Maden suyuda mı şişiriyor
ilk başlarda sadece göbekten vuruluyordum canım çünkü yumuşaktı göbeğim hiç sıkıntı yaşamadım ama göbeğim büyüyüp sertleştikçe iğne girmemeye ve canımı cok yakmaya başladı ondan snra kola geçtim mecburiyetten. sen nereden oluyorsun iğneyi.Canım sen zorlu yollardan geçmişsin, geçiyorsun da tek derdin bikaç kilo fazlalık olsunçok şükür karşılığını da almışsın emeklerinin. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Bende oksapar iğne kullanıyorum hamileliğin başından beri. İğneyi sadece koldan mı yapıyorsun göbekten de vuruyor musun ?
Tabi canııım, suböreği, TiramiSU
inşallah sorunsuz atlatırsın herşeyi canım
ya kızlar 2 gündür ayaklarım acaip şişiyo ve 2 günde tartıda 2kg fazlayı gördümilaçların etkisi olabilir mi? parmaklarım bezelye kadar kaldı okadar şişiyo. bu normal mi ya
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.Mrb arkadaslar bugun ayrintili ultrason icin doktora gidiyorum lutfen dualarinizi esirgemeyin herkese iyi gunler
ben şuan 500mg antibiyotık bırde organık elma sırkesı aksamları su ıle ıcıorum normalde de ıcerdım ben hamıle kalmadan once ama ıltıhaba ıse yaradıgını ılk kez burda sanırım senden duydum ıcmeye basladım ılacım bıtsın yenıden test yaptırcam bakalım bnde 0 ile 4 olması gereken deger 69 cıktı doktorum cok fazla yuksek dedı bakalm ne olacak. bu benım yasadıgım mıde olayı cocuk aslın da dımıGenelde dik duruyolar yatay pozisyona gecincede iceriye donuk oluyo artik eskisi gibi donme dolapta gibi butun gun donmuyolar. Ya valla benim ilk gebeligimde enfeksiyon oranim korkunctu kac tane monurol ictim bilmiyorum. Bu gebeligimin baslangicindada vardi 2 kez kullandim antibiyotik ama kesin cozumu sirkede buldum ben.fermente mutfagimin cog organik elma sirkesini aldim 2 yemek kasigini 1 bardam suya katip gece yatmadan iciyosun 3 gunde temizlendi simdide 1 tatli kasigi iciyorum gunde.cok memnunum isteyen reklam desin valla cok cektim enfeksiyondan
bende sabahları uyanınca bi sendeliyorum ayak altlarım okadar acıyoki. akşam işten eve gidince parmaklarımı kıvıramıyorum zaten. uyuşuk hissediyorum şişler oldukçaAynı durumdayım, pazartesi doktoruma soracağım. Akşamları balon üzerinde yürüyorum gibi hissediyorum o kadarşiş ayaklarım
ovv olur mu okadar, belkide bu kg artışıda ondandır ve inşallah öyledir.. tuzu azaltmaya karar verdim canım bakalım ondanmı oluyomuş.. suyu zaten günde 3 lt içiyorum ama bilemedim..Önceki gebeliğimde 4 ayda 10 kilo aldıran bi şişlik olmuştu. Doğumdan 1 hafta sonra 1 kilo fazlam vardı sadece ama ayaklar patlayacak gibiydi. Önüne geçemiyordum. Şimdi bunda şişlik yok. Her gebelik farklı,tecrübeliyim diyemiyor insan. Tuzlu fazla tüketmediğin sürece takılma canım.
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.
Evet artik ortalama 20 cm civarinda bu da demekki 20cm capinda bir top var icerde ustelik hareket halinde ve tabiki organlarin yeri degisiyor miden olmasi gerekenden yukariya itiyor ister istemez midende rahatsizliklar huzursuzluklar olcak.benim gibi mide porblemi olanlarda yanmalar artacak...yani bu hamileligin dogal seyri kilosu arttikca boyu buyudukce icinde bulundugu keseninde hacmi ve çapı genisleyecek diger organlar baskılanacak dogal sürec...bana endeskopi cekilmisti daha oncesinde baska bisey icin.o yuzden mide kapakcigimda gevseme oldugunu biliyirum.haftam arttikca mide suyum daha faa yukariya gelmeye baslayacak yanmam artacak mesala. Bide organik sirkeyle ,sirke anasiyla dogal fermente olmus sirke ayni sey degil ictigin sirke midene zarar veriyor olabilir.ben şuan 500mg antibiyotık bırde organık elma sırkesı aksamları su ıle ıcıorum normalde de ıcerdım ben hamıle kalmadan once ama ıltıhaba ıse yaradıgını ılk kez burda sanırım senden duydum ıcmeye basladım ılacım bıtsın yenıden test yaptırcam bakalım bnde 0 ile 4 olması gereken deger 69 cıktı doktorum cok fazla yuksek dedı bakalm ne olacak. bu benım yasadıgım mıde olayı cocuk aslın da dımı
ben evde olucam icin tejli alim diyordum 2 li al ddeler simdi kafm karsti bakYa ikili diyene saygim sonsuz ben ikisini ayni anda sagmayi beceremedim memen kayiyo islandikca duzeltirken oburunu birakiyosun filan tek tek sagmak daha kolay geldi bana ben hep tekini kullandim.kuzenimde benden gorup aldi ama gordugumde hep tekini kullaniyodu.ogretmen bir arkadasim var o da hep sagip sut birakiyodu hep tekini kullanirken gordum ama belki biz becerememisizdir o yuzden bisey diyemiyorum
