calisirken zor canim ben evde olumca yapmaya calisiyorum
sagol canim benim :)Ellerine sağlık canım şimdiden güle güle giysin prenses
Ayy ne güzel dönmüş böyle olunca mide falan da yanmıyormuş maşallah sağ salim doğarlar inşallah yaa. Seninki kiloya göre de 24 haftalık maşallah hakikaten önden gidiyor tombul tombul doğsa bari.canim benim bebek suanda normal dogum dogum pozisyonunda o vurduguda artik ellleri sanirim ama hep kasiklarda hissediyorum cok nadir yukarilara vurdugu oluyor suada bile kimildaniyof kasikarda :)
İnşallah yoktur birşey gönlünüzü ferah tutun. Hele ki arkadaş kendi çocuğununkini örnek vermiş sağlıklı doğmuş maşallah. Ben de bu hafta sonu gideceğim, heyecan yapıyorum.Ah canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)
Babam kalp ciğer rahatsızlığı geçirdiğinde hiç ücret ödememiştik, olabilir hiç değilse az katkı payı alınır umarım. Sevindirici habermiş.Duyanlar duymayanlara soylesin :)Eki Görüntüle 2165426 Eki Görüntüle 2165426
İlk oğlumda bebek odası yapmıştık. Birkaç sene sonra çocuk odasına döndük. Mobilyalar eskimiyor çocuk hevesleniyor. Boşa gitti.Şimdi direk çocuk odası aldık ki bebek odalarından daha uygun fiyatları ve daha çok parçaları var masa dahil. Bizim yatağımızın yanına geniş bir beşik seçtik. Nasipse oğlum Kardeşi olduğunda 18 aylık olup yatağına geçecek ;Kardeşi ise beşiğe :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-bebeklerinin-cicileri.1078937/page-9
Ya kızlar bana @ emirasalihin diğer konusunda bi şey sordum fikir verirmisiniz?
canim mide yangimlarim hala devam ediyor gecmedi yani :) evet kilo ve boy olarak onde ssaglikli olsunda kilosu boyu benim icin onemli onemli degil :)Ayy ne güzel dönmüş böyle olunca mide falan da yanmıyormuş maşallah sağ salim doğarlar inşallah yaa. Seninki kiloya göre de 24 haftalık maşallah hakikaten önden gidiyor tombul tombul doğsa bari.
Geçmiş olsun, keseden uzaksa sorun olmuyor diye biliyorum, bu sefer doğumda temizlerler.Kizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.
Sağ böbrek kaç mm canım yazıyor mu benim de büyüdü aynen ve sadece su içmek yürüyüş üzerine yatmamak iyi geliyor ama bana yürüyüş de yasak bir ay sonra 4 mm daha büyüdü bakalım inşallah daha fazla büyümez.
Kizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.
Ben o yüzden bebek odası gibi olmasından ziyade biraz çocukluk çağında da kullanabilsin diye karyolalı seçenegi düşündüm ama hala kararsızım sanırım:)İnşallah yoktur birşey gönlünüzü ferah tutun. Hele ki arkadaş kendi çocuğununkini örnek vermiş sağlıklı doğmuş maşallah. Ben de bu hafta sonu gideceğim, heyecan yapıyorum.
Reflü yatağını almıştım daha kullanışlı gibi gelmişti; iyi ki de almıştım bebeğim habire kusuyordu. Görüntüsü bu kadar şirin olmasa da çok işe yaramıştı.
Puset örtüsü çok güzelmiş. Çocuklar çoğaldıkça alınan şeyler azalıyor heves mi gidiyor ne :) Valize fiyonk kendimiz yapmıştık.Eki Görüntüle 2165497
Babam kalp ciğer rahatsızlığı geçirdiğinde hiç ücret ödememiştik, olabilir hiç değilse az katkı payı alınır umarım. Sevindirici habermiş.
