ben babaynest yaptirixaktim ama sonra chicconun anne yani besigini almaya karar verdik icerse kullanmak icin kumas aldim ama puset ortusu yaptirixamBiraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)
Şimdi Acıbademde Memorialde normal doğum ücretsiz mi yani şartları vardır ya herkes gidemez heralde :)Bu haber sqyesinde özel hastaneye normal doğum diye gidip zorunlu (!) sezaryen sayısının artacağını düşünüyorum. En olmadı oda parası, fotoğraf parası derken baya bi para alırlar yine. Hayrına bi iş yapmazlar :)
Set olarak değil ama poşet örtüsü ve babynest diktirmeyi düşünüyorum anneme :)Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)
Mutlaka şartları vardır. Bi de dediğim gibi, normal doğumu sezeryana çevirmek gerekebilir. O zaman ne olacak? Ki doğum için ücret alınmasa da oda ve ekstra hizmetler için ücret alınır mutlaka.Şimdi Acıbademde Memorialde normal doğum ücretsiz mi yani şartları vardır ya herkes gidemez heralde :)
Olmadı buraya da yazayım:)Emira SY bi sorun olur mu?
Şimdi anladım canım :) Biz öylesiyle anlaşmadık en başta. O yüzden eşim topluyor, ben de oturduğum yerde çamaşır katlama, çanak çömleği peçeteyle sarma işini filan yapıyordumKusum bende ev tasidim daha yeni tasinma sirketi ne var ne yok topluyo cop bile birakmiyo merak etme ondan dedim rahat ol biraz gormezden gel diye
Aynen bir çeşit özele yönlendirme ve sanki başka yoldan para kazandırma durumu var gibi. Doğumevleri çok doldu zaaaarMutlaka şartları vardır. Bi de dediğim gibi, normal doğumu sezeryana çevirmek gerekebilir. O zaman ne olacak? Ki doğum için ücret alınmasa da oda ve ekstra hizmetler için ücret alınır mutlaka.
Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)
Aynen bir çeşit özele yönlendirme ve sanki başka yoldan para kazandırma durumu var gibi. Doğumevleri çok doldu zaaaar
Kızlar hazır buradasınız konu açtım ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Küçük bi odam var bebek odası yapmak istiyorum kafamda bişeyler belirledim ama nasıl yapacağıma karar veremedim bana bi fikir verirseniz sevinirim . 2 oda var kafamda 1i biraz pahalı 4000 TL bunun fiyatı Eki Görüntüle 2165428 bir diğeri ise bu 2500 TL Eki Görüntüle 2165430
Ve ekstra olarak yatak odama anne yanı için sepet beşik düşünüyorum.
Ayrıyeten birde başka bir düşüncem var
Onu da söyleyeyim bu büyüyen Beşik almamak için aslında , odayı en başta çok kapanmamak için oda şöyle Eki Görüntüle 2165431 Eki Görüntüle 2165432 bu büyüyen karyolayı en küçük haliyle koyayım birisi geldiği zaman da yatsn yada bebek 2 yaşından sonra yatsın diye . Dolap bu iki takımdan birinin olur oda 1500 civarı dolap Fiyat 450 karyola 400 civarı yatak fiyatı
Ve ikea besik ama sallanan model istiyorum bunu hem yatak odamda kullanmak istiyorum hemde odasında kullansın istiyorum bu da yatağıyla nevresim takımıyla sanırım 800 900 ü bulur . çok para harcamak istemiyorum aslında gidip mağazalarda bakmışligimda yok bu besiklerin sallananı ikea da yok , özel yaptırırım diye düşünüyorum . Takım alırsam sepet beşik annem hediye alçak 350 400 civarı oda . Siz olsanız nasıl yaparsınız?
17+6 bugün canımMerhaba canim,kac haftalik oldun sen?
yok yaaa kim dedi onlari benimkide ilk gunddn beri kasiklara vuruyor bazen tuvaletimi kaciricam diye cok korkuyorum doktorumada soyledim hhatta vay esek sipasi dedi gectii :)Çok tecrübeli pullumbiberim sana sorum var sen bilirsin diye düşünüyorumBenim bebek bazı günler özellikle mesaneme vuruyor yani aşağıda bir gıdıklanma ve rahatsızlık hissi oluşturuyor sürekli lavaboya gidiyorum o yüzden Kadınlar kulübü eski konularında buna idrar yolu iltihabının da sebep olduğunu hatta erken doğum sebebi olduğunu falan yazmışlar. Bir fikrin var mı senin başına geldi mi? Bebeğim makat pozisyonda ters duruyor. Kasılmalar sertleşmeler de böyle olunca artıyor.
tanidik terzin yokmu canim diktiriver ona :) ben sadece kumas parasi verdim 10 lira falandi haftaya dikilecek o zaman atarim burayaKızlar fikirlerinizi için teşekkurler set ya da tek tek de alınabiliyor ben de şuan bakma asamasindayim
ayyy bugun sordum ben normal dogumda seseryan dogumda 1200 tl ymisz :)Duyanlar duymayanlara soylesin :)Eki Görüntüle 2165426 Eki Görüntüle 2165426
tanidik terzin yokmu canim diktiriver ona :) ben sadece kumas parasi verdim 10 lira falandi haftaya dikilecek o zaman atarim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?