Anladim minnosum tesekkir ederim.sizler alisverisi bitirdinizmi?
Bizde katılabilir miyiz 10 ekim Doğum :)
kimse burada az kilo almakla övünmüyor ki
Hatta tam tersi acaba normal mi diye merak ediyor, endişeleniyor. Neden ters tepki olduğunu düşündünüz?
Ben de 21. Haftamdayım
14 haftam kusarak ve mide bulantısı ile geçti
Bu süreçte 45 kiloya kadar düştüm
Şimdi başlangıç kilomdan 3 kilo fazlayım
Herkesin vücut yapısı farklı
Benim boyum 154, bu yüzden çok kilo zaten almamalıyım
170 olan biriyle farklı boyda olan birinin aynı olmaz herhalde kilo durumu. Herkes kendini kendi kulvarında değerlendirmeli
Canım karşıdayım ben maalesef bilmiyorum hiç@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavila @ysmnfth @BademellaaCircassian girl @November 22 Emira SY @mucize83 aydingelini @Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda @Ediz Enesin Annesi @rozahak @pinkstrap @nurcuk34 @pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
orası öyle canım ama bu hormonlarla daha ne kadar katlanırım bilmiyorum, dün seninle iyi kavga edicez az kaldı yeter dedim. kızdırmak için yapıyomuşmuş elimde kalacak sonundasen bosver esini takmaa yaaa cok kizdirirsa kendi tasisin bakalim gobeginde 1.5 kilo :) sen suan ozel durumundan dolayi aliyorsun keyiften degil yani
Agirlastim bile kuzum.uykular haram oldu :))) 26 inci haftadan sonra uyku problemi basliyor.karnimin ici acimaya başlıyor bir türlü rahat edemiyorum.onemli degil bebegim iyi olsun da.Allaha şükür 29 uncu haftanin icine girebildim.bir an önce tamamladim mi herşeyi bitti.geriye bi tek besik kaliyo onu da esim gelince alcaz insallah:))Çoğu eşya zaten abisinden var o yüzden bir iki parça eksiğimiz var onları da bir ara alacağız insallah canım :) sen de yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarsın bu haftadan sonra artık :)
bosver kulaklarini tika gec sen :)orası öyle canım ama bu hormonlarla daha ne kadar katlanırım bilmiyorum, dün seninle iyi kavga edicez az kaldı yeter dedim. kızdırmak için yapıyomuşmuş elimde kalacak sonunda
Agirlastim bile kuzum.uykular haram oldu :))) 26 inci haftadan sonra uyku problemi basliyor.karnimin ici acimaya başlıyor bir türlü rahat edemiyorum.onemli degil bebegim iyi olsun da.Allaha şükür 29 uncu haftanin icine girebildim.bir an önce tamamladim mi herşeyi bitti.geriye bi tek besik kaliyo onu da esim gelince alcaz insallah:))
Mamajoo benimki memnunum saedece 2liye gerek yokmusHangi marka almistin canim?
Aaa herkeste 2 li diyorr cnim teklide olurmuMamajoo benimki memnunum saedece 2liye gerek yokmus
Canım sen zorlu yollardan geçmişsin, geçiyorsun da tek derdin bikaç kilo fazlalık olsunAhhh ahhh dediğin gibi keske oyle olabilseydi ama maalesef herkesin hikayesi farklı evet...Tüp bebek tedavisinde zaten 3-4 kilo almaya başladım hamilekte de 11 kilo aldım ki daha yolun yarisındayım..Ha öyle abartmamda yiyeceklerimi ama kullandığım ilaclar yapti hepsi vitamin takviyesi ama doktorumu degistirdim ilaclarda bitiyor yavas yavas sadece demir kullanıcam bu gidişle, belki kiloyu artik sadece bebeğime alırım .
Bende oksapar iğne kullanıyorum hamileliğin başından beri. İğneyi sadece koldan mı yapıyorsun göbekten de vuruyor musun ?sol koluma yaptı bende solağım aslında sürekli oynatıyorum çalıştığım içinde yazıyı sol elimle yazıyrum claxen iğne olduğumdan da sağ kolum mordu mecbur soldan yaptık geçer yaa neler geçmiyor canım :)))
Kesinlikle katılıyorum... Hiiiiiç umrumda değil kilo yeter ki cücüğüm iyi olsun daCanım sen zorlu yollardan geçmişsin, geçiyorsun da tek derdin bikaç kilo fazlalık olsunçok şükür karşılığını da almışsın emeklerinin. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Bende oksapar iğne kullanıyorum hamileliğin başından beri. İğneyi sadece koldan mı yapıyorsun göbekten de vuruyor musun ?
Maden suyuda mı şişiriyorAzalt mutlaka canım ben neredeyse hiç tüketmiyorum. Maden suyunu da çok içme...
Aynı durumdayım, pazartesi doktoruma soracağım. Akşamları balon üzerinde yürüyorum gibi hissediyorum o kadarşiş ayaklarımTabi canııım, suböreği, TiramiSU
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canım
ya kızlar 2 gündür ayaklarım acaip şişiyo ve 2 günde tartıda 2kg fazlayı gördümilaçların etkisi olabilir mi? parmaklarım bezelye kadar kaldı okadar şişiyo. bu normal mi ya
Ya ikili diyene saygim sonsuz ben ikisini ayni anda sagmayi beceremedim memen kayiyo islandikca duzeltirken oburunu birakiyosun filan tek tek sagmak daha kolay geldi bana ben hep tekini kullandim.kuzenimde benden gorup aldi ama gordugumde hep tekini kullaniyodu.ogretmen bir arkadasim var o da hep sagip sut birakiyodu hep tekini kullanirken gordum ama belki biz becerememisizdir o yuzden bisey diyemiyorumAaa herkeste 2 li diyorr cnim teklide olurmu
Yerim ben onu yerim teyzesi kiyamam minnosumaBebeğin kiyaftleri yıkayıp utuleyip kilitli poşetlere koyarsan doğuma kadar toz da olmaz inşallah. Beşik de hemen olmasa bile olur ne olacak sarılır yatarsın minnosa :) şimdiden uykusuz gecelerin provasını yaptırıyor sana annesi
Yerim ben onu yerim teyzesi kiyamam minnosuma
Bu arada o kilitli posetlerden nerden bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?