2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi Acıbademde Memorialde normal doğum ücretsiz mi yani şartları vardır ya herkes gidemez heralde :)

Şimdi Acıbademde Memorialde normal doğum ücretsiz mi yani şartları vardır ya herkes gidemez heralde :)
Mutlaka şartları vardır. Bi de dediğim gibi, normal doğumu sezeryana çevirmek gerekebilir. O zaman ne olacak? Ki doğum için ücret alınmasa da oda ve ekstra hizmetler için ücret alınır mutlaka.

Kızlar hazır buradasınız konu açtım ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Küçük bi odam var bebek odası yapmak istiyorum kafamda bişeyler belirledim ama nasıl yapacağıma karar veremedim bana bi fikir verirseniz sevinirim . 2 oda var kafamda 1i biraz pahalı 4000 TL bunun fiyatı Eki Görüntüle 2165428 bir diğeri ise bu 2500 TL Eki Görüntüle 2165430
Ve ekstra olarak yatak odama anne yanı için sepet beşik düşünüyorum.
Ayrıyeten birde başka bir düşüncem var
Onu da söyleyeyim bu büyüyen Beşik almamak için aslında , odayı en başta çok kapanmamak için oda şöyle Eki Görüntüle 2165431 Eki Görüntüle 2165432 bu büyüyen karyolayı en küçük haliyle koyayım birisi geldiği zaman da yatsn yada bebek 2 yaşından sonra yatsın diye . Dolap bu iki takımdan birinin olur oda 1500 civarı dolap Fiyat 450 karyola 400 civarı yatak fiyatı
Ve ikea besik ama sallanan model istiyorum bunu hem yatak odamda kullanmak istiyorum hemde odasında kullansın istiyorum bu da yatağıyla nevresim takımıyla sanırım 800 900 ü bulur . çok para harcamak istemiyorum aslında gidip mağazalarda bakmışligimda yok bu besiklerin sallananı ikea da yok , özel yaptırırım diye düşünüyorum . Takım alırsam sepet beşik annem hediye alçak 350 400 civarı oda . Siz olsanız nasıl yaparsınız?

Kusum bende ev tasidim daha yeni tasinma sirketi ne var ne yok topluyo cop bile birakmiyo merak etme ondan dedim rahat ol biraz gormezden gel diye
Şimdi anladım canım :) Biz öylesiyle anlaşmadık en başta. O yüzden eşim topluyor, ben de oturduğum yerde çamaşır katlama, çanak çömleği peçeteyle sarma işini filan yapıyordum Dinlenmeden birkaç gündür aktif olunca oldu belki de, gerisine karışmam artık

Mutlaka şartları vardır. Bi de dediğim gibi, normal doğumu sezeryana çevirmek gerekebilir. O zaman ne olacak? Ki doğum için ücret alınmasa da oda ve ekstra hizmetler için ücret alınır mutlaka.
Aynen bir çeşit özele yönlendirme ve sanki başka yoldan para kazandırma durumu var gibi. Doğumevleri çok doldu zaaaar

Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)

Canim benimde hosuma gidiyor ama dusunmuyorum. Hamile yastigini destek yastigi olarak sonradan kullanabilirim cunku. Puset ortusu icinde bizim arabamiz yok puset dusunmuyorum suan. Kisin dogacaklari icin disarda tasimaya tulum ve kanguru dusunuyorum. Bebek arabasini bikac ay sonra alabilirim disari cikarmayacagim icin diye dusunuyorum. Ama bu deseni bende begenmistim. Tanidigin varsa uyguna diktirabilirsin de

Aynen bir çeşit özele yönlendirme ve sanki başka yoldan para kazandırma durumu var gibi. Doğumevleri çok doldu zaaaar

Suriyeliler doğumevini doldurunca özele yönlendirmek istemişlerdir normal doğumu ama maddi imkanı olmayan o riske girer mi bilemem. Ki özel hastaneler genel olarak normal doğum konusunda biraz eksikler zaten. Bir de işin içine maddiyat girince bilemedim. Kimsenin canı yanmaz umarım bu konuda.

En kararsiz oldugum besik konusu benimde sanirim once park yatakla baslayip duruma gore degistircem yatagini. Ilk grili takim guzeldi gorsel olarak ama pahaliymis ikeanin besik modelini begeniyorum bende ama sallanani yok sanirim. Istersen set degilde besik ve yandaki dolaplarda bir komidin baslangic icin yeterli olabilir canim kiyafetler artarsa duruma gore buyuk dolap alabilirsin

Normal dogumu ucretsiz yapmalari mantikli aslinda. Ben ozelde olsa sezeryanda belli bir limit getirildi diye biliyorum her gelene sezeryan uygulayamiyolar yaska gelmisti sanki. Sezeryanlar normal dogumdan fazla oldugu icin kota verilmedi mi ay bilemedim simdi bak

Kızlar fikirlerinizi için teşekkurler set ya da tek tek de alınabiliyor ben de şuan bakma asamasindayim

yok yaaa kim dedi onlari benimkide ilk gunddn beri kasiklara vuruyor bazen tuvaletimi kaciricam diye cok korkuyorum doktorumada soyledim hhatta vay esek sipasi dedi gectii :)

tanidik terzin yokmu canim diktiriver ona :) ben sadece kumas parasi verdim 10 lira falandi haftaya dikilecek o zaman atarim buraya

Kaynanam var aslında ama yanımda değil. Bayramda soylicektim gösterip arada kaynadi.yatağı becerebilir mi kestiremedim. Bir de hani ugrastirmak istemedim kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…