2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saat 3 e genel cerrahiye randevu aldım. Ben bu sorunu tek başıma çözemeyeceğim anlaşıldı. Belki hamilelikte kullanılabilen krem falan verir. Her kan görüşümde irkiliyorum birsey olacak diye

Saat 3 e genel cerrahiye randevu aldım. Ben bu sorunu tek başıma çözemeyeceğim anlaşıldı. Belki hamilelikte kullanılabilen krem falan verir. Her kan görüşümde irkiliyorum birsey olacak diye
Geçmiş olsun canim.kabizkik çok zor.ben de bu sabah zor yaptim ama biraz vazelini sürüyorum rahatlatıyor bormalde de sürekli sürüyorum.

Ben de seker ölçümü yaptırdım sonuçlarım oglenden sonra çıkacak inşallah hayırlısı ile bunu da atlatiriz.cikarsa ne yiyeceğimi şaşırdım.artik.normalde de dikkat ediyorum aslında ama kaçamaklar oluyor

Bende şimdi dok.geldim normal kontrollerım özelde arada devlette gidiyorum.Bugun devlette gittim dokt.bebek ön de gidiyo nie ön de son adet ını yanlış bılıyo olabılırmısın üsttüne gördün belkı vs.vs çok sınırlendım yaa

Ben hep kazara hamile kalanlara kızıyodum olurmu öyle şey diye ama kendi başıma geldi. Bizde yumurtlama dönemine dikkat ediyoduk ama erken yumurtlama olmuşum anlaşılan adetimden 1 hafta sonra falan olan durumdan hamile kaldım. Yumurtalama dönemim olan dönemde de ailemin yanında memleketteydim. Olacak şey değil ama Allah isteyince oluyo mucizeler. Diyeceğim o ki doğal yollarla korunmak pek de güvenli bir yöntem değil.
aynen katiliyorum.yas genc olsa hap en garantisi ama belli bi yastan sonra onuda tavsiyeeiyorlar
bende ayni durumlardan hamile kaldim simdi de baglatayim omur boyu kafam rahat olsun diyorum .

Canım benim eğer almadıysan, hiç alma o sepet beşiklerden hiçbir işe yaramıyor sonra mecbur değiştiriyorsun. Eşin haklı falan demiyorum sakın yanlış anlama. Bak Allah'a şükür imkânımız var. Birçok arkadaşım vardı benden önce doğum yapan bebek odası alma dediler. Bende kendi evime çıkınca almayı düşünüyordum zaten. Bende çok heves etmiştim o sepet beşiklere aldım ilk kızımda ve inan belli bir süreden sonra kullanamıyorsun maksimum evin bir köşesinde kalabalık duruyor öyle. Benim ki hem tekerlekli hem sallanan türden ama gerçekten çok kullanışlı olmuyor. Bende gittim İkea'dan bir beşik aldım. Sallanmıyor ama ister alçak ister yüksek kullanabiliyorsun bir tarafını söküp yatağa dayadım beşiği. Ocak ayında kendi evimize çıktık kızım şimdi 3.5 yaşında gittim çilekten genç odası aldım. Şimdi evde hem o sepet beşik var hem de İkeadan aldığım beşik. Eski evimde dublexti bu da öyle. Bende sepeti yatak odama koyarım, İkeadan aldığımı da ya alt kattaki oyun odasına ya da çocuk odasına koyarım diye düşünüyorum. Bana sorucak olursan eğer ilk bebekse İkeadan kullanışlı bir beşik al odanda dursun. Senin ihtiyacını görecek olan en iyi şey sallanan yatak olabilen güzel bir ana kucağı. Evde istediğin yerde rahatça hem kullanabilirsin hem de yatak olarak da kullanabilirsin. İnat edip sakın oda falan da yapayım deme en azından 1.5 2 yaşına kadar bekle. Bak benimkisi ağustosta dört olucak hâlâ kendi yatağında yatırmaya korkuyorum düşer eder diye. O beşik yataklarda uzun süreli kullanılmıyor. Sen en çok rahatını düşün. Yemin ederim bu sene bebek düşünmeseydim o sepet beşiği birine verecektim çünkü insan boş boş evde yer kapladığını gördükçe deli oluyor. Eşin masraf konusunda ise haklı. İnan ki asıl masraflar doğduktan sonra başlıyor ve hiç bitmiyor. Alıyorsun doğru düzgün kullanamadan çocuk büyüyor. Bezi, kıyafeti, oyuncağı birde asıl masraf büyüyünce aklı ermeye başlayınca başlıyor :KK70: Bak sen en iyisi bir İkea turu yap hayatım. Ben geçen kızıma bir çadır aldım ikeadan zeminine silikondan yatak yapacağım bebeği belki onun içinde bile gündüzleri uyutabilirim. Kısacası Allah yardımcımız olsun.

Yok canım ben zaten sepet beşik
Vazgeceli çok olmuştu. Ben kardeşimin beşiğini kullanicaktim dediğim gibi masraf olmasın dedik sinra oda yapariz dedik. Kv karistirdi ortaligi bizde cilekten besik aldik kademeli ayarlanabiliyor yatak odasina tam sığıyor ici geniş baya bir yatar inşallah. Odayı da 2. Çocuk olunca yapıcaz..

