• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim sütüm nerdeyse hic yok o yüzden meme reddi neyi degistirir bilemiyorum. Biraz sakinleşene kadar vakit kazandıracak birşeylere ihtiyacım var. Gece 3 ten bu yana ayaktayım sabrım eksilerde artık. Duruma bakılırsa bu gecede aynı olacak, birinde daha okudum forumda alayım onuda
Benim ki de maalesef kaç emzik denedim tutmadı avunti de tutmuyo keşke doğar doğmaz ağzına verip alistirsaydim zavallı memelerim :/

Kaç kilo doğmuştu bizimki 2800 idi bir ayı dolunca 3900 oldu doktor kilo alımı iyi dedi ama çok zayifmis kuzum iki gün sonra iki ayı dolacak bi kilo almış olsa dahi beş kilo ta olur ta olmaz :/
3450 doğdu canım dün köyden teyzemler geldi onlarda hiç toparlamamış dediler sinir oldum. Bugün ben eve temizliğe gittiğimde uyandığında 120 cc mama vermişler onada gıcık oldum. Ben her öğün 60 veriyordum söyledim bide ne var içti diyorlar. Yine versen yine içer sanki durma refleksleri var

Benim ki de maalesef kaç emzik denedim tutmadı avunti de tutmuyo keşke doğar doğmaz ağzına verip alistirsaydim zavallı memelerim :/
Ondan yana için rahat olsun. Ben hastaneye 3 emzikle gittim olmayınca olmuyor. Memeler konusundaki serzenişe sonsuz katılıyorum :KK70:ayrıca bir ah ta bacaklarıma zira emzirme yastığında uyudu emerken ve kesinlikle baska yerde yatmıyor şu an yatağı benim deli gibi yorgun ve uykusuzum

3450 doğdu canım dün köyden teyzemler geldi onlarda hiç toparlamamış dediler sinir oldum. Bugün ben eve temizliğe gittiğimde uyandığında 120 cc mama vermişler onada gıcık oldum. Ben her öğün 60 veriyordum söyledim bide ne var içti diyorlar. Yine versen yine içer sanki durma refleksleri var
Bence o zaman kötü değil kilo alımı boşver milleti internette aylık olması gereken en az en fazla kilo miktarları var

Tok olursa icmez ya bizimki icmiyor istemeyince biberon bitmeden atiyo. İsteyince de yine ver diye agliyo

Yorucu bir günün ardından, yemeğe de kızartma yapmışken saat 20:00 gibi banyoya gireyim dedim bunaldım, bir yandan kızım memede huysuz, bir yandan oğlum Evde bağırıyor sinir krizi geçiriyor babasıyla inatlasip yani evde kaos. Ben de ağladım ağlayacağım, yaş gözümde. Neyse banyo yapsam kızı bırakamam ağlarken ellerine, Bende aldım duşa girdim onunla kucağımda ikimiz de duş aldık kucakta ama resmen bana terapi gibi geldi :) bir keyif aldı o duştan akan suyla , gülücükler, sesler . Kızımda rahatladı ben de , onu öyle şaşkın ve keyifli görmek bana iyi geldi .:KK200::KK19:banyo bile yapmaya fırsatım olmuyor diyorsanız bebeyle girmeyi bir deneyin derim :))

4 bardak su kaynatılmış iki tatlı kaşığı yeşilçay ile 10 dk demlenecek teşekkürler cnm hılık olduktan sonra süzüp içine bir şişe soda dökülecek ve yarim limon sıkılacak bu kürü 15 gün günde 3 kez için sonra bir hafta ara verin tekrar yapın farkı görürsünüz
4 bardak su kaynatılmış iki tatlı kaşığı yeşilçay ile 10 dk demlenecek ılık olduktan sonra süzüp içine bir şişe soda dökülecek ve yarim limon sıkılacak bu kürü 15 gün günde 3 kez için sonra bir hafta ara verin tekrar yapın farkı görürsünüz
Teşekkürler cnm hemen yapacagim yeşil cay sallama olurmu acaba

