2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
3 aylıktı sanırım yaptırdığımızda.gözüne ışıkla baktı 2 sn kadar sonra bişeyi yokyaşında kontrol vs dedi gönderdi

benim ikizlerim var 8 aylık, 1. aylarını doldukları gün rob taraması yaptırmıştık. murat karaçorlu hocaya. 2 yaşına kadar kontrole gerek yok demişti.
rob taramasında retinada yırtık olup olmadığı kontrol ediliyor. önce damla damlattılar sonra hoca baktı. çok bağırdı bebekler ama işlem bir dakika falan sürdü. sonrasında sustular zaten. ama neyle nasıl baktılar bilmiyorum ben dayanamam diye bakmadım zaten bebeklerden birini tutuyordum.

Uykusuzkuga alistik galiba onun hk konusan olmuyor gunduz 2-3 defa uyuyor ayakta sallayarak ya da emerek 1 saat kadar gece cok uyaniyor su siralaer hep hastalikla ugrastik uykular cok duzensiz sizde nasil

uyku bizde de kötü. küçükken daha iyiydi aslında. gündüz kuş uykusu gibi 2-3 kez 15-20 dakika uyuyorlar. gece 12 den önce uyku yok. o saate kadar da hep huysuzlar sürekli bağırıyorlar. gece süte kalktıklarında da ağlıyorlar. uyku konusunda ben de çok dertliyim.

Uykusuzkuga alistik galiba onun hk konusan olmuyor gunduz 2-3 defa uyuyor ayakta sallayarak ya da emerek 1 saat kadar gece cok uyaniyor su siralaer hep hastalikla ugrastik uykular cok duzensiz sizde nasil
Bunye de alisiyor gerçekten. Onceden esneye esneye ağzım ayrılırdı. Şimdi uyuyabilme şansım olsa da yatamiyorum. Uykusuzluk bağımlılık yapti :D

Uçları 1 haftada görünüyorda inci gibi belirmesi 2 3 haftayı buluyor :) valla envayi çeşite dermanım yok sorunsuz yediği tek şey avokado sürekli onu veresim geliyor bazende tutuyorum kendimi :KK70:
Yediği tek şeyse ver gitsin dermişim. Yok yok. Bu sefer de avokadodan bıkar. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazım. :) Of şu bebeler :işsiz:

Z Zeneze 2 ay öncesine kadar uykusu iyiydi. 2-3 kere kalkardı. 2-3 haftadır da hayattan soğutacak kadar çok kalkıyor :) Bazen tenezzül edip kalkmıyor da yattığı yerden çığlık atıyor veya kısa bir ağlamayla kalkmış numarası yapıp yatağını sallattırıyor. 15 dkda bir uyandığı da oluyor . Gündüz uykusu fena değil.

Z Zeneze 2 ay öncesine kadar uykusu iyiydi. 2-3 kere kalkardı. 2-3 haftadır da hayattan soğutacak kadar çok kalkıyor :) Bazen tenezzül edip kalkmıyor da yattığı yerden çığlık atıyor veya kısa bir ağlamayla kalkmış numarası yapıp yatağını sallattırıyor. 15 dkda bir uyandığı da oluyor . Gündüz uykusu fena değil.
Uyku sonradan bozulunca insan dahancok uzulur sanirim :D bizim bastann beri kötü olunca oyle kabullenmis oluyorsun. Her türlü zor ya iste

uyku bizde de kötü. küçükken daha iyiydi aslında. gündüz kuş uykusu gibi 2-3 kez 15-20 dakika uyuyorlar. gece 12 den önce uyku yok. o saate kadar da hep huysuzlar sürekli bağırıyorlar. gece süte kalktıklarında da ağlıyorlar. uyku konusunda ben de çok dertliyim.
Canım ikiz çocuk zordur sişimdi nasıl bakıyorsun ikisine tek mısın ?

lolita555 lolita555 Amerikan pediatri derneği sünger yatak tavsiye ediyormuş, kalınlığı 11-12 cm arası sertliği yani dansitesi 32-36 cm tavsiye ediliyor. Ben buna uygun almıştım birde nefes alsın diye üst yüzey bambu olsun dedim alezinide pamuk aldım. Yatıyormu dersen saçma sapan bir bez parçasında yatıyor. Yatağında sallanmadan uyumaya alıştığında 5 fakir sevindirecegim adağım var.