Kronik unutkan sende anlaşılan hemoroid var.ve bu kabız olduğun için zorlanınca kanama yapıyor.birde sen yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne vuriyorsunz bu yüzden en ufak okunmadan kanama olur ve şu gibi akar.doktor illaki şart iğne kullandığımız için kanama oluyor hemen vücuduna dikkat et kesik falan olmasın çok kanar

Kronik unutkan sende anlaşılan hemoroid var.ve bu kabız olduğun için zorlanınca kanama yapıyor.birde sen yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne vuriyorsunz bu yüzden en ufak okunmadan kanama olur ve şu gibi akar.doktor illaki şart iğne kullandığımız için kanama oluyor hemen vücuduna dikkat et kesik falan olmasın çok kanar
Evet canım normal birkaç damla birşey olsa zaten önemsemem cinayet işlenmiş gibi kan akıyor benden. Birde her seferinde korkuyorum nerden geldiğini anlayana kadar hep panikliyorum. Düşünsene lavaboya gidiyosun ic çamaşırı kan içinde içimden kopup gidiyor birşey olacak diye. Elimi bıçakla kestiğimde 1 saat durmamıştı kan sulandırıcı yüzünden

İyi yapmışsın canım hem kan değerlerine de bakarlar iyi olur. zaten gebelikte kansız oluyoruz bi de böyle kan kaybetme canım

28 haftada korktuğum şey başıma geldi.ellerim öyle bir uyuşuyorki bazen telefonu bile zor tutuyorum.gece verdiği eziyeti saymıyorum bile.ikinci gebelikdede yine başıma geldi yazıda yazamıyorum çantamı uzun süre elimde tutamıyorum,bıçak çatal kaşık tutmak kabus oldu.doğumdan sonra geçer biliyorum ama daha çok var Allah yardım etsin

Haklisim canim bunlari bilmiyordum puan olayini. Ama puan verme durumum olsa inan hakkettiklerini veririm yani. Cunku dun okadar moralim bozuldu ki psikolojim alt ust oldu kendimi afedersin okuz gibi hissettim resmen.
Boşver kuzum ya bende bugün doktor yanındaki sekreterle kavga ettim bir haltan anlamıyorsun ariza çıkarttin dedi sistemde sorun varmış ismim görünmedi gidip düzelttim hanımefendi 2 tuşa fazla basınca kudurdu en son bende patladim biz cahil insanlar değiliz üniverste mezunuyum düzgün konuş dedim sonra kendimi tutamadım ağladım bu seferde beni yanlış anladın diyor yok ama bunlar şikayet edilmedikçe akillanmiyor oğlumda korktu aglayinca anne diye sarıldı ona daha çok üzüldüm.

Boşver kuzum ya bende bugün doktor yanındaki sekreterle kavga ettim bir haltan anlamıyorsun ariza çıkarttin dedi sistemde sorun varmış ismim görünmedi gidip düzelttim hanımefendi 2 tuşa fazla basınca kudurdu en son bende patladim biz cahil insanlar değiliz üniverste mezunuyum düzgün konuş dedim sonra kendimi tutamadım ağladım bu seferde beni yanlış anladın diyor yok ama bunlar şikayet edilmedikçe akillanmiyor oğlumda korktu aglayinca anne diye sarıldı ona daha çok üzüldüm.
Sen niye ağlıyorsun canım benim. Bizim burdaki kızlarda müşteriyle tartışınca ağlıyor. Ben eşimle tartışınca bile ağlamam ağlatırım :)

annem çok uzakta değil. 3 saatlik mesafede ama babam diyalize giriyor. bakıma ihtiyacı var. onu kımseye bırakamaz. onla da gelemez. haftanın 3 günü diyalız merkezindeler ikisi de...
Allah kolaylık versin canım hastalık çok zor işİnşallah biran önce baban da sağlığına kavuşur.Ben kendi kayıınvalidemle annemi kıyaslamıştım 2sinin de çok şükür bir rahatsızlığı yok yada ilgilenmesi gereken yok ama işte biri öyle diğeri böyle.Zaten senin gibi bir durum söz konusu olsa bende bir beklenti içinde olmazdım Ki ben kayınvalidem kendilerine yakın olmamzı istediği için yakın bir ile taşındık,ben aileme 8-9 saat mesafedeyim.Sizinle durumumu paylaşmak istemiştim sadece

28 haftada korktuğum şey başıma geldi.ellerim öyle bir uyuşuyorki bazen telefonu bile zor tutuyorum.gece verdiği eziyeti saymıyorum bile.ikinci gebelikdede yine başıma geldi yazıda yazamıyorum çantamı uzun süre elimde tutamıyorum,bıçak çatal kaşık tutmak kabus oldu.doğumdan sonra geçer biliyorum ama daha çok var Allah yardım etsin

Geçmiş olsun canım neden oluyo peki Dokt.ne diyo

Back
X