Benimki hiç doydugunu anlamıyo 120 de versem içiyor sonra kusuyor:KK43:
Bizde de oluyor kusma doktora sordum fazlasını çıkartır dedi ayrıca mama miktarını bebek belirlesin demişti bu durumda nasıl olur bilemedim bazen bebeğim 4 uyur o zaman 90 cc veririm bazen de normal uyur bir iki saat 60cc veririm baktım hala içecek gibi aranma belirtileri gösteriyor biraz daha yaparım, 120 cc yeni mi başladın azar azar başlaysrak dene bir de nasıl olacak

Ondan yana için rahat olsun. Ben hastaneye 3 emzikle gittim olmayınca olmuyor. Memeler konusundaki serzenişe sonsuz katılıyorum :KK70:ayrıca bir ah ta bacaklarıma zira emzirme yastığında uyudu emerken ve kesinlikle baska yerde yatmıyor şu an yatağı benim deli gibi yorgun ve uykusuzum
Oturmaktan bacaklar, dizler de ağrıyor dimi bazen çömelip kalkarken de ağrı yaşıyorum, ayrıca benim bebeğim de emzik almadı avent in biberonunu alıyor acaba avent emzik mi alsam diyordum başka markanın emziği var, almayan almıyor demek ki

Gece emzirirken acıkıyorum ya da Man verirken yani uyandığımda acıktığımı fark ettim bazen birşeylet atıştırırım bu seferde uykum kaçar siz de de acıkma oluyor mu

Koca bir dilim pasta yiyorum şu an, uykum kaçar kısmı bende yok ama efkardan bunlar hep:KK70:
Oooo masallh herkes burda bu saatte:KK76:
Bende şu an kızımı ayağımda sallıyorum yatakta
Emzirdim bir kaka yaptı sırtına hep geçti hemen değiştirdik şimdi ayakta sallıyorum uyusun diye:anne:

Pasta bugün bizde kızımla aldık
Akşam yedik bu saatte yiyemem ama beni gaza getirdin bak gidip yerim haaa:kk77:

Selam kızlar, benim bebeğim 35 günlük, mama destekli emzirdim. Sütüm pek olmadı. 3750 doğdu. bir ay sonra 5000 kilo oldu. sağlık ocağındaki hemşire çok kilo almış, sütün yeter mamayı kes dedi. şimdide bebeğim geceleri 3 , 4 uyandırmasam 5 saat uyuyo. Uyandıramıyorum. uyandırsamda beş dakika emip uykuya dalıyor. Sizce aç olsa bu kadar uyur mu? Ya da açlığa mı alıştı. Ya da sütüm beş dakika emse dahi yeterli miTecrübeli anneler lütfen yardım edin

Selam kızlar, benim bebeğim 35 günlük, mama destekli emzirdim. Sütüm pek olmadı. 3750 doğdu. bir ay sonra 5000 kilo oldu. sağlık ocağındaki hemşire çok kilo almış, sütün yeter mamayı kes dedi. şimdide bebeğim geceleri 3 , 4 uyandırmasam 5 saat uyuyo. Uyandıramıyorum. uyandırsamda beş dakika emip uykuya dalıyor. Sizce aç olsa bu kadar uyur mu? Ya da açlığa mı alıştı. Ya da sütüm beş dakika emse dahi yeterli miTecrübeli anneler lütfen yardım edin
Tecrübeli anne değilim 3 saat uyuması için üzerine para veririm şu ara :D

Oturmaktan bacaklar, dizler de ağrıyor dimi bazen çömelip kalkarken de ağrı yaşıyorum, ayrıca benim bebeğim de emzik almadı avent in biberonunu alıyor acaba avent emzik mi alsam diyordum başka markanın emziği var, almayan almıyor demek ki
Ben de senin gibi düşündüm aventin biberonu var aventin emziğini alır herhalde diye ama almadı boşa gitti onca para :)

Back
X