2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
geçmiş olsun canım doktorun doğru söylemiş artık gerçekten bırak lütfen olduğu kadar yapan yapar artık bebeğini ve kendini düşünmek zorundasın

aslında herzamanki gibi tüketiyodum ama daha da azaltmam lazım demekki
çnkü az tuzlu yiyen bi insanda değilim açıkcası

Azalt mutlaka canım ben neredeyse hiç tüketmiyorum. Maden suyunu da çok içme...

ayni sekilde bende 2 gundur cok sisim ve tartida 2 kilo almis almis gozukuyorhm istee doktor 10 dakikada olsa her gun yuru dedi sis olmamiz cok normalmiss bazi insanlar cok sisermiss sende onlardan olabilirsin dedi alsigin kiloda kilo degil odem olabilir dedi sis oldugumu soyleyince :)

geçmiş olsun canım doktorun doğru söylemiş artık gerçekten bırak lütfen olduğu kadar yapan yapar artık bebeğini ve kendini düşünmek zorundasın
Çok doğru diyorsun canım... Dün hiçbir şeyi ellemedim, bıraktım artık tamamen. Eşim bugün öğleden sonra için işten izin aldı, kalan iki üç şeyi de bugün bitirecek, öyle çıkacağız evden inşallah...

aa maden suyununda etkisi olabilir mi? günde 1taneye düşürdüm ama yinede yaparmı acaba

LezzetliCipetpet canım nasıl oldun iyimisin? geçmiş olsun
İyiyim canım, çok şükür tekrarı olmadı, ayaklarım biraz yüksekte yatıyorum..

Sana da geçmiş olsun canım, ayağını iş yerinde sarkıtıyorsan sandalyede, ondan da şişiyor olabilir bak. Ayağının altına bir sehpa filan ayarlayıp koysan belki iyi gelir canım. Bir de içtiğin maden suyunun sodyum oranına bak, kimi markada bu sodyum oranı aşırı yüksek oluyor. Karşılaştırıp en düşük sodyumluyu içmeye çalış olur mu?

aa maden suyununda etkisi olabilir mi? günde 1taneye düşürdüm ama yinede yaparmı acaba

LezzetliCipetpet canım nasıl oldun iyimisin? geçmiş olsun

Maden suyunda da tuz var canım çok içmemek lazım günde 1den birşey olmaz herhalde ama yine de sodyum oranı düşük maden suyu içmeye çalış

Kizlar size bir soru sormak istiyorum.sut sagma makinesi alacagim ama tekli mi almaliyim ciftli mi karae veremedim ne onerirsiniz acaba?

Simdi bebislerin 19 20. Haftadan sonra uzayan boylari sebebiyle iceri dogru yani bize dogru donuyolar o yuzden bu haftadan sonra vuruslar tekmeler hep iceri dogru oluyor dolayisiyla bobregininde mesaninde tam yerini ogrenmis oluyosun bebek vurdukca ama farkli bir agriysa idrar yolu enfeksiyonudur sahsen ben ilk hamileligin tamamini idrar yolu enfeksiyonunu temizlemeye calisarak gecirdim.

20 inci haftalara geldiginde biraz daha rahat edersin insallah canim.bu kanamalarin sebebi neymis sordun mu doktora?kan sulandirici falan kullanmiyorsun degil mi?
Yok canım kullanmıyorum, gebelik başından beri riskliyiz zaten... Tedaviden beri progestan içiyordum 600mg. On gündür bırakmıştım, belki tekrar başlayacağım. Morfoloji sorunumuz da vardı pkoyla birlikte, hem gebe kalmayı zorlaştırıyor o, hem de düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. Çok dikkatli gittik en başından beri... Bir de başta yumruk kadar kist olmuştu, o da kanama yaparmış.

Ayrıca 14.haftada plasenta ön duvardaydı, o da yine kanama sebebiymiş ama geçen gittiğimde doktor plasenta konumu iyi dedi. Eskiden doppleri koydu mu direkt plasentayı görüyorduk ekranda, geçen sefer öyle değildi çok şükür.

Ay çok uzattım ya. Bir değil birden çok etken oldu bizim için sanırım. Allah beterinden esirgesin. Doktorum neredeyse evdeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söylüyor. Yürüyüş, hamile yogası vs hepsi yasak aynı zamanda. Çalışmaya tekrar başlayacaktım ilk üç ayda (gebeliği bilmeden anlaşmıştık), doktor onu da yasakladı, iptal et dedi. İyi ki de etmişiz...

ay inşallah kilo değilde ödemdir ben sabahları işe gelirken 20dk yürüyorum canım, akşamda sahilde yürüdük eşimle yarım saat kadar. kilomu öyle görünce ağlamak istedim vallahi
evet ayaklarımın altına aldım koli falan canım ona uzatıcam. maden suyundanda olabilir canım dikkat edicem çok teşekkür ederim
Maden suyunda da tuz var canım çok içmemek lazım günde 1den birşey olmaz herhalde ama yine de sodyum oranı düşük maden suyu içmeye çalış
teşekkürler canım bakıcam artık içerken

Anladim kuzum Allah yardimcin olsun,biraz daha sık dişini.nolursa olsun kendini yorma.insallah bu gunlerimizin mukafatini alacagiz rabbime şükürler olsun❤

canım merhaba ben ters tarafta oturuorum o tarafta hiç bildiğim yer yok malesef kusura bkma yardımcı olamadım

Aslında tam olarak anlatmak istediğim buydu ağzınıza sağlık

Kizlar size bir soru sormak istiyorum.sut sagma makinesi alacagim ama tekli mi almaliyim ciftli mi karae veremedim ne onerirsiniz acaba?

Ben tekli aldım canım . Tecrübeli anneler daha iyi bilirler

aydingelini canım benim ellerde yüzde yok ama bacaklar ayaklar bayadir şiş.oyle ki terlik raporu aldım 2 gündür terlik giyiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…