Teşekkürler canım bilgiler içinİmkan varsa çiftli düşünün. Tekli aldığıma pişman olmuştum vakit kaybı oluyor. Bir yandan uyku geliyor bir yandan sağayım diyorsun ya biri geliyor hopp bebek uyanıvermiş oluyordu.
Bazı bebekler daha sakin galiba ya da hareket etse de biz hepsini hissedemiyoruz küçük olduğu İçin.
İlk 3 gün normal doğum olmasına rağmen süt gelmemişti. Hastanede emzirince kan yutmuş bebek meme ucu yara olunca. Eve çıkınca biberon vermeye devam edip süt gelsin diye makina kullandım; bebek kan yutmasın diye de. Hem meme ucu iyileşti hem bebek biberon + memeyle devam etti süt artıncaya kadar. Bebek memeyi reddetmedi hiç. Hatta bazen süt gelmese bile memeyi tercih etti. Mama da kullandık kendi sütümü de. Umarım hepimizin bol sütü olur da mamaya gerek kalmaz.
Bana yapilmiycak aclik sekerine bakalim sorun yoksa bebege gereksiz seker yuklemeyelim dedi.sevdim seni doktor :) dedim bende :)Kızlar şeker yüklemesi tarihleriniz belli mi?
Canim hava sicak zaten pazara gidip gelmissin sicakta kalabaliga girmissin iyi kotu biseyler tasimissin gelip bide dolap silmek niye? Lutfen artik kendine daha cok ozen goster icerde kuzun var annesi.Kızlar bugün pazara gittik geldik buzdolabını temizledim benim belime ağrı girdi bacaklarıma da kramp hiç böyle olan var mı
Muhtesem ellerinize saglikEki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
yaa ben belki disari cikarken falan kullanirim diye dusundum o yuzden alim dedim ilk etaptada lazim olabilir siz tecrube etmissiniz ama bende olmadioekli bakayimBen yanlis yonlendirme yapmak istemem.gereksizdi tekini kullandim.kisiden kisiye gore degisir.bebegin emdikten sonra pompayada ihtiyac yok zaten.herkese pompa lazim diye bisey yok.ben ilac tedavisine basliycaktim sagabildigim kadar sagdim o yuzden lazimdi.kuzenim 32 haftalik dogum yapti bebege siringayla mama veriliyodu o yuzden kullandi...illa alinmasi evde olmasi gereken bisey degil.en yakin arkadasim 3 yil emzirdi hic pompasi olmadi.teyzem 2 cocuk emzirdi hic pompa alma geregi gormedi
ElhamdulillahBöyle olmaz gözüyle bakılanların kendiliğinden olması ne büyük mucize Allah çok büyük.
Progestan sulu akıntı yapıyor mu sende de peki canım?
Yaş 25 ankaradan prensesim olacak aymila son adet tarihi 12 ocak tı galiba :) ilk heyecanımız :)Tabi ki :)
Şehir bilgilerini de yazabilir misiniz?
Zorlamışsın kendini farkında olmadan galibs canım. Magnezyum takviyesi alıyor musun bilmiyorum ama kramplara ve bel ağrısına çok iyi geliyor. Magnezyum kullanıyorsan maden suyu da içebilirsin, içindeki magnezyum çok değildir ama belki o da rahatlatır canımKızlar bugün pazara gittik geldik buzdolabını temizledim benim belime ağrı girdi bacaklarıma da kramp hiç böyle olan var mı
Yaş 25 ankaradan prensesim olacak aymila son adet tarihi 12 ocak tı galiba :) ilk heyecanımız :)
Ben ilk olarak kolda başladım ama 1 ayda kollarım çürüdü aşırı morardı şişlikler oldu. Üstelik ben kendim vurmuyorum eşim vuruyor. Kolumun üstüne yan yatamaz hale geldim göbeğe geçtim. Göbekte rahatım morarmıyor. Gittiği yere kadar göbekten devam edicem. Göbek sertleşse bile küçük bir alanı iki parmağın arasına sıkıştırıp vurabiliyorsun hatta doğuma kadar göbekten olanları çok duydum. Bir de benim iğne çok acıyor zaten ilk günden beri ağladığım da oldubacakta cok acır diye korktum ben doktorum banada bacak görünmez bacağa geçebilirsin demişti ama cesaret edemedim.
Selam kızlar
İkinci üçüncü hamileliğini yaşayanlara bi sorum var. İlk çocuğum 4 yaşında bazen kucak isteyebiliyor. Dışarda yürürken değil tabi. O açıdan yormaz beni hiç. Evde canı sevilmek istediğinde annecim kucağına alırmısın diyor kıyamıyorum ilk gözağrımayanlışmı yapıyorum ağır kaldırarak sizcee. Varmı fikri olan
Benim de 4 yaşında oğlum var o da kucak istiyor bazen ama çoook çok zorda kalmazsam almıyorum alsam da 3-5 saniye falan. Karnımda kardeşin var ondan alamam seni diyorum. Bir de benimki ilk günden beri yok aşağıdaydı yok içeride kanama vardı falan tehlikeliydi onun için riske atamazdım almıyorum pek. Ama dün yola doğru önden koştu oğlum arkasından yetişmek için öyle bir hızlı koştum ki depar attım resmen allah esirgesin demekten başka çaremiz yok içini ferah tut. İlk çocuğuna 4 yıldır isteği mutluluğu yaşatıyorsundur zaten zamanla alışacaklar anneyi paylaşmaya mecbur.Selam kızlar
İkinci üçüncü hamileliğini yaşayanlara bi sorum var. İlk çocuğum 4 yaşında bazen kucak isteyebiliyor. Dışarda yürürken değil tabi. O açıdan yormaz beni hiç. Evde canı sevilmek istediğinde annecim kucağına alırmısın diyor kıyamıyorum ilk gözağrımayanlışmı yapıyorum ağır kaldırarak sizcee. Varmı fikri olan
En iyisini doktor söyler canım.0bende sabahları uyanınca bi sendeliyorum ayak altlarım okadar acıyoki. akşam işten eve gidince parmaklarımı kıvıramıyorum zaten. uyuşuk hissediyorum şişler oldukça
ovv olur mu okadar, belkide bu kg artışıda ondandır ve inşallah öyledir.. tuzu azaltmaya karar verdim canım bakalım ondanmı oluyomuş.. suyu zaten günde 3 lt içiyorum ama bilemedim..
