2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar size bir soru sormak istiyorum.sut sagma makinesi alacagim ama tekli mi almaliyim ciftli mi karae veremedim ne onerirsiniz acaba?
bence cnm tekli yeterli olur sonuçta ikisini aynı anda sağamazsın ki bi gögsü önce sonra öbür gögüsü sararsın yeterlidir bnce

bebek aynı bu resimde ki gibi dik mi duruyor bnm hep gögüs altı mide başlama tarafı ağrıo baskı öyle hissediyorum herkes miden diyor ama değil mide ağrısı değil bebek bnce baskı yapıo bu resimde ki gibi ise bnm dediğim doğru :)) birde bnde de çok yüksek enfeksiyon çıktı 500mg antibiyotik başladık çok korkuyorum bişey olacak die olur mu acaba hala hissedemedim zaten bebeğimi

CocoChanelmademoiselle canım senin konunda da yazmistim sanırım. İkili süt sağma makinesi çalışan ve sut sagmak için çok az vakti olanlar için gerekli bence. Evde zaten bebeği emzireceksin. İki göğsü de boşaltırsan bebek nasıl emecek

Oda doğru ben simdi ikisini birden bosaltirsam bebeğime sut kalmaz.ama sonucta ikili de almis olsam ikisini de ayni anda kullanamam değilmi

takma canim alicaz sonucta yaa :) bebekler iyi olsunda kilo onemli degil napalim eger tuz sorunun varsa evet maden suyunun icindede tuz var o yuzden etkili olabilir ama ben surekli ictigim icin maden suyundan oldugunu dusunmuyorum bide troitten dolayi tuzlu tuketmem lazim zaten cok asiriya kacmadan

ben süt sağma makinesini ikili almak zorundayım. ücretsiz izin kullanmayacağım hızlıcana sağıp çıkarım evden
lansinoh düşünüyorum.

geçmiş olsun.
troitin nasıl. hiper mi hipo mu ?

bana doktorum 20.-24. haftalar arasında yaptırabilirsin dedi.Ama ben de daha yaptırmadım
Ben şimdi sağlık ocağına gittim onlarda garanti olsun iki doz yapalım dediler bugün ilk dozu oldum.bir ay sonrada şeker yüklemesi günü ikinci dozu olacağım.

Oda doğru ben simdi ikisini birden bosaltirsam bebeğime sut kalmaz.ama sonucta ikili de almis olsam ikisini de ayni anda kullanamam değilmi

Kullanımını bilmiyorum ama genelde 2li alanlar da memnun demek ki kullanışlı birşey.
Aklima şu da geliyor, bazı bebekler memeyi emmeyip anne sütünü sadece biberonla içiyormus. Öyle bir durum olursa işte o zaman ikili pompa ihtiyaç olur.

Genelde dik duruyolar yatay pozisyona gecincede iceriye donuk oluyo artik eskisi gibi donme dolapta gibi butun gun donmuyolar. Ya valla benim ilk gebeligimde enfeksiyon oranim korkunctu kac tane monurol ictim bilmiyorum. Bu gebeligimin baslangicindada vardi 2 kez kullandim antibiyotik ama kesin cozumu sirkede buldum ben.fermente mutfagimin cog organik elma sirkesini aldim 2 yemek kasigini 1 bardam suya katip gece yatmadan iciyosun 3 gunde temizlendi simdide 1 tatli kasigi iciyorum gunde.cok memnunum isteyen reklam desin valla cok cektim enfeksiyondan

Ben tekli aldım canım . Tecrübeli anneler daha iyi bilirler

aydingelini canım benim ellerde yüzde yok ama bacaklar ayaklar bayadir şiş.oyle ki terlik raporu aldım 2 gündür terlik giyiyorum işte
demekki bu aylarda normal. bana garip geldi 2 3 gündür hissediyodum ayağımdaki şişliği ama dün rekor kırdı resmen.. cumartesi günü aldığım babet ayakkabı salı günü ayağıma olmadı..
bende ara vermiştim 2-3 gündür içmeye başladım yine. belki ondandır bilemedim ki, aldığımız kilolar gtsinde razıyım zira eşim artık moralimi çok bozuyo kilo yüzünden

sen bosver esini takmaa yaaa cok kizdirirsa kendi tasisin bakalim gobeginde 1.5 kilo :) sen suan ozel durumundan dolayi aliyorsun keyiften degil yani

Anladim minnosum tesekkir ederim.sizler alisverisi bitirdinizmi?

Bizde katılabilir miyiz 10 ekim Doğum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…