geçmiş olsun canım doktorun doğru söylemiş artık gerçekten bırak lütfen olduğu kadar yapan yapar artık bebeğini ve kendini düşünmek zorundasınKızlar bu arada benim de öğlen yine lekelenmem oldu. Birkaç gündür taşınma için bir şeyler yapıyorum ama oturduğum yerde yapıyordum... Öğleden beri yatıyorum şimdi. Doktoruma mail attım. Cevap gelmiş şimdi "artık taşınmaya yardım etmeyi bırak" demiş. Devam ederse bir haftalık progestan başlayacağım yine, inşallah devam etmez. Progestansız çok rahattım... Neyse bizim kuzu sağlıklı olsun da progestanı tekrar içeriz gerekirse
aslında herzamanki gibi tüketiyodum ama daha da azaltmam lazım demekki
çnkü az tuzlu yiyen bi insanda değilim açıkcası
aa maden suyununda etkisi olabilir mi? günde 1taneye düşürdüm ama yinede yaparmı acabaAzalt mutlaka canım ben neredeyse hiç tüketmiyorum. Maden suyunu da çok içme...
ayni sekilde bende 2 gundur cok sisim ve tartida 2 kilo almis almis gozukuyorhm istee doktor 10 dakikada olsa her gun yuru dedi sis olmamiz cok normalmiss bazi insanlar cok sisermiss sende onlardan olabilirsin dedi alsigin kiloda kilo degil odem olabilir dedi sis oldugumu soyleyince :)Tabi canııım, suböreği, TiramiSU
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canım
ya kızlar 2 gündür ayaklarım acaip şişiyo ve 2 günde tartıda 2kg fazlayı gördümilaçların etkisi olabilir mi? parmaklarım bezelye kadar kaldı okadar şişiyo. bu normal mi ya
Çok doğru diyorsun canım... Dün hiçbir şeyi ellemedim, bıraktım artık tamamen. Eşim bugün öğleden sonra için işten izin aldı, kalan iki üç şeyi de bugün bitirecek, öyle çıkacağız evden inşallah...geçmiş olsun canım doktorun doğru söylemiş artık gerçekten bırak lütfen olduğu kadar yapan yapar artık bebeğini ve kendini düşünmek zorundasın
İyiyim canım, çok şükür tekrarı olmadı, ayaklarım biraz yüksekte yatıyorum..aa maden suyununda etkisi olabilir mi? günde 1taneye düşürdüm ama yinede yaparmı acaba
LezzetliCipetpet canım nasıl oldun iyimisin? geçmiş olsun
20 inci haftalara geldiginde biraz daha rahat edersin insallah canim.bu kanamalarin sebebi neymis sordun mu doktora?kan sulandirici falan kullanmiyorsun degil mi?17+6 bugün canım
aa maden suyununda etkisi olabilir mi? günde 1taneye düşürdüm ama yinede yaparmı acaba
LezzetliCipetpet canım nasıl oldun iyimisin? geçmiş olsun
Simdi bebislerin 19 20. Haftadan sonra uzayan boylari sebebiyle iceri dogru yani bize dogru donuyolar o yuzden bu haftadan sonra vuruslar tekmeler hep iceri dogru oluyor dolayisiyla bobregininde mesaninde tam yerini ogrenmis oluyosun bebek vurdukca ama farkli bir agriysa idrar yolu enfeksiyonudur sahsen ben ilk hamileligin tamamini idrar yolu enfeksiyonunu temizlemeye calisarak gecirdim.Çok tecrübeli pullumbiberim sana sorum var sen bilirsin diye düşünüyorumBenim bebek bazı günler özellikle mesaneme vuruyor yani aşağıda bir gıdıklanma ve rahatsızlık hissi oluşturuyor sürekli lavaboya gidiyorum o yüzden Kadınlar kulübü eski konularında buna idrar yolu iltihabının da sebep olduğunu hatta erken doğum sebebi olduğunu falan yazmışlar. Bir fikrin var mı senin başına geldi mi? Bebeğim makat pozisyonda ters duruyor. Kasılmalar sertleşmeler de böyle olunca artıyor.
