• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uzun ağlamalar, gaz sancıları, uykusuzluk şikayetleriyle doktora gittik, idrar ve gaita tetkikleri yapıldı temiz çıktı mama değişikliğine gidin dedi bir de probiyotik damlası verdi, aralarda kaynatılmış ılık su verin, kolik bebeğiniz var dedi size geçmiş olsun deyip gönderdi umarım bunlar işe yarar da o da biz de rahat ederiz. Bir de hep kucakta uyuyor dedim başta yanlış yapmışsınız ona alışmış öyle gider dedi, halbuki okuduğum kitaplarda ilk aylarda bebekler kucağa alışmazmış bu onların bir çeşit ihtiyaçlarmış kucağa alıştırma konusu tartışmaya açık konu sanırım
Aynen canim benim ikk doktoeum da bu coxugun tedaviye ihtoyaci yok ama senin olacak biz anneleri tedavi etmiyoruz demisti

Kızlar slm hepinize
Biz hafta sonları hep köye gidiyoruz üç haftadır hafta sonu kouydeyiz
Kızım oynuyor bebgimizde açık havada daha iyi uyuyordu
Takı bu hafta sonuna kadar hiç durmadan ağladı bebeğimiz ve gündüz hiç uyumadı gözleri kipkirmiİ oldu ama hiç uyumadi
Dunde aynı hep ağladı hiç susmadan artık akşam dayanamayıp hastaneye götürdük
Doktor muayene etti anlattip sıkıntıyı doğduğundan beri hiç böyle aglamamisti uykusufa yok yavrumun dedim.
İdrar tahlili istedi yapistirilanlardan yaptı akıllı kuzum hemen verdik tahlil temiz cikti
Doktor hicbiseyo yok bebeğinizin ağlamaya devam diyip bizi yolladı işte bu kadar
Bugün dünden biraz iyiydi
Ama gene ağlamaları vardı
Ve uyumadı hiç denebilir
Hiçbir iş yapamıyorum çadır yıkayıp zor asip topluyorum.
Bizden böyle durumlar
Umarım tez vakitte böyle bebeklere Allah yardım eder ve bol uykulu ve sakın bir bebeğimiz olur insalhi
Allah hepimize sabir ve sakinlik versin bebeklerimize sağlık ve sakinlik uykulu bir dönem diliyorum

Nöbetçi anneler burda mı ? :KK14::kahve: Dün kirkimiz çıktı ama 41. Gün baya değiştik şöyle ki ; ağlama krizleri , memeden inmeme, uykusuzluk ... Bugün hiç uyumadı diyebilirim . Emdiği sürece tavşan uykusuna yattı kısa kısa ,yarı açık gözle. Bu saat oldu hala fıldır fıldır bakıyor en son süt mü kalmadı doymadı ondan mı uyumuyor deyip mama bile verdim ama daha da canlandı :işsiz:bakalım ne zaman pes edecek

Nasıl yani canım ben anlamadım 4 bardak su koyacagım yeşil çay ve soda ne kadar olacak anlamadım
4 bardak su kaynatılmış iki tatlı kaşığı yeşilçay ile 10 dk demlenecek ılık olduktan sonra süzüp içine bir şişe soda dökülecek ve yarim limon sıkılacak bu kürü 15 gün günde 3 kez için sonra bir hafta ara verin tekrar yapın farkı görürsünüz

Tarif bu

Eklentiler

• IMG-20180726-WA0000.webp
    IMG-20180726-WA0000.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 48
Bizimde 2 aydır kusmamiz bitmedi bazen fışkırtıyor bazen baya çıkartıyor cc az az yapıyoruz suan bile yeni 90 cc geçtik 2 aylik oldu halla kusuyor hergun kaç kıyafet çıkarıyoruz ağız bezleri yetmiyor birde kasılma gaz kıvrılma sesler çıkartıyor çocuk bir mutlu olamadı hep bi sıkıntı dr gidiyoruz reflu için erken dedi çok varıyorsundur diyor napcaz bilmiyorum beslenme saatti 2 saate bir yapiyoruz 2 buçuk saate çektim bu kezde acikiyor ağlıyor bu arada taşınıyorum şehir dışına evin içinde kutudan gezicek yer kalmadı bebegimde huysuz miz miz herkese sabir ve sağlık versin allah

Kızlar 2 ayımızı doldurduk geçen hafta.. ögunlerde kaç cc veriyorsunuz bebeklerinize? 90yetiyormu yoksa dahamı cok

Nöbetçi anneler burda mı ? :KK14::kahve: Dün kirkimiz çıktı ama 41. Gün baya değiştik şöyle ki ; ağlama krizleri , memeden inmeme, uykusuzluk ... Bugün hiç uyumadı diyebilirim . Emdiği sürece tavşan uykusuna yattı kısa kısa ,yarı açık gözle. Bu saat oldu hala fıldır fıldır bakıyor en son süt mü kalmadı doymadı ondan mı uyumuyor deyip mama bile verdim ama daha da canlandı :işsiz:bakalım ne zaman pes edecek
Bende burdayım canım normalde gece uykumuz düzenlidir şu andada uyuyor ama kızım bugün öksürüyor hapşuruyor biraz halsiz bizde eşimle nöbetleşe uyuyarak başında bekliyoruz ateşi çıkmadı çok şükür ama allah korusun ateşi çıkar diye korkuyoruz uyutabildinmi bebeğini yoksa hala uyanıkmı