İlk oğlumda bebek odası yapmıştık. Birkaç sene sonra çocuk odasına döndük. Mobilyalar eskimiyor çocuk hevesleniyor. Boşa gitti.Şimdi direk çocuk odası aldık ki bebek odalarından daha uygun fiyatları ve daha çok parçaları var masa dahil. Bizim yatağımızın yanına geniş bir beşik seçtik. Nasipse oğlum Kardeşi olduğunda 18 aylık olup yatağına geçecek ;Kardeşi ise beşiğe :)Eki Görüntüle 2165498
Insallah kuculur miyomlarin Ben yatarken aliyorum progestan hapi. Proluton da haftada bir devam.Teşekkür ederim kızlarEmira SY pinkstrap
Baktım da CanIM benim böbrek büyüklüğüne dair bi ölçüm sonucu rapora yazmamış
Kayıtlarında vardır ama, kontrole gittiğim zaman tekrar bakacak ... şimdilik sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum , araba yolculuğu yaptım sarstı biraz ama umarım bi sakıncası olmaz, Tekirdağ’dan başladık bi Ege’ye gidip gelme planımız var annem babam abimle bu esnada denize girmeyi düşünüyorum ... umarım enfeksiyon kapmam
Ben bir ay önce ultrasona girdiğimde cinsiyeti öğrendiğim hafta söyledi doktorum iki miyom var normal olağan birşey hamileliklerde oluşup büyüyor sonra küçülüp kendi kendine gidiyor dedi amaaaa bazılarını da doğum esnasında alabiliyorlarmış.. benim ki ayrıntılı ultrasonda gene gördü ve 7cm olarak ölçtü
Bir ay önce doktorum da aynısı demişti... ilk öğredingğim de pruloton iğne verdi ve Progestan fitil olarak kullanmaya devam et dedi- yalan söylemicem kullanmadım ... bir kere yuttum başım gözüm döndü, fitil olarak da kullanmak sıkıntılı geliyor .... bilmiyorum
Sagol canim insallah kolay hallolur. Hepimiz rahat surecler yasayalim.Geçmiş olsun, keseden uzaksa sorun olmuyor diye biliyorum, bu sefer doğumda temizlerler.
MErhabalar herkese boyum 1.69 63 k gibi ile hamile kaldım 21. Haftamdayım 70 kiloyum bir kez bile kusmadım hiç midem bulanmadı sigara içiyordum onu bıraktım sanırım ilk başlarda o yüzden biraz kilo aldım yediklerime çok dikkat ediyorum asla hunharca yemedim pilav makarna hamur işi asla abartmadım hiç masadan tam doyarak kalkmadım yatmadım sürekli hareket ettim her gün yürüdüm demekki benim bünyem böyle etrafımda 20 kilo alıp da Doğumdan sonra çok kısa sürede eski haline dönen insanlar var daha fazlası daha aZı da var yani diyeceğim o ki her bünye hamilelikte farklı çalışıyor ben iki kilo aldım ben kilo aldım ben hiç almadım gibi cümleler ters tepki yapıyor hoş olmuyor her insan her vücut farklıdır... diyeceklerim bu kadar
Malesef kendi adima yardimci olamayacagim canim ya o bolgeyi hic tanımıyorum ve özelde muayene oluyorum@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavila @ysmnfth @Bademellaa @Circassian girlNovember 22 Emira SY @mucize83 aydingelini @Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda @Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap @nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Insallah kuculur miyomlarin Ben yatarken aliyorum progestan hapi. Proluton da haftada bir devam.
bence normal canım.geçenlerde bende bir tedirgin olmuştum ama sonra yine hissetmeye başladım.Merhaba kızlar
Rahatsız olanlar var ise geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz Umarım.
Sizlere imreniyorum sürekli muhbbet edebiliyorsunuz ben çok giremiyorım bazen yazılanları okuyabiliyorum bazen okuyamıyorum.
Ben 2 gündür elimle karnımı sıkıştırıyorum. Ama hiç kıpırdadığını hissetmiyorum. Çok fena taktım kafama. Yaşayan var mı böyle bir gün hissedip 1 2 gün hissetmeyen?
Süt sağma makinesi konuşulmuş ben ilk doğoöomda Ameda kullandım çpk memnundum sizlerede fikir olsun istedim
bana doktorum 20.-24. haftalar arasında yaptırabilirsin dedi.Ama ben de daha yaptırmadımMerhaba arkadaşlar bugün benimde detaylı ultrasonum vardı.herşey normalmiş.gittiğim doktor izmirde meşhur bir perinalog Prof İzmirliler bilir belki sermet sağol.tetenozu ve şeker yüklemesini sordum 24. Hafta şeker yüklemesi yaptır 26. Haftada tek doz tetenoz yaptır yeterli dedi.aklım karıştı bu ay kendi doktorumada gidemeyeceğim izinli şimdi mi yaptırsam tetonozu yoksa 26. Hafta mı bilemedim.
Tabi canııım, suböreği, TiramiSUSu mu? emin misin Yağmur? Su böreği mi yoksa
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canımKizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.
Tabi canııım, suböreği, TiramiSU
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canım
ya kızlar 2 gündür ayaklarım acaip şişiyo ve 2 günde tartıda 2kg fazlayı gördümilaçların etkisi olabilir mi? parmaklarım bezelye kadar kaldı okadar şişiyo. bu normal mi ya
evet canım sendeki gibi olmadı çok şükür :)) sadece iğne yapılan yer morardı acıyor üzerine yatamadım akşam o kdr onun haricinde bişey olmadı :)))Oldu valla ama her bünyede farklıdır belki bendeki gibi olmaz
aslında herzamanki gibi tüketiyodum ama daha da azaltmam lazım demekkiTuz tüketimine dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?