lansinoh ciftli olani aldim. 215 liraya denk geldi aventin teklisi oyle bisey zaten. Sut pompalariyla ilgili her cesit yorum var su kesin cok iyidir diyebilecegimiz yok ama genel anlamfa lansinohun 2li elektrilisinden memnun kalinmis. Ben de ondan aldm. Bence en gerekli seylerden bi tanesi diye dusunuyorum indirimini bekliyordm hemen aldim.

Canım emzirmediğin zaman içinde de sağım yapabiliyorsun sütü de baya artırdığını biliyorum. Ama ben iznim bitince de çalışacağım için mecburen alacağım.

He anladm canm benimde bazen aklima o durum gelio ama sütün yogunluguna da bagli

Sabah aç karnına gittim canım .
50 gr şekerli şu içip 1 saat sonra verdim kanı.

Onun sonucu 164

stres yapma canım yediklerine dikkat et yeterli olur bence bende şeker hastasıyım 164 açlık mı çıkan şöyle düşün yükleme yapmadan önce neler yedin neler tükettin biraz dikkat edersen sorun olmaz ablam da da çıkmıştı gebelik şekeri dikkat etti ve zayıftı da kendisi 5.ayına kadar hergün kustu düşün iyice zayıfladı bu rağmen şeker çıktı zaten aile de varsa dikkat etmek lazım benim anne baba sülale diz boyu şeker hastası teyzelerimden tut dayılarıma kuzenlere kadar bir ablamla kardeşim değil

Ben tip1 diyabetiğim. Yani insüline bağlı şeker hastası. Halis muhlis :) Klasik ve doğruluk payı yüksek bir söylemdir fakat dikkat edersen Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Yiyip içtiklerine ve spora önem vermelisin. Daha kesinleşen bir şey yok. O yüzden telaşlanma. Kızıma hamileyken askeri düzende yaşadım. Erkenden kalkıp kahvaltı, gün içi spor vs. En önemlisi ahlaksız ve vicdansızlara kulak tıkadım. Çünkü hamileyken bile utanmadan yüzüme karşı şeker hastalarının çocukları ölüyormuş diyorlardı. Çok şükür kızım sağlıklı. Aslında bana göre bu hastalığın en zor yanı psikolojinden anlamayan ahlaksızlarla uğraşmak. Onlara gülüp geçersen gayet rahat yaşarsın. Stres çok çok etkiliyor şekeri. Dikkatli ve her şeyin güzel olacağından emin ol.
Ben hamile kalmadan önce şeker hastalığı yoktu canım.

Aç karnına 50 gr yükleme sonucu 164 çıktı sonuç .

Doktor 100 gr lik testi yaptırmami ve diyetisyen ile görüşmemi istedi.

Olumsuz konisanlardan ben de nefret ediuorum.

İnsan moral verir hamile kadina

İlk hamileligimde 50 grlik yüksek çıkmıştı benim de,100 grlik yaptırdım normal çıkmıştı. Ama üzülme dikkatli olursan yediklerine ictiklerine dikkat edersen bişey olmaz Allah'ın izniyle. Bu hamileliğimde de 50 grlik yaptırdım,daha sonuç belli değil bakalım

Sıkıntı yok canım zaten şeker yüklemesinin 24. Haftadan sonra yapılmasının amacı o haftalarda bebeği etkilemeye başlıyormuş eğer varsa. Yani bu zamana kadar etkilenmemiştir. Bundan sonra da diyetisyen takibinde önlemlerini alirsan hiçbir sorun olmaz içini ferah tut canım benimm.

Kızlar rahim değil de ön kısım afedersiniz vajinaya iğne batması gibi sızlama normal mi sizde oldu mu hiç, bebeğim dün tersti bugün başı aşağı da, acaba başını bi yere mi dayadı da onun acısıydı çözemedim acayip canım yandı

kızlar...

tüm mesajlarınızı okuyamadım...

benim 50 grlık şeker yükleme testim 164 çıktı... referans aralığı 70-140

çok üzüldüm ağladım. babamda şeker hastası, bebeğime bi şey olur diye.

9 kilo aldım toplam.

doktor 100 grlık yükleme yaptır dedi. ve diyetisyene git dedi.

çarşamba diyetisyene gideceğim.

cumartesi de 100grlık yüklemeyi yaptırmayı planlıyorum.

tecrübeli arkadaşlar???

ya da bu durumu yaşamış -yaşayan arkadaşlar....

YORUM LÜTFEN :KK43:
Canım üzme kendini, benim doktorum 50lik yaptırma sakın 50lik yanıltabilir, 75 lik yaptır varsa vardır yoksa yoktur daha garanti sonuç verir demişti. O yüzden hiiiçç sıkma canını tekrar yaptır korkma

Kızlar rahim değil de ön kısım afedersiniz vajinaya iğne batması gibi sızlama normal mi sizde oldu mu hiç, bebeğim dün tersti bugün başı aşağı da, acaba başını bi yere mi dayadı da onun acısıydı çözemedim acayip canım yandı
Oluyor cnm arada cokta kötü bi agrısı oldu bende affedersin oturamıuordum bile

Cnm ultrason sürekli farklı oluyor doktorum hep aynı ama ultrasonla alakalı ölçüm degişiyor malesef. Doktorun 7 tane oda degiştigini düşün :) her odada farklı ultrason
Oo evet canım aynı makineden baksa sıkıntı olmaz belki ama olsun önemli olan gelişimi onlar çok ta önemli değil boşver. Makineden kaynaklıdır

Back
X