Kizlar iyi geceler epeydir giremiyorum acil yardıma ihtiyacim var bebeğim ilk hafta pişik oldu sonra hiç geçmedi 25 gunluktu benim diş apse yaptığı için antobantibik kullandim pisigi çok arttı nerdeyse et oldu poposu doktora goturdum madecassor verdi o epey düzeltti ama t geçirmesi 3 kez bez markası değiştirdim sleepy ile başladım huggies daha sonra da Prima premium care pişik devam ediyor kullandığım ilaçlar ise
Sudokrem
Hametan
Zeytinyag
Kantaron yağı
Bepanthen
Madecassor
Pudra
Furasin
Trosyd
Balmumu-zeytinyag karışımı
Balmumu-zeytinyag-shea yag-kakao yağ karışımı
En son eczacı arkadaşım tavsiyesi ile cire aseptine krem ve kükürtlü sabun kullanmaya başladım dünden beri
Yarın yeni başka marka bir bez denemeyi düşünüyorum gün içinde poposunu bir kaç kez yıkıyorum kurutuyorum ama bir türlü duzelmiyor bazen kanıyor bu kullandiklarim arada biraz azalttı sonra yine kizartti ama asla geçmedi doktorlar daa pek dikkate almıyor pisikleri
Kortizon ve antibiyotik içeren merhemlerden kullansam belki geçer ama ecz ark kullanmaya dedi
Sizler neler kullanıyorsunuz?

kronik_unutkan kronik_unutkan canım karar verdim ilaç işe yaramadı bizde.. Bizim gazı geçirecek birşey yok galiba.. Gece 2 den beri ıkınıyor.. İlacı verdim, emzirdim, başka gaz ilacı verdim, masaj yaptım, acı elma yağı sürdüm, pış pışladım ama ıkınması bitmedi.. Çok şükür yeni gaz çıkardı ama hâlâ ıkınıyor.. Ben bu kadar gazlı bebek görmedim..

Kizlar iyi geceler epeydir giremiyorum acil yardıma ihtiyacim var bebeğim ilk hafta pişik oldu sonra hiç geçmedi 25 gunluktu benim diş apse yaptığı için antobantibik kullandim pisigi çok arttı nerdeyse et oldu poposu doktora goturdum madecassor verdi o epey düzeltti ama t geçirmesi 3 kez bez markası değiştirdim sleepy ile başladım huggies daha sonra da Prima premium care pişik devam ediyor kullandığım ilaçlar ise
Sudokrem
Hametan
Zeytinyag
Kantaron yağı
Bepanthen
Madecassor
Pudra
Furasin
Trosyd
Balmumu-zeytinyag karışımı
Balmumu-zeytinyag-shea yag-kakao yağ karışımı
En son eczacı arkadaşım tavsiyesi ile cire aseptine krem ve kükürtlü sabun kullanmaya başladım dünden beri
Yarın yeni başka marka bir bez denemeyi düşünüyorum gün içinde poposunu bir kaç kez yıkıyorum kurutuyorum ama bir türlü duzelmiyor bazen kanıyor bu kullandiklarim arada biraz azalttı sonra yine kizartti ama asla geçmedi doktorlar daa pek dikkate almıyor pisikleri
Kortizon ve antibiyotik içeren merhemlerden kullansam belki geçer ama ecz ark kullanmaya dedi
Sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben ilk başta prima premium care kullandım sonra Molfix yenidoğan a geçtik ama keyfî geçtik biz .1paket 1numara almistik devamında iki numara aldık büyük gelince 1jumara bulamayip Molfix aldık memnunum
İslak mendile gelince saf zeytinyağı kullanıyordum ve unibaby ya da Molfix yenidoğan ıslak mendil son günlerde sıcaktan ya da kakadan olduğunu dusunuyorum popomuz kızardi
Çişini de yapsa şimdi altını yikiyorum ıslak memdille silmiyorum güzelce kuruluyorym
Sudokrem vazelin hametan bunlardan çok istikrarlı olmayacak şekilde sürdüm işe yaramadı belki istikrarlı sürsem yarardı
Şimdi Bulgaristan meşhur kremi yaz googlG çıkar zdrave ondan kullanıyorum .işe yaradı diyebilirim ama dediğim gibi diğerlerini uzun süre kullanmadim öncesinde de hep bol zeytinyağı sürüyordum
Senin durum baya ciddi sanırım o yüzden bilemiyorum çok geçmiş olsun canım

kronik_unutkan kronik_unutkan canım karar verdim ilaç işe yaramadı bizde.. Bizim gazı geçirecek birşey yok galiba.. Gece 2 den beri ıkınıyor.. İlacı verdim, emzirdim, başka gaz ilacı verdim, masaj yaptım, acı elma yağı sürdüm, pış pışladım ama ıkınması bitmedi.. Çok şükür yeni gaz çıkardı ama hâlâ ıkınıyor.. Ben bu kadar gazlı bebek görmedim..
Aynıyım canım sürekli gaz çıkarıyor ama işkence ediyormuşum gibi inliyor sürekli. Bundan 1 hafta önce gece olmasada gündüz biraz uyurdum. Artık oda yok

Back
X