kuzum balonlari bulutu kndn kesip dikiyorsn zaten :) harfler fln hazr var ama :)
Bizde morfoloji bozukluğu, sperm azlığı hem de testesteron azlığı vardı bize tüp bebekten başka şansınız yok dendi testlere tekrar edilip devlette emin olunca hiç uzatmadan Başkent hastanesine gidip Mehmet Göğşen Önalanda tüpe başladık ve elhamdülillah. Doktorum bal gibi bir insandır ben de başka doktorlara da gitsem ilaç takibimi hep o yapıyor ona sormadan hareket etmiyorum açıkçası. Progestanın alttan kullanınca zararı yok faydası var diyorlar. Sen de korkmadan kullan. Ben tansiyon ilacı bile kullanıyorum ne kadar tehlikelidir oysa.Sizde de mi morfoloji sıkıntısı vardı canım? Bizim %0dı, elhamdulillah aşılama veya tüp bebek olmadan kavuştuk mucizemize... Rabbim esirgesin hepsini... Aslında ben de bırakmak istemiyordum ama doktor gerek yoksa kullanma vs deyince ben de karşı çıkmadım... Doktor da tedavi sürecinde de çok destek oldu bize, çok ilgiliydi her zaman, o yüzden bilmiyorum yani ne yapsam...
baslarsan cabuk biter canimm tabi hamile oldugumuz icinde ben cok uzun sure oturamadim :)O zaman bir an önce üşengeçliği bırakıp kesin kararımı verip başlamalıyım. Yoksa bebek doğacak ben hala balon kesmeye çalışıyor olacağım
Benim de doktorum tansiyon icin mutlaka hergun 1 maden suyu 1 ayran iç dediMaden suyuda mı şişiriyor
Elhamdulillah canım, binlerce kere şükürler olsun.Bizde morfoloji bozukluğu, sperm azlığı hem de testesteron azlığı vardı bize tüp bebekten başka şansınız yok dendi testlere tekrar edilip devlette emin olunca hiç uzatmadan Başkent hastanesine gidip Mehmet Göğşen Önalanda tüpe başladık ve elhamdülillah. Doktorum bal gibi bir insandır ben de başka doktorlara da gitsem ilaç takibimi hep o yapıyor ona sormadan hareket etmiyorum açıkçası. Progestanın alttan kullanınca zararı yok faydası var diyorlar. Sen de korkmadan kullan. Ben tansiyon ilacı bile kullanıyorum ne kadar tehlikelidir oysa.
Ben şimdi sağlık ocağına gittim onlarda garanti olsun iki doz yapalım dediler bugün ilk dozu oldum.bir ay sonrada şeker yüklemesi günü ikinci dozu olacağım.
baslarsan cabuk biter canimm tabi hamile oldugumuz icinde ben cok uzun sure oturamadim :)
bacakta cok acır diye korktum ben doktorum banada bacak görünmez bacağa geçebilirsin demişti ama cesaret edemedim.Benim doktorum göbekten devam dedi ama çok acımaya başladı ya özellikle sol taraf. Ağlatacak kadar hemde. Sağ taraf daha dayanılabilir. Bu kontrolümde doktoruma sorup ayağa geçmek istiyorum. Kolumda morluklarım görünmesin.
Doğuma kadar kullandıracakmış bana doktor, erken doğumu engellemede çok önemli dedi, sağlam insanlar olsak neyse de neyimize güveniyoruz kullanalım tabi :)Elhamdulillah canım, binlerce kere şükürler olsun.
Bizde bir de ileri hareket sıkıntısı vardı 0 morfolojiyle. Sayımız da öyle çok yüksek değildi... Neyse ki hepsi geride kaldı Allahın izniyle...
Sen en doğrusunu yapıyorsun aslında devam etmekle progestana canım,pinkstrap de bana bırakma diyor... Yani riske girmeye asla değmez bence. Yüksek tansiyon da gebelikte sorun... İlacı almasan çok daha tehlikeli olacaktır, sen içini rahat tut. Ben de şeker ilacı kullanıyorum. Antibiyotik de içtim, damağıma uyuşturucu iğne de oldum. Zarar hesaplamasını yapınca insan, ilaç içmenenin bebeğe daha çok zarar vereceğini anlıyor... Ben de progestanı hep fitil olarak kullandım. Kullanmadığımda rahatım tabi ama meleğim rahat olsun, o daha önemli...
Aynen canım yaDoğuma kadar kullandıracakmış bana doktor, erken doğumu engellemede çok önemli dedi, sağlam insanlar olsak neyse de neyimize güveniyoruz kullanalım tabi :)
aynen canim vaktin varken yavas yavas yaarsin :)Haftasonu kesin kararımı verip malzeme listesi çıkartıp haftaya da başlıyım o zaman. Gerçi ben şu an çalışmıyorum vaktim bol ama yine de ertelemiyim daha fazla :)
Ben yanlis yonlendirme yapmak istemem.gereksizdi tekini kullandim.kisiden kisiye gore degisir.bebegin emdikten sonra pompayada ihtiyac yok zaten.herkese pompa lazim diye bisey yok.ben ilac tedavisine basliycaktim sagabildigim kadar sagdim o yuzden lazimdi.kuzenim 32 haftalik dogum yapti bebege siringayla mama veriliyodu o yuzden kullandi...illa alinmasi evde olmasi gereken bisey degil.en yakin arkadasim 3 yil emzirdi hic pompasi olmadi.teyzem 2 cocuk emzirdi hic pompa alma geregi gormediben evde olucam icin tejli alim diyordum 2 li al ddeler simdi kafm karsti bak
Tansiyonun nasıl senin? Düşük mü yüksek mi seyrediyor peki?Benim de doktorum tansiyon icin mutlaka hergun 1 maden suyu 1 ayran iç dedi
Böyle olmaz gözüyle bakılanların kendiliğinden olması ne büyük mucize Allah çok büyük.Elhamdulillah canım, binlerce kere şükürler olsun.
Bizde bir de ileri hareket sıkıntısı vardı 0 morfolojiyle. Sayımız da öyle çok yüksek değildi... Neyse ki hepsi geride kaldı Allahın izniyle...
Sen en doğrusunu yapıyorsun aslında devam etmekle progestana canım,pinkstrap de bana bırakma diyor... Yani riske girmeye asla değmez bence. Yüksek tansiyon da gebelikte sorun... İlacı almasan çok daha tehlikeli olacaktır, sen içini rahat tut. Ben de şeker ilacı kullanıyorum. Antibiyotik de içtim, damağıma uyuşturucu iğne de oldum. Zarar hesaplamasını yapınca insan, ilaç içmenenin bebeğe daha çok zarar vereceğini anlıyor... Ben de progestanı hep fitil olarak kullandım. Kullanmadığımda rahatım tabi ama meleğim rahat olsun, o daha önemli...
MAŞALLAH ELİNİZE SAĞLIK CANIM ÇOK TATLIŞ OLMUŞ :)Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
sagol canim benim :)MAŞALLAH ELİNİZE SAĞLIK CANIM ÇOK TATLIŞ OLMUŞ :)
benim haftaya cuma gunu canim 24 te yapicam demistiKızlar şeker yüklemesi tarihleriniz belli mi?
bende sulu akıntı oluyor ayrıca ilaç eridikten sonra suyla beraber beyaz beyaz kalıntılar akıyor baya akıntı yapıyor progestan canımBöyle olmaz gözüyle bakılanların kendiliğinden olması ne büyük mucize Allah çok büyük.
Progestan sulu akıntı yapıyor mu sende de peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?