İnşallah canım iyiyim moralimi yüksek tutuyorum . Artık farkındayım üzülüp ağlayınca daha çok çıkıyor tansiyonum bebeğime bunu yapamam
Amin canım hepimize inşllah idrar testi istediler mi canım seninde , önemli bir konu takipte olmamız lazım . Evde tansiyonum iyi diyorum hastanede , saglık ocagında , kadın doğucumda yüksek çıkıyor anlamıyorum artık. her şeyi denedim acaba hastane korkusu mu diyecem korkmuyorum ki gayet rahat güle güle gidiyorum bebğimi görecem diye . sağlık ocagında Ölçülmeden önce oturup dinleniyorum . Yürüdüğüm için mi yüksek cıkıyor diye eşim arabayla götürdü yine yüksek

acaba evdeki tansiyon aletimde mi s orun var dedi sağık ocagına götürdüm hemşire bir kendi tansiyon aletiyle denedi bir benim tansiyonla 2 birim düşük cıkardı

aldığımız eczacıya götüdük dün bozuk bu diye onlar ölçtü aynı cıktı .Bir dakika bile fark eder ayrı kollarda aynı anda ölçün dedi . Gittik sağlık ocagına iki kolumu actım birini eşim birini hemişe takıp ölçtü 14/9 cıktı ikisindede küsürtı farklı sadece.

Anlamıyorm artık evde normal 12/8. kontrollede 16/9 17/8 çok yüksek . Kadın doğumcum bir anlık yükseklik bile istemiyorum diyor . tansiyon iniş cıkıslarında artık başım agrıyor halsizlik oluyor , bulanık görmeye basladım yine

Çok sükür iyyim diyip moralimi yüksek tutuyorum canım senin tansiyon aralıkları nasıl değişken mi ?