2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaynanam var aslında ama yanımda değil. Bayramda soylicektim gösterip arada kaynadi.yatağı becerebilir mi kestiremedim. Bir de hani ugrastirmak istemedim kadini
benim esimin teyzesi terzi ona gosterdim internetten bakmis ogrenmiz yaparim demisti ama ben vazgevtim :) simdi ona bebegin kuvezi icin tulden bisey diktiriyorum bide bebegin kuvezi ve benim yatagimin ucu icin kurdela dikecek taki yastigi yapicak kumaslar sadece 18 lira tuttu int bu takimlar en az 100 lira

Geçen yıl bir heves kendime dikiş makinası aldım ama kursa gitmediğim için bir şey öğrenmedim.sadece kendime yetecek kadar sökükleri dikiyorum makinada falan.ogrensem elimden kaçmazdı da eğitim şart :))

tabi canim bilmeyince zor oluyorr bizdede teyze olmaza bende yapamazdim sanidim yaa :) su siralar siralar herseyi kendim yapiyorum keceden kapi ssusu yaptim heyaptim henuz bitmedi az kaldi sonrasida su isim yazan tulumlardan yapicam harfleri aldim 15 lira tuttu tulumda 15 lira :) 30 lira maliyeti internette sorsum 90 lira dediler ne gerek var parayi copten toplamiyoruz yaa :))

Gönlünü ferah tut. Allah ın izniyle hiç bir şey yoktur

Evet haklısın canım öyle de yapabilirim , o beşiği özel bi yerde yaptirabilirmiyim bunu bilmiyorum işte eğer yaptirabilirsem tercihim o yönde olur sanırım. Ama eşim o besigin boyutunu da çok büyük buluyor en minimal boyut istiyor anlamadım ne yapabilirim nasıl olur sonuçta bebekte büyüyecek boyutunu kisaltsam bile 2 yasa kadar beşikte yatabilsin istiyorum

MErhabalar herkese boyum 1.69 63 k gibi ile hamile kaldım 21. Haftamdayım 70 kiloyum bir kez bile kusmadım hiç midem bulanmadı sigara içiyordum onu bıraktım sanırım ilk başlarda o yüzden biraz kilo aldım yediklerime çok dikkat ediyorum asla hunharca yemedim pilav makarna hamur işi asla abartmadım hiç masadan tam doyarak kalkmadım yatmadım sürekli hareket ettim her gün yürüdüm demekki benim bünyem böyle etrafımda 20 kilo alıp da Doğumdan sonra çok kısa sürede eski haline dönen insanlar var daha fazlası daha aZı da var yani diyeceğim o ki her bünye hamilelikte farklı çalışıyor ben iki kilo aldım ben kilo aldım ben hiç almadım gibi cümleler ters tepki yapıyor hoş olmuyor her insan her vücut farklıdır... diyeceklerim bu kadar

Oo süpersin canım sözde ben de yapicam bir şeyler ama isten gelince gözüm hiçbir şey görmüyor uyuyorum yemek falan derken uyku vakti yine geliyor :))

Gönlünü ferah tut. Allah ın izniyle hiç bir şey yoktur

İnsaAllah canimcim sağolasın

Odaniz varsa boyunu niye kucultmek istiyor?? Keske benim esimde fikir belirtse her gosterdigimi begeniyo bende kararsiz kaliyorum hep. Arkadasim ilkteki griye benzer oda dosedi bebek icin yatmadi. 2 yil oda oyle bekledi sonra da bebek besikten cikmaya calisir duser duymayiz dusuncesiyle satti. O yizden kararsizim biraz bebegin huyuna gore hareket etmek lazim sanirim. Onu da dogmadan once bilemiyoruz tek care beklemek

Kizlar bugun ayrintili ultrasonum oldu. Her sey yolunda gorunuyor sukur. Ama miyom varmis ona canim sikldi. 4 cm civari. 8 ay once de miyom ameliyati olmustum. Insallah kuculur. Allah hepimize rahat, sorunsuz dogumlar nasip etsin.

Canım benim hamile kalmadan 4 cm falandi Nisan ayında 8 e çıktı hamilelige bağlı.nisandan beri takip ediyorlar neyse ki şuan için daha büyümedi. Belki seninki de büyümez

Harfleri nerden aldin canim? Cok uyguna almissin

Oo süpersin canım sözde ben de yapicam bir şeyler ama isten gelince gözüm hiçbir şey görmüyor uyuyorum yemek falan derken uyku vakti yine geliyor :))

İnsaAllah canimcim sağolasın
calisirken zor canim ben evde olumca yapmaya calisiyorum

Harfleri nerden aldin canim? Cok uyguna almissin
canim burda mavi boncuk diye bir yer var hep boyle seylerin satildigi bi yer ordan aldim ama internetede utu ile yapisan harf yazarsan cikiyor ordada tanesi 1.5 lira bide kralice tacini aldim oda 2 liraydi onuda sapkasina yapistiricam

canim burda mavi boncuk diye bir yer var hep boyle seylerin satildigi bi yer ordan aldim ama internetede utu ile yapisan harf yazarsan cikiyor ordada tanesi 1.5 lira bide kralice tacini aldim oda 2 liraydi onuda sapkasina yapistiricam

Bayagi hazirlik yapmissin kiz masallah valla gule gule kullansin prenses insallah

Tabiki öyle bir ihtimal de söz konusu, oda çok küçük o yüzden sanırım. Zaten şu büyüyen besiklerin boyutu gereksiz büyük.bu yüzden bende kararsızım ama mecbur kalırsam yavru yatakli olanı alırım

Amin inşallah dediğin gibi sıkıntılı durum.

Senin bebek döndü ama şimdi dimi kuzum
canim benim bebek suanda normal dogum dogum pozisyonunda o vurduguda artik ellleri sanirim ama hep kasiklarda hissediyorum cok nadir yukarilara vurdugu oluyor suada bile kimildaniyof kasikarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…