- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #41.121
Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim.dun gece ilk defa kızım baya uyudu ben de havaya girdim.uyandirmaya çalışsam mi calismasam mi bilemedim.
Ben 1ayliktan sonra uyandirmadjm hic. Uyandirincada emmiyordu zaten benimki uyuyordu memede. Ne zaman acikirsa ozaman emerdi. 5 saat felan uyuyor ilk uykusunu simdi hic dokunmuyorum acikinca uyaniyor emiyor gaz cikar alt degis yatiriyorum. Sonrada 2 3 saaf uyuyp tekrar uyaniyor. Benim dr.uyandirma dedi artik uyku düzeni oturdu cunku.
Uyutmayi nasıl beceriyorsunuz söyleseniz biemiyor tam besige koyacam gözleri aniden açılıyor. Sonra yine agliyor. Don başa emzir
Hic uyumadi su zaman oldu. Hala da mücadele ediyorum
Aynı durumdayım. Acaba ben gb olan var mı diye okumaya geldim hatta buraya
Benim emzirirken mememde uyukluyor hemen ayagima yatiriyorum kollarini kundak yapıyorum salliyorum daliyor iyice. Gunduz ise eger uyudugu yerde bırakıyorum ayaklarimi yastığın altindan çekip. Ama aksamsa iyice daldiktan sonra yatagina goturuyorum uyuyor. Bizimki gunduz yatakta pek uyumuyor ondan nerede sallarsam koltuk, kendi yatagim vs.orda bırakıyorum. Bazen miril miril ediyor yastığın kenarini salliyorum daliyor tekrar.
Benim kardesimin 40 gunlukken dugunu vardi. Sikinti yasamadik. Ben sut sagip yanima aldim. Arada gelin odasinda emzirdim. Gazi felan sıkıştır mazsa sorun yasamazsiniz bence.Kizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Kizlar herkese sabirli geceler diliyorum.gecmisi okumak kimm ben kim artikgunduz oglusu uyutamiyorum 5 10 dk kapiyor gozu sora yeniden basa sariyoruz.emzirme kucakta pispislama.Allahtan gece uykumuz uzun ve guzel masallah diyeyim.size bise sorcam kizlar sütü azalan varmi ya??benim eskiden camasirimi islatirdi simdi koymuyorum bile bisey camasirimin icine.sikinca var gene fiskiriyo ama sanki eski coklugu kalmadi ya
doymuyo gibi geliuo sanki cocugum
uzuluyorumm.ama sikincada fiskiriyo.bilemedim ya cok karisigim bu ara
![]()
Benimde artik akmiyor ancak saatlerce emzirmezsem şişiyor sonra akiyor. Ilk zamanlardaki gibi akmama nedeni sütün artik bebegin ictigi kadar uretilmesi diye biliyorum. Bünye artik bebek gunde ne kadar süt iciyor biliyor. Ona gore uretim yapiyor. Sütünuzun azaldigi anlamina gelmiyor yani bezi kilo alimi normalse korkmayin hic.