O zaman süt parası için başvuru yapmıyoruz ayrıca.. Valla kafam karıştı.. Süt parası mı ptt ye yatıyor, doğum parası mı? Myhsa da yazmış, galiba ptt ye yatan doğum parası..
Birde tam bakamadım ama şimdi şöyle bir baktım canım, ilk çocukta 2 ay yarım gün süt izni diyor.. 2. Çocukta 4 aymış mesela.. Başka sitede de 6ay 3 saat, diğer 6 ay 1.5 saat diyor süt iznine..
Ben 11 Ağustosa randevu aldım ama 18i olarak değiştireceğim.. Bizde baba yok malum, erkek kardeşim gelsin en azından, bayrama denk getireyim de
Ayy bizimki iki aylık olacak.. Cidden hareketlendiler.. Birde gazdan eli kolu hiç durmuyor zaten.. Ufak vücuduna değsem itiyor bizimki.. Hiç dokundurmuyor kendine.. Özelde nerede yapacak operasyonu bilemiyorum ama bir kişi alıyoruz dediler.. Bence almalılar yaa
Aynı benimki.. Gündüz uyudu diyorum, bende yatayım biraz diyorum.. İş filan düşünmüyorum zaten.. Bazen 20 dk bazen 30 dk yatıyor.. Hep gözler cıldır cıldır.. Max 1 saat uyuyor, o da banyo yaparsa.. Gece de 2-3 saat uyuduğu oluyor ama hep sesli.. Onun ıhh ıhh sesinden, kıvranmasından bişey mi var demekten ben yatamıyorum..
Doğum parası için başvuru yaptınız değil mi canım? Ben hiç bir yere başvuru yapmadım..