bnde doktora kontrole gidicem yarın yada pazar günü, bi sorayım bakalım doktora
Of o yanmayı daha mı fazla mı hissedeceksiniz berbat bi durum.Evet artik ortalama 20 cm civarinda bu da demekki 20cm capinda bir top var icerde ustelik hareket halinde ve tabiki organlarin yeri degisiyor miden olmasi gerekenden yukariya itiyor ister istemez midende rahatsizliklar huzursuzluklar olcak.benim gibi mide porblemi olanlarda yanmalar artacak...yani bu hamileligin dogal seyri kilosu arttikca boyu buyudukce icinde bulundugu keseninde hacmi ve çapı genisleyecek diger organlar baskılanacak dogal sürec...bana endeskopi cekilmisti daha oncesinde baska bisey icin.o yuzden mide kapakcigimda gevseme oldugunu biliyirum.haftam arttikca mide suyum daha faa yukariya gelmeye baslayacak yanmam artacak mesala. Bide organik sirkeyle ,sirke anasiyla dogal fermente olmus sirke ayni sey degil ictigin sirke midene zarar veriyor olabilir.Eki Görüntüle 2165796
Be kadar güzel olmuş ellerinize sağlık.Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
Bu şartlar altında gebe kalmışken size kalk demeleri zoruma gitti.Bizde morfoloji bozukluğu, sperm azlığı hem de testesteron azlığı vardı bize tüp bebekten başka şansınız yok dendi testlere tekrar edilip devlette emin olunca hiç uzatmadan Başkent hastanesine gidip Mehmet Göğşen Önalanda tüpe başladık ve elhamdülillah. Doktorum bal gibi bir insandır ben de başka doktorlara da gitsem ilaç takibimi hep o yapıyor ona sormadan hareket etmiyorum açıkçası. Progestanın alttan kullanınca zararı yok faydası var diyorlar. Sen de korkmadan kullan. Ben tansiyon ilacı bile kullanıyorum ne kadar tehlikelidir oysa.
Anne şevkati gibi var mı? Ayakta olmadığı sürece alın annesi; ayaktayken bilemiyorum kimine birşey olmaz kimisine olur.Selam kızlar
Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
Kızlar şeker yüklemesi tarihleriniz belli mi?
Benim de 4 yaşında oğlum var o da kucak istiyor bazen ama çoook çok zorda kalmazsam almıyorum alsam da 3-5 saniye falan. Karnımda kardeşin var ondan alamam seni diyorum. Bir de benimki ilk günden beri yok aşağıdaydı yok içeride kanama vardı falan tehlikeliydi onun için riske atamazdım almıyorum pek. Ama dün yola doğru önden koştu oğlum arkasından yetişmek için öyle bir hızlı koştum ki depar attım resmen allah esirgesin demekten başka çaremiz yok içini ferah tut. İlk çocuğuna 4 yıldır isteği mutluluğu yaşatıyorsundur zaten zamanla alışacaklar anneyi paylaşmaya mecbur.
sagol canim benim insallah ioruruz o gunleride :)Ellerinize sağlık canım çok çok güzel olmuşhayırlısıyla kapıya astiginiz günü de görürsünüz inşaAllah canım
Ben yaptırmak istemedim.açlik tokluk istedi doktor yaptirmiycam diyince.dun yaptırdım normal çıktı canım
Babamızda vardı aldıklarımızı o taşıdı ama dediğin gibi çok sıcaktı mecbur buzdolabını silmek zorundayım yarın misafirim gelecek bu hafta içi bir misafir daha gelecek daha ev temizliği var yapmak zorundaydım :/Canim hava sicak zaten pazara gidip gelmissin sicakta kalabaliga girmissin iyi kotu biseyler tasimissin gelip bide dolap silmek niye? Lutfen artik kendine daha cok ozen goster icerde kuzun var annesi.
Eskiler tarla biciyomus 10 tane dogruyomus tamamda eskiler bizim gibi curuk nesil degildi bizim kadar ilac kullanmiyodu bizim kadar sagliksiz beslenmiyodu....sen kendini gunun sartlariyla degerlendir ve kendine yuklenme bidaha bu kadar
magnezyum içiyorum canım aslında ben bayadır temizlik yapmıyordum kendimi zorlamamak için birden yapınca böyle olduZorlamışsın kendini farkında olmadan galibs canım. Magnezyum takviyesi alıyor musun bilmiyorum ama kramplara ve bel ağrısına çok iyi geliyor. Magnezyum kullanıyorsan maden suyu da içebilirsin, içindeki magnezyum çok değildir ama belki o da rahatlatır canım
Bundan bende alcam kuzum tesekkir ederimBen internetten almıştım ikeadan canım. Küçüğü bile baya eşya alıyor. Bir sürü de arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?