2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ilk başlarda sadece göbekten vuruluyordum canım çünkü yumuşaktı göbeğim hiç sıkıntı yaşamadım ama göbeğim büyüyüp sertleştikçe iğne girmemeye ve canımı cok yakmaya başladı ondan snra kola geçtim mecburiyetten. sen nereden oluyorsun iğneyi.

Önceki gebeliğimde 4 ayda 10 kilo aldıran bi şişlik olmuştu. Doğumdan 1 hafta sonra 1 kilo fazlam vardı sadece ama ayaklar patlayacak gibiydi. Önüne geçemiyordum. Şimdi bunda şişlik yok. Her gebelik farklı,tecrübeliyim diyemiyor insan. Tuzlu fazla tüketmediğin sürece takılma canım.
Mrb arkadaslar bugun ayrintili ultrason icin doktora gidiyorum lutfen dualarinizi esirgemeyin herkese iyi gunler
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.

ben şuan 500mg antibiyotık bırde organık elma sırkesı aksamları su ıle ıcıorum normalde de ıcerdım ben hamıle kalmadan once ama ıltıhaba ıse yaradıgını ılk kez burda sanırım senden duydum ıcmeye basladım ılacım bıtsın yenıden test yaptırcam bakalım bnde 0 ile 4 olması gereken deger 69 cıktı doktorum cok fazla yuksek dedı bakalm ne olacak. bu benım yasadıgım mıde olayı cocuk aslın da dımı

Aynı durumdayım, pazartesi doktoruma soracağım. Akşamları balon üzerinde yürüyorum gibi hissediyorum o kadarşiş ayaklarım
bende sabahları uyanınca bi sendeliyorum ayak altlarım okadar acıyoki. akşam işten eve gidince parmaklarımı kıvıramıyorum zaten. uyuşuk hissediyorum şişler oldukça
ovv olur mu okadar, belkide bu kg artışıda ondandır ve inşallah öyledir.. tuzu azaltmaya karar verdim canım bakalım ondanmı oluyomuş.. suyu zaten günde 3 lt içiyorum ama bilemedim..

bnde doktora kontrole gidicem yarın yada pazar günü, bi sorayım bakalım doktora

Evet artik ortalama 20 cm civarinda bu da demekki 20cm capinda bir top var icerde ustelik hareket halinde ve tabiki organlarin yeri degisiyor miden olmasi gerekenden yukariya itiyor ister istemez midende rahatsizliklar huzursuzluklar olcak.benim gibi mide porblemi olanlarda yanmalar artacak...yani bu hamileligin dogal seyri kilosu arttikca boyu buyudukce icinde bulundugu keseninde hacmi ve çapı genisleyecek diger organlar baskılanacak dogal sürec...bana endeskopi cekilmisti daha oncesinde baska bisey icin.o yuzden mide kapakcigimda gevseme oldugunu biliyirum.haftam arttikca mide suyum daha faa yukariya gelmeye baslayacak yanmam artacak mesala. Bide organik sirkeyle ,sirke anasiyla dogal fermente olmus sirke ayni sey degil ictigin sirke midene zarar veriyor olabilir.

ben evde olucam icin tejli alim diyordum 2 li al ddeler simdi kafm karsti bak

Ben başlayım, malzeme alayım diyene kadar sen bitirdin bile maşallah
Ben de bundan yapmayı düşünüyorum ama nerden başlasam nasıl yapsam diyordum. Senden ipucu alabilirim sanırım
evet konusmustuk seninle canim bizde hemenbitirmedik genede :) el alisinca cabuk bitti hobidunya.com var internette ordan herseyini satin alabilirsin canim bi dikmesi kesmesi kalir sana

evet konusmustuk seninle canim bizde hemenbitirmedik genede :) el alisinca cabuk bitti hobidunya.com var internette ordan herseyini satin alabilirsin canim bi dikmesi kesmesi kalir sana

Ben zannediyorum ki keçeden kendim kesecem hepsini. Ondan erteleyip duruyordum
Bakayım canım oraya saol

Benim doktorum göbekten devam dedi ama çok acımaya başladı ya özellikle sol taraf. Ağlatacak kadar hemde. Sağ taraf daha dayanılabilir. Bu kontrolümde doktoruma sorup ayağa geçmek istiyorum. Kolumda morluklarım görünmesin.

Canım benimle aynı sıkıntılar varmış yaklaşık benim tedavi başlatan prof progestanı bırakmak yok dedi kanama olsa da olmasa da fitil şeklinde 600 doz yapıyorum. Sen de bırakma bizimkiler tedavi olunca 'olmazı oldurmaya çalışmak,' olarak isimlendiriliyor bu yüzden Rahim desteğe ihtiyaç duyuyor..

Sizde de mi morfoloji sıkıntısı vardı canım? Bizim %0dı, elhamdulillah aşılama veya tüp bebek olmadan kavuştuk mucizemize... Rabbim esirgesin hepsini... Aslında ben de bırakmak istemiyordum ama doktor gerek yoksa kullanma vs deyince ben de karşı çıkmadım... Doktor da tedavi sürecinde de çok destek oldu bize, çok ilgiliydi her zaman, o yüzden bilmiyorum yani ne yapsam...

Evet şu elma sirkesi olayına bir an önce el atmam lazım benim. Sürekli sancı var genelde de iltihap çıkıyor tahlillerde öyle aşırı yüksek bakteriler değil ama niye bu kadar sızlama yapıyor bilmiyorum ya . Çok teşekkür ederim cansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…