2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladim minnosum tesekkir ederim.sizler alisverisi bitirdinizmi?

Çoğu eşya zaten abisinden var o yüzden bir iki parça eksiğimiz var onları da bir ara alacağız insallah canım :) sen de yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarsın bu haftadan sonra artık :)

Ben mesela,
Hafif topluyum 170 boyum 21. Haftadayım 1 kilo almışım. İlk 3 ay kusma değilde mide bulantısı ve iştahsızlıktan dolayı zayıflamadım ama kilo da alamadım. Elimden geldiğince bebeğime yararlı şeyler yemeğe çalıştım. Doktorum da fazla kilo almamamı hamur işi kızartma yemememi tuzlu şeyler tüketmememi ödem yapmaması için söylemişti. Canım çekerse yiyorum ama abartmamak şartıyla. Zaten sanırım iştahsızlıktan midem küçülmüş az bişeyle doyuyorum. Ama sık sık kuru yemiş meyve atıştırıyorum. 5ayda bir kilo almama rağmen bebeğim çok şükür önden bile gidiyor. Her bebeğin gelişimi farklı ya. Kimi anne yer kendine yarar bebeğe yaramaz. Bünyeyle alakalı birazda. Sağlıklı olsunlar da sağlıkla kavuşalım da kiloymuş pek önemli değil aslında. Göbeğimi görseniz kocaman aslında :) benim çekindiğim çatlaklar. Kızım erken doğduğu için hiç çatlağım olmadan doğum yaptım. Oğlumda bakalım çatlıcakmıyız:)

Birde kızlar ilerleyen aylarda daha etkili oluyor tabiki, muz ceviz kaşar peyniri süt pekmez bunlar bebeğe kilo aldıran yiyeceklerin başında geliyor :)
Ayva da bebeğin yüzüne güzellik katarmış bir de gamze yaparmış :)

sen bosver esini takmaa yaaa cok kizdirirsa kendi tasisin bakalim gobeginde 1.5 kilo :) sen suan ozel durumundan dolayi aliyorsun keyiften degil yani
orası öyle canım ama bu hormonlarla daha ne kadar katlanırım bilmiyorum, dün seninle iyi kavga edicez az kaldı yeter dedim. kızdırmak için yapıyomuşmuş elimde kalacak sonunda

Çoğu eşya zaten abisinden var o yüzden bir iki parça eksiğimiz var onları da bir ara alacağız insallah canım :) sen de yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarsın bu haftadan sonra artık :)
Agirlastim bile kuzum.uykular haram oldu :))) 26 inci haftadan sonra uyku problemi basliyor.karnimin ici acimaya başlıyor bir türlü rahat edemiyorum.onemli degil bebegim iyi olsun da.Allaha şükür 29 uncu haftanin icine girebildim.bir an önce tamamladim mi herşeyi bitti.geriye bi tek besik kaliyo onu da esim gelince alcaz insallah:))

Bebeğin kiyaftleri yıkayıp utuleyip kilitli poşetlere koyarsan doğuma kadar toz da olmaz inşallah. Beşik de hemen olmasa bile olur ne olacak sarılır yatarsın minnosa :) şimdiden uykusuz gecelerin provasını yaptırıyor sana annesi

Canım sen zorlu yollardan geçmişsin, geçiyorsun da tek derdin bikaç kilo fazlalık olsun çok şükür karşılığını da almışsın emeklerinin. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Bende oksapar iğne kullanıyorum hamileliğin başından beri. İğneyi sadece koldan mı yapıyorsun göbekten de vuruyor musun ?

Kesinlikle katılıyorum... Hiiiiiç umrumda değil kilo yeter ki cücüğüm iyi olsun da

Aynı durumdayım, pazartesi doktoruma soracağım. Akşamları balon üzerinde yürüyorum gibi hissediyorum o kadarşiş ayaklarım

Aaa herkeste 2 li diyorr cnim teklide olurmu
Ya ikili diyene saygim sonsuz ben ikisini ayni anda sagmayi beceremedim memen kayiyo islandikca duzeltirken oburunu birakiyosun filan tek tek sagmak daha kolay geldi bana ben hep tekini kullandim.kuzenimde benden gorup aldi ama gordugumde hep tekini kullaniyodu.ogretmen bir arkadasim var o da hep sagip sut birakiyodu hep tekini kullanirken gordum ama belki biz becerememisizdir o yuzden bisey diyemiyorum

Hanımlar ben bebeğin alışverişini nerdeyse bitirdim desem zaten birçok şey ilk çocuktan var ama mevsimleri aynı olmadığı için 0-6 ay kıyafeti aldım sadece çorap almam lazım o eksik kaldı park yatak aldım bugün kargodan gelecek. Yenidoğan bebeğe ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuklarından kullandım ilk çocukta bu sefer de öyle yapıcam. İndirimde gördüm 15 li paket ebebekte 60 tl idi onu da aldım. Geriye sadece kozmetik ürünü vb. kaldı. Pişik kremi, göğüs ucu kremi ve çatlak kremi almalıyım. Siz neler kullanıyorsunuz çatlaklar için ? Bir ürün buldum ama fiyatı biraz tuzlu. Bella B markasının göğüs ucu kremini almayı düşünüyorum çok memnun kalan var. Aynı markanın çatlak kremi de var. Siz hiç duydunuz mu ya da kullandınız mı ?

Yerim ben onu yerim teyzesi kiyamam minnosuma

Bu arada o kilitli posetlerden nerden bulabilirim?

Eklentiler

• 15308720698821373754923.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…