2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim benim bebek suanda normal dogum dogum pozisyonunda o vurduguda artik ellleri sanirim ama hep kasiklarda hissediyorum cok nadir yukarilara vurdugu oluyor suada bile kimildaniyof kasikarda :)
Ayy ne güzel dönmüş böyle olunca mide falan da yanmıyormuş maşallah sağ salim doğarlar inşallah yaa. Seninki kiloya göre de 24 haftalık maşallah hakikaten önden gidiyor tombul tombul doğsa bari.

İnşallah yoktur birşey gönlünüzü ferah tutun. Hele ki arkadaş kendi çocuğununkini örnek vermiş sağlıklı doğmuş maşallah. Ben de bu hafta sonu gideceğim, heyecan yapıyorum.

Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)

Reflü yatağını almıştım daha kullanışlı gibi gelmişti; iyi ki de almıştım bebeğim habire kusuyordu. Görüntüsü bu kadar şirin olmasa da çok işe yaramıştı.
Puset örtüsü çok güzelmiş. Çocuklar çoğaldıkça alınan şeyler azalıyor heves mi gidiyor ne :) Valize fiyonk kendimiz yapmıştık.

Babam kalp ciğer rahatsızlığı geçirdiğinde hiç ücret ödememiştik, olabilir hiç değilse az katkı payı alınır umarım. Sevindirici habermiş.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-bebeklerinin-cicileri.1078937/page-9
Ya kızlar bana @ emirasalihin diğer konusunda bi şey sordum fikir verirmisiniz?
İlk oğlumda bebek odası yapmıştık. Birkaç sene sonra çocuk odasına döndük. Mobilyalar eskimiyor çocuk hevesleniyor. Boşa gitti.Şimdi direk çocuk odası aldık ki bebek odalarından daha uygun fiyatları ve daha çok parçaları var masa dahil. Bizim yatağımızın yanına geniş bir beşik seçtik. Nasipse oğlum Kardeşi olduğunda 18 aylık olup yatağına geçecek ;Kardeşi ise beşiğe :)

Ayy ne güzel dönmüş böyle olunca mide falan da yanmıyormuş maşallah sağ salim doğarlar inşallah yaa. Seninki kiloya göre de 24 haftalık maşallah hakikaten önden gidiyor tombul tombul doğsa bari.
canim mide yangimlarim hala devam ediyor gecmedi yani :) evet kilo ve boy olarak onde ssaglikli olsunda kilosu boyu benim icin onemli onemli degil :)

Kizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.
Geçmiş olsun, keseden uzaksa sorun olmuyor diye biliyorum, bu sefer doğumda temizlerler.

İnsaAllah canımm valla bu kontrollere hep elimiz yüreğimizde gidiyoruz.bazen diyorum en iyisi eskilerinmis no doktor no stres pruine

Kızlar çok fena gaza geldim babynest videolarını izledim sanırım kendim denicem. Düz dikiş fazla zor gibi gorunmuyor.makinam da var ne de olsa oldu oldu olmadı çok çok aldığım kumaş mahvolur o kadar ustesinden gelebilir miyim acaba

Teşekkür ederim kızlar Emira SY pinkstrap

Baktım da CanIM benim böbrek büyüklüğüne dair bi ölçüm sonucu rapora yazmamış
Kayıtlarında vardır ama, kontrole gittiğim zaman tekrar bakacak ... şimdilik sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum , araba yolculuğu yaptım sarstı biraz ama umarım bi sakıncası olmaz, Tekirdağ’dan başladık bi Ege’ye gidip gelme planımız var annem babam abimle bu esnada denize girmeyi düşünüyorum ... umarım enfeksiyon kapmam

Kizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.

Ben bir ay önce ultrasona girdiğimde cinsiyeti öğrendiğim hafta söyledi doktorum iki miyom var normal olağan birşey hamileliklerde oluşup büyüyor sonra küçülüp kendi kendine gidiyor dedi amaaaa bazılarını da doğum esnasında alabiliyorlarmış.. benim ki ayrıntılı ultrasonda gene gördü ve 7cm olarak ölçtü

Bir ay önce doktorum da aynısı demişti... ilk öğredingğim de pruloton iğne verdi ve Progestan fitil olarak kullanmaya devam et dedi- yalan söylemicem kullanmadım ... bir kere yuttum başım gözüm döndü, fitil olarak da kullanmak sıkıntılı geliyor .... bilmiyorum

Ben o yüzden bebek odası gibi olmasından ziyade biraz çocukluk çağında da kullanabilsin diye karyolalı seçenegi düşündüm ama hala kararsızım sanırım:)

Insallah kuculur miyomlarin Ben yatarken aliyorum progestan hapi. Proluton da haftada bir devam.

kimse burada az kilo almakla övünmüyor ki
Hatta tam tersi acaba normal mi diye merak ediyor, endişeleniyor. Neden ters tepki olduğunu düşündünüz?
Ben de 21. Haftamdayım
14 haftam kusarak ve mide bulantısı ile geçti
Bu süreçte 45 kiloya kadar düştüm
Şimdi başlangıç kilomdan 3 kilo fazlayım
Herkesin vücut yapısı farklı
Benim boyum 154, bu yüzden çok kilo zaten almamalıyım
170 olan biriyle farklı boyda olan birinin aynı olmaz herhalde kilo durumu. Herkes kendini kendi kulvarında değerlendirmeli

Malesef kendi adima yardimci olamayacagim canim ya o bolgeyi hic tanımıyorum ve özelde muayene oluyorum

bence normal canım.geçenlerde bende bir tedirgin olmuştum ama sonra yine hissetmeye başladım.

bana doktorum 20.-24. haftalar arasında yaptırabilirsin dedi.Ama ben de daha yaptırmadım

Su mu? emin misin Yağmur? Su böreği mi yoksa
Tabi canııım, suböreği, TiramiSU
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canım

ya kızlar 2 gündür ayaklarım acaip şişiyo ve 2 günde tartıda 2kg fazlayı gördüm ilaçların etkisi olabilir mi? parmaklarım bezelye kadar kaldı okadar şişiyo. bu normal mi ya

Tuz tüketimine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…