yaaa sen mi yaptın canım ne kadar güzel olmuşşş çok beğendim maşallah :)))Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
evet canim esimle beraber yaptikk :) sagolasinndaha guzelleri senin olsun insaallahyaaa sen mi yaptın canım ne kadar güzel olmuşşş çok beğendim maşallah :)))
evet konusmustuk seninle canim bizde hemenbitirmedik genede :) el alisinca cabuk bitti hobidunya.com var internette ordan herseyini satin alabilirsin canim bi dikmesi kesmesi kalir sanaBen başlayım, malzeme alayım diyene kadar sen bitirdin bile maşallah
Ben de bundan yapmayı düşünüyorum ama nerden başlasam nasıl yapsam diyordum. Senden ipucu alabilirim sanırım
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşEki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
sagolasin canim benim :)Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş
evet konusmustuk seninle canim bizde hemenbitirmedik genede :) el alisinca cabuk bitti hobidunya.com var internette ordan herseyini satin alabilirsin canim bi dikmesi kesmesi kalir sana
ilk başlarda sadece göbekten vuruluyordum canım çünkü yumuşaktı göbeğim hiç sıkıntı yaşamadım ama göbeğim büyüyüp sertleştikçe iğne girmemeye ve canımı cok yakmaya başladı ondan snra kola geçtim mecburiyetten. sen nereden oluyorsun iğneyi.
Canım benimle aynı sıkıntılar varmış yaklaşık benim tedavi başlatan prof progestanı bırakmak yok dedi kanama olsa da olmasa da fitil şeklinde 600 doz yapıyorum. Sen de bırakma bizimkiler tedavi olunca 'olmazı oldurmaya çalışmak,' olarak isimlendiriliyor bu yüzden Rahim desteğe ihtiyaç duyuyor..Yok canım kullanmıyorum, gebelik başından beri riskliyiz zaten... Tedaviden beri progestan içiyordum 600mg. On gündür bırakmıştım, belki tekrar başlayacağım. Morfoloji sorunumuz da vardı pkoyla birlikte, hem gebe kalmayı zorlaştırıyor o, hem de düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. Çok dikkatli gittik en başından beri... Bir de başta yumruk kadar kist olmuştu, o da kanama yaparmış.
Ayrıca 14.haftada plasenta ön duvardaydı, o da yine kanama sebebiymiş ama geçen gittiğimde doktor plasenta konumu iyi dedi. Eskiden doppleri koydu mu direkt plasentayı görüyorduk ekranda, geçen sefer öyle değildi çok şükür.
Ay çok uzattım ya. Bir değil birden çok etken oldu bizim için sanırım. Allah beterinden esirgesin. Doktorum neredeyse evdeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söylüyor. Yürüyüş, hamile yogası vs hepsi yasak aynı zamanda. Çalışmaya tekrar başlayacaktım ilk üç ayda (gebeliği bilmeden anlaşmıştık), doktor onu da yasakladı, iptal et dedi. İyi ki de etmişiz...
kuzum balonlari bulutu kndn kesip dikiyorsn zaten :) harfler fln hazr var ama :)Ben zannediyorum ki keçeden kendim kesecem hepsini. Ondan erteleyip duruyordum
Bakayım canım oraya saol
Sizde de mi morfoloji sıkıntısı vardı canım? Bizim %0dı, elhamdulillah aşılama veya tüp bebek olmadan kavuştuk mucizemize... Rabbim esirgesin hepsini... Aslında ben de bırakmak istemiyordum ama doktor gerek yoksa kullanma vs deyince ben de karşı çıkmadım... Doktor da tedavi sürecinde de çok destek oldu bize, çok ilgiliydi her zaman, o yüzden bilmiyorum yani ne yapsam...Canım benimle aynı sıkıntılar varmış yaklaşık benim tedavi başlatan prof progestanı bırakmak yok dedi kanama olsa da olmasa da fitil şeklinde 600 doz yapıyorum. Sen de bırakma bizimkiler tedavi olunca 'olmazı oldurmaya çalışmak,' olarak isimlendiriliyor bu yüzden Rahim desteğe ihtiyaç duyuyor..
Evet şu elma sirkesi olayına bir an önce el atmam lazım benim. Sürekli sancı var genelde de iltihap çıkıyor tahlillerde öyle aşırı yüksek bakteriler değil ama niye bu kadar sızlama yapıyor bilmiyorum ya . Çok teşekkür ederim cansınSimdi bebislerin 19 20. Haftadan sonra uzayan boylari sebebiyle iceri dogru yani bize dogru donuyolar o yuzden bu haftadan sonra vuruslar tekmeler hep iceri dogru oluyor dolayisiyla bobregininde mesaninde tam yerini ogrenmis oluyosun bebek vurdukca ama farkli bir agriysa idrar yolu enfeksiyonudur sahsen ben ilk hamileligin tamamini idrar yolu enfeksiyonunu temizlemeye calisarak gecirdim.Eki Görüntüle 2165604
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?