2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkürler canım bilgiler için

Kızlar bugün pazara gittik geldik buzdolabını temizledim benim belime ağrı girdi bacaklarıma da kramp hiç böyle olan var mı
Canim hava sicak zaten pazara gidip gelmissin sicakta kalabaliga girmissin iyi kotu biseyler tasimissin gelip bide dolap silmek niye? Lutfen artik kendine daha cok ozen goster icerde kuzun var annesi.
Eskiler tarla biciyomus 10 tane dogruyomus tamamda eskiler bizim gibi curuk nesil degildi bizim kadar ilac kullanmiyodu bizim kadar sagliksiz beslenmiyodu....sen kendini gunun sartlariyla degerlendir ve kendine yuklenme bidaha bu kadar

yaa ben belki disari cikarken falan kullanirim diye dusundum o yuzden alim dedim ilk etaptada lazim olabilir siz tecrube etmissiniz ama bende olmadioekli bakayim

Böyle olmaz gözüyle bakılanların kendiliğinden olması ne büyük mucize Allah çok büyük.
Progestan sulu akıntı yapıyor mu sende de peki canım?
Elhamdulillah

Evet canım. Zaten ilacı ben 19 aylık tedavi sürecinde her ay kullanıyordum. Alışkınım o yüzden. 600mg kullanınca afedersin altını ıslatmış gibi oluyor insan malesef devamlı dikkat etmek lazım. Çok sık tuvalete gitmek lazım ki ıslak kalınca da sıkıntı olmasın...

Yutarsam ben progestanı daha beter etkileniyorum. Sesim kısılıyor, aşırı öksürük ve geniz akıntısı oluyor (fitil olarak kullandığımda da hafif öksürük oluyor ama çok rahatsız etmiyor) fitil olunca yan etkiler hafifliyor baya

Kızlar bugün pazara gittik geldik buzdolabını temizledim benim belime ağrı girdi bacaklarıma da kramp hiç böyle olan var mı
Zorlamışsın kendini farkında olmadan galibs canım. Magnezyum takviyesi alıyor musun bilmiyorum ama kramplara ve bel ağrısına çok iyi geliyor. Magnezyum kullanıyorsan maden suyu da içebilirsin, içindeki magnezyum çok değildir ama belki o da rahatlatır canım

Selam kızlar
İkinci üçüncü hamileliğini yaşayanlara bi sorum var. İlk çocuğum 4 yaşında bazen kucak isteyebiliyor. Dışarda yürürken değil tabi. O açıdan yormaz beni hiç. Evde canı sevilmek istediğinde annecim kucağına alırmısın diyor kıyamıyorum ilk gözağrıma yanlışmı yapıyorum ağır kaldırarak sizcee. Varmı fikri olan

bacakta cok acır diye korktum ben doktorum banada bacak görünmez bacağa geçebilirsin demişti ama cesaret edemedim.
Ben ilk olarak kolda başladım ama 1 ayda kollarım çürüdü aşırı morardı şişlikler oldu. Üstelik ben kendim vurmuyorum eşim vuruyor. Kolumun üstüne yan yatamaz hale geldim göbeğe geçtim. Göbekte rahatım morarmıyor. Gittiği yere kadar göbekten devam edicem. Göbek sertleşse bile küçük bir alanı iki parmağın arasına sıkıştırıp vurabiliyorsun hatta doğuma kadar göbekten olanları çok duydum. Bir de benim iğne çok acıyor zaten ilk günden beri ağladığım da oldu göbek daha az acıyor ama

Sen otururken gelip dizlerine oturabilir bence bir zararı olmaz karnına aşırı baskı yapmadikca.

Benim de 4 yaşında oğlum var o da kucak istiyor bazen ama çoook çok zorda kalmazsam almıyorum alsam da 3-5 saniye falan. Karnımda kardeşin var ondan alamam seni diyorum. Bir de benimki ilk günden beri yok aşağıdaydı yok içeride kanama vardı falan tehlikeliydi onun için riske atamazdım almıyorum pek. Ama dün yola doğru önden koştu oğlum arkasından yetişmek için öyle bir hızlı koştum ki depar attım resmen allah esirgesin demekten başka çaremiz yok içini ferah tut. İlk çocuğuna 4 yıldır isteği mutluluğu yaşatıyorsundur zaten zamanla alışacaklar anneyi paylaşmaya mecbur.

En iyisini doktor söyler canım.0

Of o yanmayı daha mı fazla mı hissedeceksiniz berbat bi durum.

Eki Görüntüle 2165807 bizde kapi susumuzu bitirdik kizlarr :)
Be kadar güzel olmuş ellerinize sağlık.

Bu şartlar altında gebe kalmışken size kalk demeleri zoruma gitti.

Anne şevkati gibi var mı? Ayakta olmadığı sürece alın annesi; ayaktayken bilemiyorum kimine birşey olmaz kimisine olur.

Benimde plesenta aşağı yerleşimli dedi iki doktor ama istirahat et dinlen falan demedi normal hayatta nasılsan öyle devam edebilirsin dedi ikiside. Sadece ilişki yasak. Kucaklaşmayı bende çoğu zaman reddediyorum ama çok nadirde olsa şirinliğine dayanamayıp alıyorum işte:)

sagol canim benim insallah ioruruz o gunleride :)

Babamızda vardı aldıklarımızı o taşıdı ama dediğin gibi çok sıcaktı mecbur buzdolabını silmek zorundayım yarın misafirim gelecek bu hafta içi bir misafir daha gelecek daha ev temizliği var yapmak zorundaydım :/

magnezyum içiyorum canım aslında ben bayadır temizlik yapmıyordum kendimi zorlamamak için birden yapınca böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…