Ya bende sunger kullaniyorum ama sert gibi ya:/ son zamanlarda dikkatimi cekti.annem gelmisti cok sert degilmi yatagi dedi.kafam karisti.hatta onu kaldirdik yorgan koyduk ondada cukur oldu felan.gomuldu icine.

Kızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
Canım benim kızımda inatla sırt üstü yatıyor dogdugundan beri ben yan yatiriyorum arkamı dönüyorum ki sırt üstü dönmüş böyle yatmaktan kafası düz oldu dogdugunda sivriydi ben sivri kafa severim inat etti sipacik ...bebekler kendisi belirliyor yatacagi şekli gorumceminkide hep yüz üstü yatar mesela... sen sık sık kontrol et yinede güven olmaz

Selam kızlar nasılsınız ben çok kötü bir grip atlattım bir hafta yatırdı beni ve çocuklarıma da bulaştırdım evde maskeyle gezmem rağmen şimdide onlarla uğraşıyorum ...
Göz muayenesinden konuşulmuş bize 6 ile 9 aylar arasında yaptırın denmişti hala yaptirmadi kızım 7.5 aylık bide göz yaşı kanalları tıkalı hala açamadım masaj yaparken çok ağlıyor kuzum nasıl olucak bilmiyorum ...
Kalp muayenesini yaptıran oldumu aranızda peki oda 6 ile 9 ay arasında oluyordu onuda hala yaptirmadim ben...

Kızlar bir derdim var bilenler bilir benim oğlan emmeyi bıraktı gece dışında sağarak veriyorum 3 aydır neredeyse, günde 3 kez sağıyorum, her birinde 100-130 arası çıkıyor e malum emmediğinden sıpa ancak bu kadar oluyor :KK34: bir kaç gündür iki göğsümde de acayip bir sızlama mı desem, yumuşak doku zedelenmesi mi desem Bi ağrı var sağarken çok kötü oluyorum, bir ara arttırmak için sütü çok sert sağım yaptım bastırdım göğsümü içe doğru pompayla ondan mı oldu acaba telaş yaptım başka bişi olmasa bari masttit falan da oldum zamanında onun gibi bişi değil ama bilmiyorum korkuyorum var mı yaşayan böyle bişi :KK61:bir de şu labneyi tam tutturan var mı benim kıvamı yoğun olmuyo pek

Kizlar mama sandalyesi hakkinda fikriniz warmi???alanlar ne aldilar memnunlarmi?tavsiyeleriniz varmi?

Kızlar bir derdim var bilenler bilir benim oğlan emmeyi bıraktı gece dışında sağarak veriyorum 3 aydır neredeyse, günde 3 kez sağıyorum, her birinde 100-130 arası çıkıyor e malum emmediğinden sıpa ancak bu kadar oluyor :KK34: bir kaç gündür iki göğsümde de acayip bir sızlama mı desem, yumuşak doku zedelenmesi mi desem Bi ağrı var sağarken çok kötü oluyorum, bir ara arttırmak için sütü çok sert sağım yaptım bastırdım göğsümü içe doğru pompayla ondan mı oldu acaba telaş yaptım başka bişi olmasa bari masttit falan da oldum zamanında onun gibi bişi değil ama bilmiyorum korkuyorum var mı yaşayan böyle bişi :KK61:bir de şu labneyi tam tutturan var mı benim kıvamı yoğun olmuyo pek
Göğsünü tam bosaltamiyor olabilir misin

Back
X