2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Plasenta onde olunca noluyormus peki
Bi sorun olmuyo cnm plesanta nin yerlesmesiyle alakalı kimi öne kimi arkaya kimi aşağı kimi yukarı yerlesirmis benim oglumda arkadaydi çok hissediyodum bundada önde hareketlerini az hissediyorum o kadar bi sıkıntı yapiyo yani

Slm canım evet cinsiyetimiz belli oldu erkek ben iyi degildim nezamandır giremiyorum bi trafik kazası geçirdik devamlı hastaneye gidip geliyorum dinleniyorum fırsat bulamadım girmeye ayrıntılı ultrason yaptırdık kalp ekosu istediler yarın kalp ekosu çekilecek allahım hepimizin bebişlerini saglıklı bişekilde kucagımıza almayı nasip etsin amin
Geçmiş olsun canim kaza zor

Kızlar şu erken gebelik testleri var ya yaptıran varmı aranıza predictör diye şimdi arkadaşım almış 25 tl ye ama eczacı aç karınına yapın demiş ne alaka acaba

Kızlar şu erken gebelik testleri var ya yaptıran varmı aranıza predictör diye şimdi arkadaşım almış 25 tl ye ama eczacı aç karınına yapın demiş ne alaka acaba
Ben yapmıştım negatif cıktı 2 hafta sonra 3 tlik testten yaptım oda pozitif cıktı üstelik daha adet günüm gelmemişti adetimden 5 gün önce yapmıştım
Ama bana ac veya tok demediler

ay ayniyiz sizinle.benimde iki normal dogumum var bunu sezeryan oliyim hem kordonlarimi baglatayim istiyorum.
bayramda doktor yok.
iki normal dogum epizyomi dikisi cok hassa oluyor bende
bayramda kim gelecek yanima diyorum zor oluyor herkes icin
sezeryan olsun planli saatli olsun doger cocuklarimi ayarlarim ona gore diyorum
doktorum iki normal dogumdan sonra pek yanasmadi sezeryana .olmaz da demedi iyi dusun dedi
bide hastanem cok uzak
Bakalım doğum seklimiz nasıl olacak son ana kadar belli olmuyor sonuçta ufacık bir aksilikte sezaryen da olabiliriz tabiki ama sezaryenden korkuyorum ben biraz normal olsun istiyorum yine ama bayrama denk gelince ister istemez endiseliyim.

kızlar sürekli acıkma modundayım maksimum 4 saat dayanabiliyorum ki bu 4 saat içinde eksin bişeylar atıştırıyorum da :( midem kazınıyor resmen hiç yemek yememiş gibi. son 2,5 ay az daha dayanabilsem keşke yememek için

kızlar sürekli acıkma modundayım maksimum 4 saat dayanabiliyorum ki bu 4 saat içinde eksin bişeylar atıştırıyorum da :KK43: midem kazınıyor resmen hiç yemek yememiş gibi. son 2,5 ay az daha dayanabilsem keşke yememek için
Ya vallahi ben kendimi anlamıyorum. Çorba içtim öğlen aksama hatta sabaha kadar yemesem umrumda olmaz. Resmen yaşamak için yiyorum. Midemde taş var gibi sanırsın dünyaları yemişim

Ben gratiste indirimden almstm kendi urunleriyms yuzde yuz hindistan cevizi yagi yaziyor üstünde.normalde 30-40larda ama ben 17ye almstm
Aynen gratis indirimi ganimeti benim Hindistan cevizi de.%100 doğal diye güvenerek aldım ,aktardan baya uyguna geldi bi de kurumsal bi firma diye güvenerek aldım.ben Hindistan cevizine ek olarak kakao yağı da sürüyorum dönüşümlü,ham kakao.tavsiye ederim

Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim kanda 90 çıktı aynı gün. Kan testini beklerken bi de 4 tl ye bi test almıştım onda da pozitif çıkmıştı. Sabah ilk idrarla yapmıştım predictor early testini

Slm canım evet cinsiyetimiz belli oldu erkek ben iyi degildim nezamandır giremiyorum bi trafik kazası geçirdik devamlı hastaneye gidip geliyorum dinleniyorum fırsat bulamadım girmeye ayrıntılı ultrason yaptırdık kalp ekosu istediler yarın kalp ekosu çekilecek allahım hepimizin bebişlerini saglıklı bişekilde kucagımıza almayı nasip etsin amin
Çok geçmiş olsun, Amiin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza bebeklerimizi

İlk idrarla yap demek istediler galiba.. Bende kullanmıştım, negatif çıktı.. Çünkü geç döllenme olmuştu..

Arkadaşlar ben eşimin telefon ve bilgisayar bağımlılığı yüzünden çıldıracağım. Elinde onları gördükçe nevrim dönüyor. WCye bile telefonla girip gazete okuyor. Gece gündüz dizi izliyor. Son iki yılda bu durum daha da arttı. 1 yıldır da hat safhada. Onlarla uğraşmayınca ne yapacağım diyor. Arada sohbet ediyoruz, her işe yardım da ediyor ama gel gör ki ilk fırsatta internete koşuyor. Elinden alıp kırasım geliyor artık. Sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar ben eşimin telefon ve bilgisayar bağımlılığı yüzünden çıldıracağım. Elinde onları gördükçe nevrim dönüyor. WCye bile telefonla girip gazete okuyor. Gece gündüz dizi izliyor. Son iki yılda bu durum daha da arttı. 1 yıldır da hat safhada. Onlarla uğraşmayınca ne yapacağım diyor. Arada sohbet ediyoruz, her işe yardım da ediyor ama gel gör ki ilk fırsatta internete koşuyor. Elinden alıp kırasım geliyor artık. Sizde durumlar nasıl?
canım benim eşimin de ne face si ne instagramı var telefonunda bi eatsap var kendi telefonundan çok benim ki elinde benim insta da geziniyor sürekli video izliyor oyun oynar erkekler işte sıkılıyor napsınlar

Back
X