Yok canım kullanmıyorum, gebelik başından beri riskliyiz zaten... Tedaviden beri progestan içiyordum 600mg. On gündür bırakmıştım, belki tekrar başlayacağım. Morfoloji sorunumuz da vardı pkoyla birlikte, hem gebe kalmayı zorlaştırıyor o, hem de düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. Çok dikkatli gittik en başından beri... Bir de başta yumruk kadar kist olmuştu, o da kanama yaparmış.20 inci haftalara geldiginde biraz daha rahat edersin insallah canim.bu kanamalarin sebebi neymis sordun mu doktora?kan sulandirici falan kullanmiyorsun degil mi?
ay inşallah kilo değilde ödemdirayni sekilde bende 2 gundur cok sisim ve tartida 2 kilo almis almis gozukuyorhm istee doktor 10 dakikada olsa her gun yuru dedi sis olmamiz cok normalmiss bazi insanlar cok sisermiss sende onlardan olabilirsin dedi alsigin kiloda kilo degil odem olabilir dedi sis oldugumu soyleyince :)
evet ayaklarımın altına aldım koli falan canım ona uzatıcam. maden suyundanda olabilir canım dikkat edicem çok teşekkür ederimİyiyim canım, çok şükür tekrarı olmadı, ayaklarım biraz yüksekte yatıyorum..
Sana da geçmiş olsun canım, ayağını iş yerinde sarkıtıyorsan sandalyede, ondan da şişiyor olabilir bak. Ayağının altına bir sehpa filan ayarlayıp koysan belki iyi gelir canım. Bir de içtiğin maden suyunun sodyum oranına bak, kimi markada bu sodyum oranı aşırı yüksek oluyor. Karşılaştırıp en düşük sodyumluyu içmeye çalış olur mu?
teşekkürler canım bakıcam artık içerkenMaden suyunda da tuz var canım çok içmemek lazım günde 1den birşey olmaz herhalde ama yine de sodyum oranı düşük maden suyu içmeye çalış
Anladim kuzum Allah yardimcin olsun,biraz daha sık dişini.nolursa olsun kendini yorma.insallah bu gunlerimizin mukafatini alacagiz rabbime şükürler olsun❤Yok canım kullanmıyorum, gebelik başından beri riskliyiz zaten... Tedaviden beri progestan içiyordum 600mg. On gündür bırakmıştım, belki tekrar başlayacağım. Morfoloji sorunumuz da vardı pkoyla birlikte, hem gebe kalmayı zorlaştırıyor o, hem de düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. Çok dikkatli gittik en başından beri... Bir de başta yumruk kadar kist olmuştu, o da kanama yaparmış.
Ayrıca 14.haftada plasenta ön duvardaydı, o da yine kanama sebebiymiş ama geçen gittiğimde doktor plasenta konumu iyi dedi. Eskiden doppleri koydu mu direkt plasentayı görüyorduk ekranda, geçen sefer öyle değildi çok şükür.
Ay çok uzattım ya. Bir değil birden çok etken oldu bizim için sanırım. Allah beterinden esirgesin. Doktorum neredeyse evdeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söylüyor. Yürüyüş, hamile yogası vs hepsi yasak aynı zamanda. Çalışmaya tekrar başlayacaktım ilk üç ayda (gebeliği bilmeden anlaşmıştık), doktor onu da yasakladı, iptal et dedi. İyi ki de etmişiz...
Yoo igne en bastan beri var. Progestan da 12. Hafta gibi basladim oncesinde crinone jel kullaniyordum. Miyom dun belirdi.İğne ve progestana miyom için mi devam ediyorsun ?
Amin canım, Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsinAnladim kuzum Allah yardimcin olsun,biraz daha sık dişini.nolursa olsun kendini yorma.insallah bu gunlerimizin mukafatini alacagiz rabbime şükürler olsun❤
canım merhaba ben ters tarafta oturuorum o tarafta hiç bildiğim yer yok malesef kusura bkma yardımcı olamadım@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavila @ysmnfth @Bademellaa @Circassian girl @November 22Emira SY @mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda @Ediz Enesin Annesi @rozahak @pinkstrap @nurcuk34 @pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Aslında tam olarak anlatmak istediğim buydu ağzınıza sağlıkkimse burada az kilo almakla övünmüyor ki
Hatta tam tersi acaba normal mi diye merak ediyor, endişeleniyor. Neden ters tepki olduğunu düşündünüz?
Ben de 21. Haftamdayım
14 haftam kusarak ve mide bulantısı ile geçti
Bu süreçte 45 kiloya kadar düştüm
Şimdi başlangıç kilomdan 3 kilo fazlayım
Herkesin vücut yapısı farklı
Benim boyum 154, bu yüzden çok kilo zaten almamalıyım
170 olan biriyle farklı boyda olan birinin aynı olmaz herhalde kilo durumu. Herkes kendini kendi kulvarında değerlendirmeli
Kizlar size bir soru sormak istiyorum.sut sagma makinesi alacagim ama tekli mi almaliyim ciftli mi karae veremedim ne onerirsiniz acaba?
Hangi marka aldin canim?Ben tekli aldım canım . Tecrübeli anneler daha iyi bilirler
aydingelini canım benim ellerde yüzde yok ama bacaklar ayaklar bayadir şiş.oyle ki terlik raporu aldım 2 gündür terlik giyiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?